本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-03-29到2021-07-12
本篇答案更新状态:已完结

Chinese Gardens Preview Check

1、 问题:1. Classical gardens compromise private and __ gardens.
答案: 【imperial

2、 问题:A __’s work includes the cultivation of medicinal plants, fruits, vegetables, nuts, seeds, herbs, sprouts, mushrooms, and non-food crops such as grass and ornamental trees and plants.
答案: 【horticulturist

3、 问题:We can usually see quadrilateral or hexagonal small and exquisite ______ in gardens.
答案: 【pavilions

4、 问题:The ___in the gardens are divided into two kinds: earth hill and rock hill.
答案: 【hills

5、 问题: __are usually bigger than pavilions. Those built along ponds or streams are called shui xie.
答案: 【Kiosks

6、 问题: Because the creation of classical gardens is just like writing poems and drawing pictures, we can say classical gardens have their own artistic ___.
答案: 【conception

Chinese Gardens Quiz

1、 问题:1. The __ have conical roofs or sloping eave roofs and usually serve as resting places or places offering a distant view from four sides.
答案: 【pavilions

2、 问题:2. A Paifang (___) was built for the purpose of identification, commemoration or decoration in ancient times. Paifang can be seen in front of temples, mausoleums, gardens or street junctions.
答案: 【(以下答案任选其一都对)archway;
memorial arch

3、 问题: For large imperial gardens, an imaginary line in the middle of it on north- south axis connects the main buildings. Subordinate lines link other buildings,so they are in a well- designed __.
答案: 【symmetry

4、 问题:In private gardens, some of the walls’ top looks like clouds, so they are called ______ walls.
答案: 【cloud

5、 问题: Chinese people like comparing plants’ qualities human’s virtues. For example, ___ is often related to lofty morals and noble character.
答案: 【bamboo

Ancient Chinese Architecture Preview Check

1、 问题:a manufactured piece of hard-wearing material such as ceramic, stone, metal, or even glass, generally used for covering roofs, floors, walls, showers, or other objects.t______
答案: 【tile

2、 问题:a row of posts, joined together at the top, built along the edge of a balcony, bridge, etc. to prevent people from falling off, or as a decorationb__
答案: 【balustrade

3、 问题:a raised flat platform (building)t_____
答案: 【terrace

4、 问题:a skilled worker who practices some trade or handicrafta_____
答案: 【artisan

5、 问题:an architectural element that resembles the hollow upper half of a sphere.d____
答案: 【dome

Ancient Chinese Architecture Quiz

1、 问题:The terrace of the highest rank is formed by several Xumi terraces piled together, such as that of the Confucius temple in Qufu, Shandong Province.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

2、 问题:The high-rising roofs seen in South china have no practical functions.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

3、 问题:Painting decorations on beams are not only as decorations but also are used for preventing wood from being eaten by worms.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

4、 问题: Chiwen(鸱吻), one of the nine sons of dragon, is usually found on the roof ridge of ancient buildings because people believed that he is able to put out fire.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

5、 问题: For the house with the post and beam/lintel frame, walls don’t bear any weight, so the house will not collapse even if the walls give in”. So, we can say the post and beam frame has no disadvantages.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

Chinese Language ,Character and Calligraphy Chinese Language and Character

1、 问题:Mandarin also refers to _dialect.
选项:
A:Northern
B:Wu
C:Gan
D: Hakkka
答案: 【Northern

2、 问题:Cantonese is spoken in the following areas EXCEPT____.
选项:
A:Guangdong
B: Fujian
C: Macau
D: Guangxi
答案: 【 Fujian

3、 问题: ____ has the most of the speakers in China.
选项:
A:Cantonese
B: Northern dialect
C:Gan dialect
D:Wu dialect
答案: 【 Northern dialect

4、 问题: __ believe that they are the descendants of refugees from the north China in the Song Dyansty and later periods.
选项:
A:Hakka people
B:Cantonese
C:Shanghainese
D:Singaporeans
答案: 【Hakka people

5、 问题:In Singapore, different dialects are spoken EXCEPT____.
选项:
A: Cantonese
B: Hakka
C:Mandarin
D:Wu
答案: 【Wu

Peking Opera Peking Opera quiz

1、 问题:The young male role skilled at acrobatics and mainly engaged in fighting on the stage is______.
选项:
A:laosheng
B:xiaosheng
C:wusheng
D: laodan
答案: 【wusheng

2、 问题:The Peking Opera role huashan combines the features of ___.
选项:
A:laodan and wudan
B:daomadan and huadan
C:daomadan and qingying
D:qingyi and huadan
答案: 【qingyi and huadan

3、 问题:_ is a male clown role.
选项:
A:The Sheng
B:The Dan

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群530065400反馈
需要期末答案的同学可加入Q群530065400购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注