本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-03-29到2021-07-02
本篇答案更新状态:已完结

第六章 The Basic Components of Food, Metabolism The Basic Components of Food, Metabolism

1、 问题:The produced by the catabolism process can form body heat and nerve impulses via ATP transportation.
选项:
A:chemical energy
B:mechanical energy
C:biological energy
D:–
答案: 【chemical energy

2、 问题:Which of the following option is not belong to the metabolism?
选项:
A:catabolism
B:redoxbolism
C:anabolism
D:–
答案: 【redoxbolism

3、 问题:Which of the following option is water soluble vitamin?
选项:
A:vitamin A
B:vitamin B
C:vitamin E
D:–
答案: 【vitamin B

4、 问题:The deficiency syndrome of vitamin A is .
选项:
A:weak bone
B:diminished hemoglobin
C:night blindness
D:–
答案: 【night blindness

5、 问题:Minerals are chemical.
选项:
A:inorganic
B:organic
C:coordinate
D:–
答案: 【inorganic

6、 问题:Vitamins are chemical.
选项:
A:inorganic
B:organic
C:coordinate
D:–
答案: 【organic

7、 问题:Amino acid are linked together by bonds.
选项:
A:coordinate
B:hydrogen
C:peptide
D:–
答案: 【peptide

8、 问题:There are amino acid that are the building block of proteins.
选项:
A:20
B:50
C:200
D:–
答案: 【20

9、 问题:Proteins are polymers of .
选项:
A:amino acids
B:nucleotides

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群530065400反馈
需要期末答案的同学可加入Q群530065400购买