本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-03-08到2021-06-28
本篇答案更新状态:已完结

1 Space Invaders Quiz 1

1、 问题:”The father let his son himself mend the kite.” The italicized word is used to modify _____.
选项:
A: the object
B: the subject
C:the verb
D:the infinitive phrase
答案: 【 the object

2、 问题:Nothing but some magazines ___ in her handbag.
选项:
A:were found
B:was found
C:has found
D: had found
答案: 【was found

3、 问题:He walked along __ his feet.
选项:
A:shuffling
B: shuffling off
C:moving
D:moving on
答案: 【shuffling

4、 问题: He gave out a _whistle when he saw her.
选项:
A: penetrating
B: penetrative
C: penetrated
D: penetration
答案: 【 penetrating

5、 问题:Some of the ideas are very complicated and sound intuitively plausible. Choose the word that can replace the underlined part in the sentence.
选项:
A:instinctively
B:directly
C:frankly
D:reasonably
答案: 【instinctively

2 Alienation and the Internet Quiz 2

1、 问题: Some believed that industrialization has _the modern man.
选项:
A:addicted
B: motivated
C: alienated
D: simulated
答案: 【 alienated

2、 问题:She pursued all material goals__her health.
选项:
A:due to
B:prior to
C:available for
D:at the expense of
答案: 【at the expense of

3、 问题: To lament his death, national flags all over the country were hoisted at half-mast. Which of the following words can replace the underlined part in the sentence?
选项:
A:regret
B: mourn
C:depress
D:dissatisfy
答案: 【 mourn

4、 问题:She gradually perceived that her parents had been right. Which of the following words can replace the underlined part in the sentence?
选项:
A:noticed
B:knew

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群530065400反馈
需要期末答案的同学可加入Q群530065400购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注