本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-04-26到2021-07-30
本篇答案更新状态:每5天更新一次

Unit 1 Fresh start Quiz 1

1、 问题:Living in an urban area with green spaces has a long-lasting positive impact on people’s mental well-being, a study has suggested. UK researchers found moving to a green space had a sustained positive effect. Co-author Mathew White, from the University of Exeter, UK, explained that the study showed people living in greener urban areas were displaying fewer signs of depression or anxiety. “There could be a number of reasons,” he said, “for example, people do many things to make themselves happier; they strive for promotion or pay rises, or they get married. But the trouble is that within six months to a year, people are back to their original baseline levels of well-being. So, these things are not sustainable; they don’t make us happy in the long term. ”Dr. White said his team wanted to see whether living in greener urban areas has a lasting positive effect on people’s sense of well-being or whether the effect also disappeared after a period of time. To do this, the team used data from the British Household Panel Survey compiled by University of Essex.“What you see is that even after three years, mental health is still better, which is unlike many other things that we think will make us happy.” He observed that people living in green spaces were less stressed, and more sensible and communicated better.With a growing body of evidence establishing a link between urban green spaces and a positive impact on human well-being, Dr. White said “There’s growing interest among public policy officials, but the trouble is who funds it.”1. According to a study, what do green spaces do to people?
选项:
A:Improve their work efficiency.
B:Add to their sustained happiness
C: Help them build a positive attitude towards life.
D: Lesson their concerns about material well-being.
答案: 【Add to their sustained happiness

2、 问题:2. What do people usually do to make themselves happier?
选项:
A:Earn more money.
B:Settle in an urban area.
C:Gain fame and popularity.
D: Live in a green environment.
答案: 【Earn more money.

3、 问题:3. What does Dr. White try to find out about living in a greener urban area?
选项:
A:How it affects different people.
B: How strong its positive effect is.
C: How long its positive effect.
D: How it benefits people.
答案: 【 How long its positive effect.

4、 问题:4. What did the research reveal about people living in a green environment?
选项:
A:Their stress was more apparent than real.
B: Their decisions required less deliberation.
C:Their memories were greatly strengthened.
D: Their communication with others improved.
答案: 【 Their communication with others improved.

5、 问题:5. What should the government do to build more green spaces in cities?
选项:
A:Find financial support.
B: Improve urban planning.
C: Involve local residents in the effort.
D: Raise public awareness of the issue.
答案: 【Find financial support.

Unit 1 Fresh start Quiz 2

1、 问题:Directions: Write a paragraph with a topic sentence supported by details based on the following outline.Topic: How to succeed in collegeTopic sentence: There are some things you can do to succeed in college.Three things to do:• Pursue passions• Seizing opportunities• Taking responsibilities Concluding sentence: You will become successful not only in college, but also in your future career.
答案: 【Sample
• There are some things you can do to succeed in college. First, pursue your passions. Your passion will broaden your mind and make your life interesting. Second, never let go of any opportunities that come your way. College is full of unique opportunities, which will enable you to sample new things and meet wonderful people. Lastly, take responsibilities for your own decisions and actions. With the passions, the opportunities, and the ability to take responsibilities, you will become successful not only in college, but also in your future career.

Unit 2 Loving parents, loving children Quiz 1

1、 问题:Directions: Write a paragraph of problem-solution pattern based on the following outline. Topic: What to do when your parents are disappointed with you. Problem: Parents may get disappointed when you fail to meet their expectations. Solution:• Tell them that you have inherited many of their merits.• Remind them that you have your own thoughts and life goals as an individual.• Explain how your lifestyle will help you in a positive way. Evaluation: This may not change your parents’ opinions overnight, but eventually it will work.
答案: 【Sample
• Parents may get disappointed when you fail to meet their expectations. They may strongly object to your lifestyle and complain that you are wasting time on unimportant things. To solve this problem, you may try to make them understand that you are a responsible person. First tell them that you have inherited many of their merits. Then remind them that you have your own thoughts and life goals as an individual. You can also explain how your lifestyle will help you in a positive way. You may not be able to change your parents’ opinions overnight, but if you keep trying, it will eventually work.

Unit 2 Loving parents, loving children Quiz 2

1、 问题:Popping food into the microwave for a couple of minutes may seem utterly harmless, and Europe’s stock of these quick-cooking ovens emit as much carbon as nearly 7million cars, a new study has found, and the problem is growing. With costs falling and kitchen appliances becoming “status” users, owners are throwing many microwave after an average of eight years. This is pushing sales of new microwave which are expected to reach 135 million annually in the EU by the end of the decade.A study by the University of Manchester worked out the emissions of carbon dioxide — the main greenhouse gas responsible for climate change — at every stage of microwaves, from manufacture to waste disposal. “It is electricity consumption by microwaves that has the biggest impact on the environment,” say the authors, who also calculate that the emissions from using 19 microwaves over a year are the same as those from a car. According to the same study, efforts to reduce consumption should focus on improving consumer awareness and behaviour to use appliances more efficiently. For example, electricity consumption by microwaves can be reduced by adjusting the time of cooking to the type of food.”However, David Reay, professor of carbon management argues that, although microwaves use a great deal of enery, their emissions are minor compared to those from cars. In the UK alone and these emit way more than all the emissions from microwaves in the EU. Backing this up, recent data show that passenger cars in the UK emitted 69m tonnes of CO2 in 2015. This is 10 times the amount this new microwave oven study estimates for annual emissions for all the microwave ovens in the whole of the EU.” further, the energy used by microwaves is lower than any other form of cooking. Among common kitchen appliances used for cooking, microwaves are the most energy efficient, followed by a stove and finally a standard oven. Thus, rising microwave sales could be seen as a positive thing.1. What is the finding of the new study?
选项:
A: Quick-cooking microwave ovens have become more popular.
B:The frequent use of microwaves may do harm to our health.
C:CO2 emissions constitute a major threat to the environment.
D:The use of microwaves emits more CO2 than people think.
答案: 【The use of microwaves emits more CO2 than people think.

2、 问题:2. Why are the sales of microwaves expected to rise?
选项:
A:They are becoming more affordable.
B:They have a shorter life cycle than other appliances.
C:They are getting much easier to operate.
D:They take less time to cook than other appliances.
答案: 【They are becoming more affordable.

3、 问题:3. What recommendation does the study by the University of Manchester make?
选项:
A:Cooking food of different varieties.
B:Improving microwave users’ habits.
C: Eating less to cut energy consumption.
D:Using microwave ovens less frequently.
答案: 【 Eating less to cut energy consumption.

4、 问题:4. What does Professor David Reay try to argue?
选项:
A: There are far more emissions from cars than from microwaves.
B: People should be persuaded into using passenger cars less often.
C: The UK produces less CO2 than many other countries in the EU.
D: More data are needed to show whether microwaves are harmful.
答案: 【 There are far more emissions from cars than from microwaves.

5、 问题:5. What does Professor David Reay think of the use of microwaves?
选项:
A: It will become less popular in the coming decades.
B: It makes everyday cooking much more convenient.
C: It plays a positive role in environmental protection.
D: It consumes more power than conventional cooking.
答案: 【 It plays a positive role in environmental protection.

Unit 3 Digital campus: blessing or curse Quiz1

1、 问题:PepsiCo is to spend billions of dollars to develop drinks and snacks and reformulate existing ones with lower sugar, salt and fat, as consumers demand healthier options and regulatory pressure intensifies amid an obesity epidemic. The maker of Mountain Dew and Gatorade has been one os me earlier movers in the industry to offer products with reduced levels of unhealthy ingredients — PepsiCo claims a packet of its chips now contains less salt than a slice of white bread. However, its new 10-year plan makes clear it believes it still has a long way to go.Shifting eating habits, including a sharp drop in consumption of sparkling drinks, have forced radical change on the industry. But those shifts have yet to be reflected in record obesity levels, which stand at 36. 5% overall in the US. Indra Nooyi, PepsiCo chairman, said the plan to make its products healthier was important for the company’s growth. But on the subject of obesity, she pointed out that consumers’ lifestyles have changed significantly, with many people being more sedentary not least because more time is spent in front of computers. She said Pepsico’s contribution was to produce healthier snacks that still tasted good. “Society has to change its habits, ” she added. “We can’t do much to alter sedentary lifestyles, but we can provide consumers with great-tasting products, low in salt, sugar and fat. In the past we had to have a taste trade-off. But we re breaking that trade-off. But we are breaking that trade-off.”PepsiCo’s plan for its foods and drinks is based on guidelines from the World Health Organisation, which last week backed using taxes on sparkling drinks to reduce sugar consumption. Initiatives also include efforts to reduce its environmental impact, water consumption and materials used in packaging by 2025. PepsiCo did not say exactly how much it planned to invest to reach its goals. However, Dr Mehmood Khan, chief scientific officer, said the company had doubled research and development spending in the past five years and was “committed to sustaining investment”, adding that companies cannot cost-cut their way to increasing sales. PepsiCo’s research and development budget in 2015 was $ 754 million. 1. Why is PepsiCo making a policy change?
选项:
A:To win support from the federal government.
B:To be more competitive in the global market.
C:To satisfy the growing needs for healthy foods.
D:To invest more wisely in the soft drink industry.
答案: 【To satisfy the growing needs for healthy foods.

2、 问题:What does PepsiCo think it will have to do in the future?
选项:
A: Invest more to develop new snacks.
B:Reduce levels of obesity in the US.
C:Change consumers’ eating habits.
D:Keep on improving its products.
答案: 【Keep on improving its products.

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群530065400反馈
需要期末答案的同学可加入Q群530065400购买