本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-03-29到2021-07-30
本篇答案更新状态:每5天更新一次

Unit 1 Types of Ships(船舶种类) Test for Unit 1

1、 问题:Which of the following cargoes are NOT carried by bulk carriers?
选项:
A:Iron ore.
B:Grain.
C:Oil.
D:Coal.
答案: 【Oil.

2、 问题:What do TEU and FEU mean?
选项:
A:TEU= Forty-foot equivalent unit; FEU= Twenty-foot equivalent unit
B:TEU= Twenty-foot equivalent unit; FEU= Forty-foot equivalent unit
C:TEU= Fourteen-foot equivalent unit; FEU= Twelve-foot equivalent unit
D:TEU= Twelve-foot equivalent unit; FEU= Fourteen-foot equivalent unit
答案: 【TEU= Twenty-foot equivalent unit; FEU= Forty-foot equivalent unit

3、 问题:What is an LNG carrier?
选项:
A:A vessel used to carry crude oil.
B:A vessel used to carry by-product.
C:A vessel used to carry chemical product.
D:A vessel used to carry liquefied natural gas.
答案: 【A vessel used to carry liquefied natural gas.

4、 问题:What is a tanker?
选项:
A:A vessel used to transport bulk cargoes.
B:A vessel used to transport containers.
C:A vessel used to transport crude oil.
D:A vessel used to transport reefer cargoes.
答案: 【A vessel used to transport crude oil.

5、 问题:The ship that transports by-product is called __.
选项:
A:chemical tanker
B:LNG
C:crude oil tanker
D:product tanker
答案: 【product tanker

6、 问题:What is a cruise ship?
选项:
A:A vessel used to carry crude oil.
B:A vessel used to carry containers.
C:A vessel used to carry chemical product.
D:A vessel used to carry passengers.
答案: 【A vessel used to carry passengers.

7、 问题:Ro-ro is an acronym for___.
选项:
A:Roll-on and-off
B:Roll-on/roll-down
C:Roll-on/roll-off
D:Roll and roll
答案: 【Roll-on/roll-off

8、 问题:Which of the following vessels is used to carry both passengers and vehicles?
选项:
A:Roll-ro.
B:Container ship.
C:Tanker.
D:Bulk carriers.
答案: 【Roll-ro.

9、 问题:Which of the following is NOT the function of tugs?
选项:
A:Tugs can be used to move disabled ships.
B:Tugs can be used to move platforms and barges.
C:Tugs can be used to carry large vehicles.
D:Tugs can be used to break ice.
答案: 【Tugs can be used to carry large vehicles.

10、 问题:Which of the following is TRUE about yacht?
选项:
A:Yacht can be used to carry bulk cargoes.
B:Yacht is a recreation ship or boat.
C:Motor yacht can carry thousands of people.
D:Sailing yacht is more powerful than motor yacht.
答案: 【Yacht is a recreation ship or boat.

11、 问题:What is bulk cargo?
选项:
A:A cargo packed in a bag.
B:A cargo packed in a drum.
C:Unpackaged cargo item.
D:Packaged cargo item.
答案: 【Unpackaged cargo item.

12、 问题:What is DWT?
选项:
A:Dead Weight Ton.
B:Dead Weight.
C:Dead Weight Tonnage.
D:Dead Weights.
答案: 【Dead Weight Tonnage.

13、 问题:A: How many tonnes can the vessel load?B:____
选项:
A:The vessel can load 50,000 tonnages.
B:The vessel can load 50,000 tonnes.
C:The carrying capacity of this vessel is 50,000 tonnage.
D:The carrying capacity of this vessel is 50,000 ton.
答案: 【The vessel can load 50,000 tonnes.

14、 问题:What is TRUE about VLCC and ULCC?
选项:
A:VLCC is short for Very Large Crude Carrier.
B:ULCC is short for Ultra Large Commercial Carrier.
C:ULCC is short for Ultra Large Cargo Carrier.
D:VLCC is short for Very Large Cargo Carrier.
答案: 【VLCC is short for Very Large Crude Carrier.

15、 问题:Water bus belongs to _.
选项:
A:ferry
B:container ship
C:tanker
D:bulk carriers
答案: 【ferry

Unit 2 Introduction to Ships(船体介绍) Test for Unit 2

1、 问题:What does the autopilot system include?
选项:
A:Hydraulic system.
B:Mechanical system.
C:Electrical system.
D:All of above.
答案: 【All of above.

2、 问题:Which of the following is TRUE about a ship?
选项:
A:The forward most contour of the ship’s hull is called quarter.
B:The beam is the distance between the two sides.
C:The aft-most contour of the ship is called bow.
D:The front of the ship is called stern.
答案: 【The beam is the distance between the two sides.

3、 问题:Which of the following shows the country the ship belongs to?
选项:
A:Company flag.
B:Flag Q.
C:Flag H.
D:Ensign.
答案: 【Ensign.

4、 问题:Where is the anchor chain stowed?
选项:
A:Chain locker.
B:Chain stopper.
C:Storeroom.
D:Mooring winch.
答案: 【Chain locker.

5、 问题:Which of the following is NOT TRUE about the bulkheads?
选项:
A:Bulkheads are vertical partitions separating compartments or spaces on a ship.
B:Bulkheads are watertight.
C:All bulkheads are called collision bulkheads.
D:Bulkheads can prevent the vessel from flooding in case the vessel collides with another vessel.
答案: 【All bulkheads are called collision bulkheads.

6、 问题:Mooring lines can be used in receiving tug assistance.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:Anchor equipment includes anchor, anchor chain, fairleads, chain locker.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

8、 问题:Waterline refers to the line where hull of a ship meets the water surface.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

9、 问题:Forecastle is located on the bow of a ship, used as a shelter for stores, machinery, etc.
选项:

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群530065400反馈
需要期末答案的同学可加入Q群530065400购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注