Chapter 1 Overview of Communication and Health 第一单元测试

1、 问题:The World Health Organization defines health as “a state of complete physical, mental and and not merely the absence of disease or infirmity”.
答案: 【social well-being

2、 问题:There are three key aspects of transactional communication: , multiple levels of meaning, and the importance of context and culture.
答案: 【collaboration

3、 问题:The success of health communication interventions depends on many factors, including the sustainability of a program and the development of communication tools and .
答案: 【resources

4、 问题:Different from the biomedical model, the biopsychosocial perspective takes biological and psychological factors into consideration, including physical conditions, beliefs and values, and .
答案: 【social expectations

5、 问题:Preventive care often requires mass-communicated messages, one-on-one communication, and community resources, crisis management, and more.
答案: 【partnerships

6、 问题:Different from the biomedical model, the biopsychosocial perspective takes biological and psychological factors into consideration, including physical conditions, beliefs and values, and( ).
答案: 【social expectations

7、 问题:Health communication is often practiced as( )activities.
答案: 【purposeful intervention

8、 问题:Preventive care often requires mass-communicated messages, one-on-one communication,( )and community resources, crisis management, and more.
答案: 【partnerships

9、 问题:The biomedical model, argues that poor health is a physical phenomenon. physicians, through physical means, can explain, ( ) , and fix it.
答案: 【identify

10、 问题:From a biopsychosocial perspective, illness is not merely a physical problem, but closely related to one’s feelings, health concepts and( ) .
答案: 【life history

11、 问题:In the biopsychosocial model, it is thought that people’s health conditions and coping abilities are closely related to( )and emotions.
答案: 【their thoughts

12、 问题:In the sociocultural model, health is seen as a joint result of complex factors involving personal choice,( ) and culture.
答案: 【social dynamics

13、 问题:Different from reactive care, preventive care needs the joint effort of both( )and health care professionals from various fields.
答案: 【

剩余60%内容付费后可查看