本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-01-05到2021-05-01
本篇答案更新状态:已完结

Unit 1 Arrival Reception (入园接待) U1单元测验

1、 问题:__ is your name? I am Teddy. 1. What 2. Why 3. When 4. That
选项:
A:1. What
B:2. Why
C:3. When
D:4. That
答案: 【1. What

2、 问题:——_ are you, James?——I am fine, thank you. And you?1. That 2. How 3. What 4. When
选项:
A:答案1. That
B:答案2. How
C:答案3. What
D:答案4. When
答案: 【答案2. How

3、 问题:__ a polite girl!1. How 2. Where 3. What 4. Why
选项:
A:1. How
B: 2. Where
C:3. What
D:4. Why
答案: 【3. What

4、 问题:Take off the wet clothes or you will __ a cold.1. caught 2. care 3. caution 4. catch
选项:
A:1. caught
B:2. care
C: 3. caution
D: 4. catch
答案: 【 4. catch

5、 问题:Would you like to read __ books?1. any 2. some 3. many 4. another
选项:
A:1. any
B: 2. some
C: 3. many
D:4. another
答案: 【 2. some

6、 问题:How was your weekend?
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:She took down her glasses.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【She took off her glasses.】

8、 问题:Please say goodbye to your daddy and mummy.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

9、 问题:Please take your morning examine-card. (请拿好晨检卡)
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【Please take your morning check-card.】

10、 问题:You look great today.( 你今天看上去很棒。)
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

11、 问题:_____ our class.(欢迎来到我们班)
答案: 【Welcome to

12、 问题:_____ you are today! ( 今天你真漂亮!)
答案: 【How pretty

13、 问题:You don’t look __. (你看起来不太舒服)
答案: 【well

14、 问题:Our classroom takes a _______.(我们的教室焕然一新)
答案: 【new look

15、 问题:Did you __ a good sleep last night?
答案: 【have

Unit 2 Outdoor Activities (户外活动) U2 单元测验

1、 问题:It is time _morning exercise.1. for 2. to 3. at 4. with
选项:
A:1. for
B: 2. to
C:3. at
D: 4. with
答案: 【1. for

2、 问题:Which of the following expressions has the similar meaning with ” be careful”?1. look at 2. look out 3. look for 4. look down upon
选项:
A:答案1. look at
B: 答案2. look out
C:答案3. look for
D:答案4. look down upon
答案: 【 答案2. look out

3、 问题:Stand at _. It is so easy and boring.1. lease 2. tease 3. rehearse 4. ease
选项:
A:答案1. lease
B:答案 2. tease
C:答案3. rehearse
D:答案4. ease
答案: 【答案4. ease

4、 问题:Let’s work hand ______ hand to protect the environment.1. out 2. in 3. of 4. with
选项:
A:1. out
B:2. in
C:3. of
D:4. with
答案: 【2. in

5、 问题:Slowly, _ it easy.(慢点走,别着急)1. have 2. do 3. take 4. skate
选项:
A:1. have
B: 2. do
C:3. take
D:4. skate
答案: 【3. take

6、 问题:Jump in place.(原地跳)
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:Tick your leg. (踢腿)
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【Kick your leg.】

8、 问题:Line up, please. (请排队)
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

9、 问题:Be careful at that dog——it will bite you.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【Be careful of that dog——it will bite you.】

10、 问题:You should take out and give us a short performance. (你得站出来给大家表演一个小节目)
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【You should stand out and give us a short performance.】

11、 问题:Follow me one after__.
答案: 【another

12、 问题:___. Back to the classroom. (集合。回教室)
答案: 【Fall in

13、 问题:Let’s play a game on the playground, ______?(我们去操场上玩游戏,好吗?)
答案: 【shall we

14、 问题:Go on passing the ball ____until I call out “stop”.(就这样继续不断地传下去,直到我大声喊“停”
答案: 【in the same way

15、 问题:Now ______ and face me. (请转过来,面向我)
答案: 【turn around

Unit 3 Having a Meal-Snack (餐点) U3 单元测验

1、 问题:Please __ your mouth. (请漱口)1. wash 2. rinse 3. dash 4. clean
选项:
A:1. wash

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群530065400反馈
需要期末答案的同学可加入Q群530065400购买