本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:于运花;卢康逸;王海军
本课程起止时间为:2019-09-12到2019-12-31
本篇答案更新状态:已完结

Module 1 Introduction Module 1 Quiz

1、 问题:The term of ______ describes the behavior of materials when subjected to some external force or condition.
选项:
A:application
B:processing
C:property
D:structure
答案: 【property

2、 问题:Materials engineering involves, on the basis of ______ correlations, designing or engineering the structure of a material to produce a predetermined set of properties.
选项:
A:structure-nature
B:composition-structure
C:structure–property
D:composition-processing
答案: 【structure–property

3、 问题:MSE involves the generation and application of knowledge relating _ to their _____ and uses, having interdisciplinary and multidisciplinary characteristics.
选项:
A:composition of materials, properties
B:composition, structure and processing of materials, properties
C:composition, structure and processing of materials, application
D:structure of materials, application
答案: 【composition, structure and processing of materials, properties

4、 问题:_____means that a material, after completing its life cycle in one component, could be reprocessed, could re-enter the materials cycle, and could be re-used in another component.
选项:
A:Recyclable
B:Biodegradeble
C:Renewable
D:None of the above
答案: 【Recyclable

5、 问题:The smart materials have the ability to respond to ______.
选项:
A:the environmental changes
B:the changes in temperature
C:the changes in pH value
D:the changes in glucose concentration
答案: 【the environmental changes

6、 问题:The four components involved in the discipline of materials science and engineering
include _____.
选项:
A:processing, structure, properties, and performance
B:structure, nature, processing and performance
C:synthesis, composition, properties and application
D:synthesis, structure, properties and application
答案: 【processing, structure, properties, and performance

7、 问题:In selecting a material for a specific application, which of the following issues should be considered?
选项:
A:Cost
B:Availability
C:Processability
D:Recyclability
答案: 【Cost;
Availability;
Processability;
Recyclability

8、 问题:According to American Society for Testing, materials are __ .
选项:
A:the matter of the universe
B:these substances having properties that make them useful in structures and machines
C:these substances having properties that make them useful in products and systems
D:these substances having properties that make them useful in structures, machines,
devices, products, and systems
答案: 【the matter of the universe;
these substances having properties that make them useful in structures, machines,
devices, products, and systems

9、 问题:Life cycle analysis is used to improve the environmental performance of products.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

10、 问题:Disposal/recycle is the key stage to ensure the last stage to become the first stage of the materials cycle.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

11、 问题:The structure of a material depends on how it is processed, and a material’s performance is a function of its properties.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

Module 2 Structure of Materials Module 2 Quiz

1、 问题:The key word to describe the nature of covalent bond is of electrons
选项:
A:sharing
B:swarming
C:transferring
D:spinning
答案: 【sharing

2、 问题:The key word to describe the nature of ionic bond is of electrons
选项:
A:sharing
B:swarming
C:transferring
D:spinning
答案: 【transferring

3、 问题:Amorphous solids have only order in the arrangement of constituent particles
选项:
A:long-range
B:short-range
C:medium-range
D:None of the above
答案: 【short-range

4、 问题:If the unit cell contains an identical component in the center of the cube in addition to those at the corners of the cube, then it is called ___
选项:
A:Simple Cubic
B:Face Centered Cubic
C:Body Centered Cubic
D:NO
答案: 【Body Centered Cubic

5、 问题:The ability of an element to exist in different space lattices is called
选项:
A:allotropy
B:crystalline
C:solvent
D:amorphous
答案: 【allotropy

6、 问题:When impurity atoms are found in the voids or interstices among the host atoms, it is called a/an solid solution.
选项:
A:Substitutional
B:Vacancy
C:Interstitial
D:None of the above
答案: 【Interstitial

7、 问题:When impurity atoms replace the host atoms, it is called a/an solid solution
选项:
A: Substitutional
B:Vacancy
C:Interstitial
D:None of the avove
答案: 【 Substitutional

8、 问题:Which one is the curve that represents the temperatures at which solidification begins?
选项:
A:Solidus
B:Liquidus
C:Cooling curve
D:Heating curve
答案: 【Liquidus

9、 问题:Primary bonding is the forces within a molecule, while secondary bonding is the forces between molecules
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

10、 问题:In Polymers, bonds inside the long chain molecules are secondary bonding, bonds among the chains are covalent bonding
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

11、 问题:Long range order means the orderly arrangement of atoms extends throughout the entire material.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

12、 问题:If you cool molten metal at extremely rapid rate, amorphous metal can form
选项:
A:正确
B:错误