本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-03-15到2021-05-24
本篇答案更新状态:已完结

Unit 8 Title writing: structure and capitalization 小测一

1、 问题:Nowadays, cycling, along with jogging and swimming, _ as one of the best all-round forms of exercise.
选项:
A:A. regard
B:B. is regarded
C:C. are regarded
D:D. regards
答案: 【B. is regarded

2、 问题:His proposal is _____ to all of us and you do not need to tell us more about it.
选项:
A:A.apparent
B:B.appearing
C: C.approaching
D:D.apart
答案: 【A.apparent

3、 问题:This mountain range has many high ______ and fertile valleys.
选项:
A:A.peaks
B:B.hills
C: C.phases
D:D.pink
答案: 【A.peaks

4、 问题:The machine looked like a large, ,old-fashioned typewriter.
选项:
A:A forceful
B:B clumsy
C:C intense
D:D tricky
答案: 【B clumsy

5、 问题:Though she began her by singing in a local pop group,she is now a famous Hollywood movie star.
选项:
A:A employment
B:B career
C:C occupation
D:D profession
答案: 【B career

6、 问题:Thanks for your directions to the house; we wouldn’t have found it ___.
选项:
A:A. nowhere
B: B. however
C:C. otherwise
D:D. instead
答案: 【C. otherwise

7、 问题:You have your choice of three _____ of ice cream.
选项:
A:A.varieties
B:B.tops
C:C.respects
D: D.decks
答案: 【A.varieties

8、 问题:This sick man was ____ in a blanket.
选项:
A:A. input
B:B.issued
C: C.ensured
D:D.wrapped
答案: 【D.wrapped

9、 问题:Within two weeks of arrival, all foreigners had to with the local police.
选项:
A:A inquire
B:B consult
C:C register
D:D profession
答案: 【C register

10、 问题:What was so _____ about Jasmine Westland’s victory was that she came first in the marathon bare-footed.
选项:
A:A. awful
B:B. essential
C:C. impressive
D:D. obvious
答案: 【C. impressive

11、 问题:He felt _ of what he had done in school.
选项:
A:A.shy
B:B.ash
C: C.advisable
D:D.ashamed
答案: 【D.ashamed

12、 问题:I never realized that someday I would be married to a _.
选项:
A:A.molecule
B:B.oxygen
C: C.genius
D: D.rug
答案: 【 C.genius

13、 问题:With online shopping increasingly popular, the Internet is seen as a(n) way of reaching target customers.
选项:
A:A. temporary
B: B. complex
C:C. accurate
D: D. efficient
答案: 【 D. efficient

14、 问题:Considering your salary, you should be able to at least twenty dollars a week.
选项:
A:A put forward
B:B put up
C:C put out
D:D put aside
答案: 【D put aside

15、 问题:—What did you do last weekend? —Oh,nothing__.
选项:
A:A. much
B:B. else
C: C. ever
D:D. yet
答案: 【A. much

16、 问题:What they are _ about is which comes first: the chicken or the egg?
选项:
A:A.summing
B: B.striking
C:C.stirring
D:D.arguing
答案: 【D.arguing

17、 问题:I certainly didn’t intend to _ your plans.
选项:
A:A.upset
B:B.shake
C:C.shave
D:D.drag
答案: 【A.upset

18、 问题:Facing up to your problems ____ running away from them is the best approach to working things out.
选项:
A:A. more than
B:B. rather than
C:C. along with
D: D. or rather
答案: 【B. rather than

19、 问题:As he has our pratience,we’ll not wait for him any longer.
选项:
A:A torn
B:B wasted
C:C exhausted
D:D consumed
答案: 【C exhausted

20、 问题:If you want a pen, look inside the ______ of the desk.
选项:
A:A.box
B: B.drawer
C:C.major
D: D.melt
答案: 【 B.drawer

21、 问题:Give me a chance, _____ I’ll give you a wonderful surprise.
选项:
A:A. if
B:B. or

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群530065400反馈
需要期末答案的同学可加入Q群530065400购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注