本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:陈文凯;郭歌;翟文婧;刘星;关成勇;蔡艳玲;刘丽;谭瑞梅
本课程起止时间为:2021-03-01到2021-07-10
本篇答案更新状态:每5天更新一次

Supplementary Learning Materials Unit 5 Conciseness

1、 问题:A lot of people ____ to mobile phones, especially in public places.
选项:
A:except
B:offend
C:take exception
D: take offence
答案: 【take exception

2、 问题:Some things are ____ collected in the home so as to avoid waste.
选项:
A:systematically
B: intentionally
C:purposefully
D:organizationally
答案: 【 intentionally

3、 问题:Which word means ‘part of your mind that stops you from doing bad things”?
选项:
A:character
B:conscience
C:accident
D:steward
答案: 【conscience

4、 问题:Which word would best describe a smooth, wet stone?
选项:
A: Ivy
B:Utterly
C:Slippery
D: Immoral
答案: 【Slippery

5、 问题:Which word means ‘to get smaller’?
选项:
A:melt
B: pop
C:shrink
D:envision
答案: 【shrink

6、 问题:Which of the following is most likely a habitat?
选项:
A: pond
B: bridge
C: broom
D:picture
答案: 【 pond

7、 问题:Which word means ‘a gentle wind’?
选项:
A: breeze
B: appetite
C: subject
D:display
答案: 【 breeze

8、 问题: ‘Defy’ means
选项:
A: hunger
B:to stop being angry
C:helping someone
D:to go against
答案: 【to go against

9、 问题:Which word means ‘knowing a lot about the world’?
选项:
A:upright
B:sophisticated
C:handy
D: surrender
答案: 【sophisticated

10、 问题:‘Irritable’ means
选项:
A:to please
B: to get angry easily
C: having a routine
D: healthy
答案: 【 to get angry easily

11、 问题:1. When we arrived in Chicago, we took a train from the airport to the center of the city. Then walked a few blocks to our hotel.
选项:
A:正确
B:错误