本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-09到2020-07-08
本篇答案更新状态:已完结

Unit 2 Unit 2-Quiz

1、 问题:Which one of the following sentences uses personification?
选项:
A:This time fate was smiling to him.
B:The old man’s hair is as white as snow.
C: He drowned in a sea of grief.
D:Her cheeks are red like a rose.
答案: 【This time fate was smiling to him.

2、 问题:If we view the problem _____ a different perspective, a solution may become more obvious.
选项:
A:at
B:on
C:from
D:with
答案: 【from

3、 问题:Which one of the following words is a synonym for the word NAIVE?
选项:
A: Cautious
B:Simple-minded
C:Watchful
D: Sophisticated
答案: 【Simple-minded

4、 问题:According to the passage, is this statement “Money spent on America’s space program is more valuable than that on the poverty problem on earth” true or false?
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

5、 问题:We must address ourselves _____ the problem of drugs among young people.
答案: 【to

Unit 3 Quiz of Unit 3

1、 问题:Which of the following sentences doesn’t use metaphor?
选项:
A: I had George to help me over the rough spots.
B: I took the can and coins and jammed them into a crumpled paper bag.
C: Suddenly, I had money and open doors everywhere.
D: Experiencing so much ups and downs, I began to learn to be peaceful about life.
答案: 【 I took the can and coins and jammed them into a crumpled paper bag.

2、 问题: The house has fallen into a state of _____ since its owner has moved out of this city.
选项:
A:ignorance
B:neglect
C:waste
D:shortage
答案: 【neglect

3、 问题: It has been a tradition for our family members to make ______ about their future plans when a new year is coming.
选项:
A:promises
B:decisions
C:resolutions
D:words
答案: 【resolutions

4、 问题:Though I have purchased a whole package of goods, I have to make _ comment on each item as required.
选项:
A:respective
B:respectable
C:respectful
D:respected

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群530065400反馈
需要期末答案的同学可加入Q群530065400购买