本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-23到2020-06-30
本篇答案更新状态:已完结

2. An impressive English lesson-2 2.5 quiz

1、 问题:__, he has earned himself a lot of respect, yet he is always modest and accessible.
选项:
A:With all his profound knowledge accessible
B:Through all his profound knowledge
C:With his all profound knowledge
D:By all his profound knowledge
答案: 【With all his profound knowledge accessible

2、 问题:There are many well-known professors in our university, of which he is the most __ one in his specialized field.
选项:
A:distrustful
B:distinguished
C:disgraceful
D:different
答案: 【distinguished

3、 问题:Though having been living in the States for more than 10 years, she still has a __ British accent when she talks.
选项:
A:sensitive
B:narrative
C:distinctive
D:representative
答案: 【distinctive

4、 问题:Repeated failures lead to success and prove to be __ to us as we experiment every day to find out the right way of doing things.
选项:
A:substantial
B:influential
C:beneficial
D:potential
答案: 【beneficial

5、 问题:Mr. Collins argues that it is unrealistic for his secretary to do anything for any real purpose before she has reached the level of __ with computers.
选项:
A:proficiency
B:accuracy
C:sufficiency
D:deficiency
答案: 【proficiency

6、 问题:Please come with me to revisit our university. It is very likely that you would _ a friend that you haven’t seen for a long time.
选项:
A:meet to
B:go for
C:come on
D:run into
答案: 【run into

7、 问题:Some people from the States have decided, just _____ curiosity, to make a tour in the space even though it will cost about tens of millions of US dollars.
选项:
A:as to
B:out of
C:in that
D:because
答案: 【out of

8、 问题:For our new semester, another two phonetic labs will also __ computers and video cameras for our online language learning.
选项:
A:equip with
B:in equip of
C:be equipped by
D:be equipped with
答案: 【be equipped with

9、 问题:No one is going to appreciate you if you ____ making changes which will cause real troubles and problems in our work.
选项:
A:will be fallen into
B:fall of
C:end up
D:be ended by
答案: 【end up

10、 问题:The wounded had to be left _____ when the defeated army left. I wonder who were able to stay with and take care of them.
选项:
A:behind
B:away
C:off
D:up
答案: 【behind

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群530065400反馈
需要期末答案的同学可加入Q群530065400购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注