本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-10-15到2021-04-30
本篇答案更新状态:已完结

Chapter 1 Chapter 1 Test

1、 问题:(      )derives from the individual’s own stable behavior patterns and internal psychological process.
选项:
A:Character  
B: Temperament 
C:Personality
D:Ability
答案: 【Personality

2、 问题:(   )is a stable psychological feature represented in the intensity, speed, flexibility, directivity of psycho-activities.
选项:
A:Character  
B:Temperament 
C:Personality 
D:Ability
答案: 【Temperament 

3、 问题:(     )is a kind of personality feature closely related to society, which involves much of social morality, refers to people’s attitude towards reality and the world around them and permeates into personal behaviors.
选项:
A:Character
B:Temperament 
C: Personality
D:Ability
答案: 【Character

4、 问题:Which of the following is not part of the personality structure(     ).
选项:
A:Interests 
B:Ability 
C:Self-control 
D:Character
答案: 【Interests 

5、 问题:Some of newborns are more likely to cry and move around while some others are quiet and calm. This indicates different (    ).
选项:
A:Character  
B:Ability 
C:Nurtured character
D:Innate temperaments
答案: 【Innate temperaments

6、 问题:When we say someone is selfish and someone else is narrow and selfish, we are evaluating (    ) from the aspect of morality.
选项:
A:Temperament 
B:Ability 
C:Self-control
D:Character
答案: 【Character

7、 问题:The features of personality does not include(       ).
选项:
A:Internality
B:Stability 
C:Uniqueness
D:Conformity
答案: 【Internality

8、 问题:“The inner worlds of people are different just as their appearances are different”. This indicates exactly the (    )of personality.
选项:
A:Unity 
B:Integrality 
C:Uniqueness
D:Functionality
答案: 【Uniqueness

9、 问题:“Split personality” is known as(      )In DSM-5.
选项:
A:schizotypal identity disorder
B:schizotypal personality disorder  
C:dissociative identity disorder
D:Multiple personality disorder 
答案: 【dissociative identity disorder

10、 问题:One of the diagnostic criteria of Dissociative Identity Disorder is the presence of (    ) or more identity breakdowns characterized by distinct personality states.
选项:
A:One
B:Two
C:Three 
D:Four
答案: 【Two

11、 问题:In face of setbacks and difficulties, strong people are brave while week people are easy to fail and lose confidence. These are the performance of the external (     ) of personality..
选项:
A:Conformity
B:Uniqueness 
C:Functionality 
D:Stability
答案: 【Functionality 

12、 问题:The basis of "measurable personality” is(      )
选项:
A:The stability of personality  
B:The functionality of personality  
C:The conformity of personality  
D:The uniqueness of personality
答案: 【The stability of personality  

13、 问题: (       ) does not belong to the self-report test. 
选项:
A:MMPI 
B:16PF 
C:EPQ 
D:Rorschach Test
答案: 【Rorschach Test

14、 问题:(      )does not belong to the Projective Test. 
选项:
A:16PF
B:Rorschach Test    
C: Thematic Apperception Test
D:Drawing Test
答案: 【16PF

15、 问题:MMPI is suitable for people of (      ).
选项:
A:Over 16 years 
B:Under 16 years 
C:16-60 years 
D:Over 60 years
答案: 【Over 16 years 

16、 问题:MMPI has ( ) validity scales and (    ) clinical scales.
选项:
A: 3, 11  
B:4, 10 
C:5, 9
D:6, 8
答案: 【4, 10 

17、 问题:The function of MMPI is (    ).
选项:
A:to measure individual personality traits
B:to identify mental disorders
C: Both A and B are right  
D:Both A and B are wrong
答案: 【 Both A and B are right  

18、 问题:The features of Temperament include(      ).
选项:
A:Stability 
B:Innated
C:Can’t be evaluated 
D:Nurtured
答案: 【Stability ;
Innated;
Can’t be evaluated 

19、 问题:The content of the personality structure include(       ).
选项:
A:Ability  
B:Self-control
C:Character 
D:Temperament
答案: 【Ability  ;
Self-control;
Character ;
Temperament

20、 问题:The features of personality include(        ).
选项:
A:Uniqueness
B:Stability 
C:Conformity 
D:Functionality
答案: 【Uniqueness;
Stability ;
Conformity ;
Functionality

21、 问题:Which of the following sentences can express the uniqueness of personality(         ).
选项:
A:“People’s inner worlds are different just as their appearances are different.”
B:“The fox may grow grey, but never good.” 
C:“I will feel gloomy when pleasing the bigwigs.”
D:“There are no two identical leaves in this world.”
答案: 【“People’s inner worlds are different just as their appearances are different.”;
“I will feel gloomy when pleasing the bigwigs.”;
“There are no two identical leaves in this world.”

22、 问题:Which of the following belong to DSM-5 diagnostic criteria for Dissociative Identity Disorder?(      )
选项:
A:Disruption of identity characterized by two or more distinct personality states, which may be described in some cultures as an experience of possession by supernatural powers.
B:The symptoms that can cause clinically significant distress or social impediment, or impairments in occupation or other important functions.

本门课程剩余章节答案为付费内容
本文章不含期末不含主观题
支付后可长期查看
如有任何疑问请及时添加客服QQ 2356025045反馈
如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注