本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-03-15到2021-06-07
本篇答案更新状态:已完结

UNIT 1 Workplace Letters & Emails Unit 1 Test

1、 问题:Decide whether the following sentences chosen from a letter are communicating facts, opinions and/or emotions.Mr. Thomson, the postman of our area deserves to be fired. He does not deliver the mails in time. Sometimes, he throws the packages in the open courtyards instead of putting it properly into the letter boxes installed in the houses. I have seen him even handing down letters to little children. Above all, Mr. Thomson is very rude and discourteous. He is not ready to own his mistake when it is brought to his notice. Sometimes, he delivers the newspapers carelessly to wrong houses, without reading the addresses properly. It is, therefore, requested that Mr. Thomson should preferably be replaced by a more competent postman or at least he should be brought to a training.
选项:
A:Communicating facts
B:Communicating opinions
C:Communicating emotions
D:All above
答案: 【All above

2、 问题:Decide which sentence is clearer. A. Baby cows are required for courses in Animal Science.B. The Animal Science Department needs to purchase baby cows for experiments in two courses.
选项:
A:A
B:B
C:A & B
D:Neither
答案: 【B

3、 问题:Decide which sentence is more concise.A. I wish to express my heartfelt gratitude to you for your kind cooperation.B. Thank you for your cooperation.
选项:
A:A
B:B
C:A & B
D:Neither
答案: 【B

4、 问题:Decide which sentence is more formal.A. This would help prevent people discarding their litter recklessly.B. This would help stop people discarding their litter willy-nilly.
选项:
A:A
B:B
C:A & B
D:Neither
答案: 【A

5、 问题:Decide whether the statement is true or false.When communicating, in most cases we use positive messages to show our thanks, recognition or anger.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

UNIT 2 Résumés & CVs Unit 2 Test

1、 问题:Which of the following may be the proper job description of a Production Manager?
选项:
A:Overseeing the company’s financials
B:Overseeing the day-to-day operations at manufacturing plants
C:Designing, running, and testing various computer programs and applications
D:/
答案: 【Overseeing the day-to-day operations at manufacturing plants

2、 问题:The following text is taken from an education counselor’s CV. What kind of skills does it describe? l Excellent communication skills both written and speaking l Ability to conduct instruction one-on-one or in large groups l Excellent scheduling abilities for parent, student, teacher interaction and meetings
选项:
A:Social skills
B:Linguistic skills
C:Computer skills
D:/
答案: 【Social skills

3、 问题:The following text is taken from a nurse’s résumé. Which section does it fall into? l Gained more than 12 years of professional work experience in the nursing field l Assisted physicians in medication review and follow-ups l Conducted physical examinations, diagnosed and prescribed treatments l Attended to a wide range of patients and answered their queries and concerns satisfactorily l Developed excellent communication skills and patient-handling skills
选项:
A:Career summary
B:Professional skills and competences
C:Job responsibilities
D:/
答案: 【Career summary

4、 问题:The following text is taken from a résumé of a Help Desk Agent. Choose the proper words to fill in the blanks. Summary of Qualificationsl __in LAN, WAN, and network installation, monitor, and programmingl _to repair, install, upgrade, and maintain desktop and notebook computers as well as printers and scannersl ___knowledge of technology terms and developments
选项:
A:Able…Extensive…Proficient
B:Proficient…Able…Extensive
C:Extensive…Able … Proficient
D:/
答案: 【Proficient…Able…Extensive

5、 问题:The following text is taken from a secretary’s résumé. Choose the proper words to fill in the blanks.Work ExperienceSecretary, 4/2010-4/2015PreServe Design — London, Englandl 1) spreadsheets using advanced Excel functions and calculations to develop reports and lists l 2) a high volume of internal and external communications, including email and postl 3) agreements, contracts and invoices through the signature process
选项:
A:Routed… received…created
B:Received…routed …created
C:Created … received … routed
D:/
答案: 【Created … received … routed

UNIT 3 Applications Unit 3 Test

1、 问题:Read the following paragraph carefully. Which numbered sentence is most suitable to be the topic sentence?①The United States has a severe fire problem that if not addressed, will continue to worsen drastically. ②Fire statistics show that our nation, one of the richest and most technologically sophisticated countries in the world, lags behind its peer nations in fire security. ③Nationally, there are millions of fires, thousands of deaths, tens of thousands of injuries, and billions of dollars lost each year—figures which far exceed comparable statistics for other industrialized countries. ④In 2001, for example, the direct value of property destroyed in fires was $11 billion ($44 billion if the World Trade Center loss is included). ⑤More recently in 2004, direct property losses from fires were estimated at over $9.8 billion. —Loyd and Richardson, Fundamentals of Fire and Emergency Services, p. 12
选项:
A:①
B:②
C:③
D:④
答案: 【

2、 问题:The following statement is taken from the body section of a job application letter. In which paragraph may it appear? I am writing in reply to your advertisement in the Beijing Daily of August 15 for a tutor to teach your daughter English.
选项:
A:The opening paragraph
B:The middle paragraph(s)
C:The closing paragraph
D:/
答案: 【The opening paragraph

3、 问题:Read the following job wanted advertisement. What skill is not required to be an Assistant Manager? A Job Wanted Ad Hilton Hotel Assistant Manager We are looking for an enthusiastic person to assist in the expansion of the hotel. The successful applicant will have experience of overall hotel work and at least one year’s experience as an Assistant Manager. Applicants need good knowledge of English and possibly two other languages. We promise good salary, bonus, good holidays and excellent prospects for promotion within the group. Apply in confidence with a full résumé with two recent photographs and send it to [email protected]
选项:
A:Experience of overall hotel work
B:Good knowledge of English and possibly two other languages
C:Experience of oversea study
D:/
答案: 【Experience of oversea study

4、 问题:Which of the following sentence is most suitable for the closing paragraph in an application letter?
选项:
A: I really need this job and please give me a consideration.
B:I look forward to meeting with you in the near future to discuss my suitability to the role.
C:I think I am the most suitable person for the position.
D:/
答案: 【I look forward to meeting with you in the near future to discuss my suitability to the role.

5、 问题:The following paragraph is taken from a student’s school application letter. What aspect of personal information is it about? I have recently completed my PhD in “Health Disparities and the impact of Social Class on Clinical Outcomes’ at the University of Chicago. My PhD involved primary research with clinicians and patient advocates and culminated in a set of recommendations for local Clinical Commissioning Groups. Prior to that I completed a Masters in Public Health at Oxford University, where I gained a distinction.
选项:
A:Work experience
B:Personality
C: Education background
D:/
答案: 【 Education background

UNIT 4 Personal Statements Unit 4 Test

1、 问题: Choose the correct order of the answers to make the following sentences more attention-grabbing. 1) On a hot Hollywood evening, I sat on a bike, sweltering in a _ coat and furry boots. a. summer b. winter2) Unlike many mathematicians, I live in an irrational world; I feel that my life is defined by a certain amount of irrationalities that bloom too frequently, such as my brief attempt in front of 400 people __ my pants. a. without b. with 3) Today marks the one-year anniversary of ______. a. a close friend’s unexpected passing b. the Category 5 hurricane
选项:
A:b a a
B:a b b
C:/
D:/
答案: 【b a a

2、 问题:Read the following paragraph, and decide what specific personal experience the author focuses on.Although the internship was short, it did offer me the rare chance to learn by observation. As an intern, I got an inside news on the real workplace that could not be learned in any article or classroom. And I personally understood that learning through observation also means being an active participant in a Tech meeting or conference.
选项:
A:A single encounter with someone that changed the author.
B: An event which was small but significant for the author.
C:/
D:/
答案: 【 An event which was small but significant for the author.

3、 问题:Read the following statements about the impacts of a particular book on the author, and decide which choice could serve as the author’s reflection.
选项:
A:The author, Marilyn Fridey, describes the lives of several women from the 1950’s to present. Though I couldn’t remember the dream, I came to a profound realization. Myra’s life was my mothers.
B:Reading of Myra’s evolution as a female changed the way I feel towards myself, my feelings and compassion for my mother, and provided me with a much more sensitive view towards the lives of many women in our society today.
C:/
D:/
答案: 【Reading of Myra’s evolution as a female changed the way I feel towards myself, my feelings and compassion for my mother, and provided me with a much more sensitive view towards the lives of many women in our society today.

4、 问题:Match the personal experiences in the left column with the proposed programs in the right column, and choose the correct order of the match. Personal ExperiencesProposed Programs1) My strong mathematical background has given me problem solving and logical skills I feel will be essential for nursing, as well as giving me a good understanding of the mathematics involved in nursing.a. Master of Chemistry (M.Chem) b. Master of Computer Science (MCS)2) I think that my one month work experience placement, based in IT support at ARM Holding, gave me a great insight into how an international Computing business works and confirmed that I want.
选项:
A:1) a; 2) b
B:1) b; 2) a
C:/
D:/
答案: 【1) a; 2) b

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群530065400反馈
需要期末答案的同学可加入Q群530065400购买