本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-17到2020-06-20
本篇答案更新状态:已完结

1. An IMPRESSIVE English Lesson-1 1.4 Quiz

1、 问题:The author thinks that students’ language deficits should be blamed on schools because the schools never teach grammar.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

分析:【The author thinks that students’ language deficits should be blamed on shcools because the schools fail to set high standards of language proficiency.
(paragraph 7) Blame for the scandal of this language deficit should be trust upon our schools, which should be setting high standards of English language proficiency. Instead, they only teach a little grammar and even less advanced vocabulary.】

2、 问题:The schools fail to set high standards of English proficiency because the younger teachers don’t want to be tedious oddities in eyes of students.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【The schools fail to set high standards of English porficiency because the younger teachers themselves have little knowledge of vital structures of language.
(paragraph 7) Moreover, the younger teachers themselves evidently have little knowledge of these vital structures of language because they also went without exposure to them.】

3、 问题:The son feels curious about his father’s grammar lesson because his father handles different parts of speech in a sentence and discussed their specific grammatical functions delicately.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【The father familiarized his son with defferent parts of speech in a sentence and discussed their specific grammatical functions including how to use adverbs to describe verbs. The son feels curious bacause he had never heard about the various names and functions of words in an English sentence before.
(paragraphs 8-10) Since grammar is boring to most of the young students, I think that it must be handled delicately, step by step.】

4、 问题:The author uses “road map” and “car engine” to describe grammar and vocabulary.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【Here “road map” is considered as grammar and “car” as vocabulary.
(paragraph 12) The road map provides the framework and guidance you need for your trip, but it won’t tell you exactly what trees or flowers you will see, what kind of people you will encounter, or what types of feelings you will be experiencing on your journey. Here, the vocabulary makes the journey’s true colors come alive! A good vacabulary enables you to enjoy whatever you see as you drive along.】

5、 问题:Both the interjection “whoa!” in paragraph 4 and paragraph 17 are used in the same situations and with the same feelings.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【In the 4th paragraph, the civilization of Greece and the glory of Roman architecture are so marvelous and ramarkable that they should be described at least in a brief account. The students’ one single utterance of “whoa!” reflects his downturn in the proper use of language. In paragraph 17, the subjunctive mood his son used is a fairly advanced grammar structure, so the interjection “whoa!” reflects the tremendous pride the father had toward his son; it also refelcts the authord’s humor in using the word because it was once used by his students, though in two different situations and with two different feeling.】

6、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.There are many different stories about the downturn in the proper use of English. ____ students should be able to distinguish。
答案: 【Surely

7、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.students should be able to distinguish between their / there / they’re or the ____ difference between complimentary and complementary.
答案: 【distinctive

8、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.They unfairly bear the bulk of the criticism for these knowledge ____ because there is a sense that they should know better.
答案: 【deficits

9、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.Students are not dumb, but they are being misled ____ they look and listen.
答案: 【everywhere

10、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.For example, signs in grocery stores point them to the stationary, even though the actual stationery items – pads, albums and notebooks – are not ____ down.
答案: 【nailed

11、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.Friends and loved ones often proclaim they’ve just ate when, in fact, they’ve just eaten. ____, it doesn’t make any sense to criticize our students.
答案: 【Therefore

12、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.Blame for the scandal of this language deficit should be thrust upon our schools, ____ should be setting high standards of English language proficiency.
答案: 【which

13、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.Instead, they only teach a little grammar and even less advanced vocabulary. ____, the younger teachers themselves evidently have little knowledge of these vital structures of language.
答案: 【Moreover

14、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.the younger teachers themselves evidently have little knowledge of these vital structures of language because they also went without ____ to them.
答案: 【exposure

15、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.Schools fail to adequately teach the essential framework of language, accurate grammar and proper vocabulary, ____ they should take the responsibility of pushing the young onto the path of competent communication.
答案: 【while

2. An impressive English lesson-2 2.5 quiz

1、 问题: , he has earned himself a lot of respect, yet he is always modest and accessible.
选项:
A:With his all of profound knowledge
B:By all his profound knowledge
C:Through all his profound knowledge
D:With all his profound knowledge accessible
答案: 【With all his profound knowledge accessible

2、 问题:There are many well-known professors in our university, of which he is the most ______ one in his specialized field.
选项:
A:distinguished
B:disgraceful
C:different
D:distrustful
答案: 【distinguished

3、 问题:Repeated failures lead to success and prove to be ______ to us as we experiment every day to find out the right way of doing things.
选项:
A:potential
B:beneficial
C:influential
D:substantial
答案: 【beneficial

4、 问题:Please come with me to revisit our university. It is very likely that you would ______ a friend that you haven’t seen for a long time.
选项:
A:meet to
B:run into
C:go for
D:come on
答案: 【run into

5、 问题:Some people from the States have decided, just ______ curiosity, to make a tour in the space even though it will cost about tens of millions of US dollars.
选项:
A:in that
B:as to
C:out of
D:because
答案: 【out of

6、 问题:Though having been living in the States for more than 10 years, she still has a ______ British accent when she talks.
选项:
A:sensitive
B:narrative
C:distinctive
D:representative
答案: 【distinctive

7、 问题:No one is going to appreciate you if you ______ making changes which will cause real troubles and problems in our work.
选项:
A:be ended by
B:will be fallen into
C:end up
D:fall of
答案: 【end up

8、 问题:The wounded had to be left ______ when the defeated army left. I wonder who were able to stay with and take care of them.
选项:
A:away
B:off
C:up
D:behind
答案: 【behind

9、 问题:Mr. Collins argues that it is unrealistic for his secretary to do anything for any real purpose before she has reached the level of ______ with computers.
选项:
A:accuracy
B:sufficiency
C:deficiency
D:proficiency
答案: 【proficiency

10、 问题:For our new semester, another two phonetic labs will also ______ computers and video cameras for our online language learning.
选项:
A:be equipped with
B:equip with
C:in equip of
D:be equipped by
答案: 【be equipped with

11、 问题:I was satisfied with my student’s “whoa” when I asked her how her excursion to Europe was.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

12、 问题:My son seldom made grammatical mistakes though he had always been resistant to grammar learning.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

13、 问题:The “whoa” at the end of the text is used to show his surprise and pride of his son’s performance in grammar.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

14、 问题:In regard to the development of moral standards in the growing child, _____ is very important when parents teach their children. (consistent; 请用所给单词的合适形式填空)
答案: 【consistency

15、 问题:Today, American English is particularly ______, due to the popularity of American cinema, television, music, trade and technology, including the Internet. (influence; 请用所给单词的合适形式填空)
答案: 【influential

Unit 1 Section B Reading Comprehension

1、 问题:What is true about Malcolm X? (Para. 1)
选项:
A:He wrote The Autobiography of Malcolm X in prison.
B:He was put in jail because he joined the Nation of Islam.
C:He mysteriously assassinated someone in 1965.

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群530065400反馈
需要期末答案的同学可加入Q群530065400购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注