本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2022-02-14到2022-05-31
本篇答案更新状态:每周周末更新

Unit1 Definition of technical writing Test 1

1、 问题:Which of the following is not one of the features of technical documents?
选项:
A:Clear organization
B:Readable style
C:Effective visuals
D:Writer-centeredness
答案: 【Writer-centeredness

2、 问题:One of the purposes of technical writing is to enable people to perform a task or follow a procedure, that is, to ____ your readers.
选项:
A:inform
B:instruct
C:persuade
D:suggest
答案: 【instruct

3、 问题:When writing a technical document, keep two audiences in mind. Most documents are geared to an immediate audience of readers. This is your ____ audience.
选项:
A:primary
B:secondary
C:nontechnical
D:semitechnical
答案: 【primary

4、 问题:____ are those with no specialized training, who look for the big picture instead of complex details. They expect technical data to be translated into words most people understand.
选项:
A:Experts
B:Informed persons
C:Laypersons
D:Audiences
答案: 【Laypersons

5、 问题:The most emphatic location in a paragraph is the ____ sentence in a paragraph.
选项:
A:first
B:second
C:last
D:middle
答案: 【first

6、 问题:____ is like trying new paint: you do not know whether you like the color until you see it on the wall.
选项:
A:Planning
B:Revising
C:Editing
D:Drafting
答案: 【Drafting

7、 问题:The purpose of my document is to _ company employees of the new absentee policy and to _ them on how to follow the procedures properly.
选项:
A:inform; instruct 
B:instruct; persuade
C:persuade; suggest
D:suggest; inform
答案: 【inform; instruct 

8、 问题:In most of your writing, you will carry out the task in a process consisting of five steps: planning, drafting, revising, editing and ____.
答案: 【proofreading

9、 问题:Assessing your audience’s technical background is essential before deciding whether your document should be highly technical, ____, or nontechnical.
答案: 【(以下答案任选其一都对)semitechnical;
semi-technical

10、 问题:Clear writing means that the sentences can be understood in ____ reading.
答案: 【(以下答案任选其一都对)one;
1

11、 问题:Actually almost every day, we make decisions or take actions that depend on ______ information.
答案: 【technical

12、 问题:To help your audience spend less time reading, you must spend more time ____ for a style that is clear, concise, fluent, and appropriate in tone.
答案: 【revising

Unit 2 Technical document design Test 2

1、 问题:Which of the following is serif typeface?
选项:
A:Arial
B:Helvetica
C:Tahoma
D:Times New Roman 
答案: 【Times New Roman 

2、 问题:We often use ____ tables to compare exact values.
选项:
A:prose
B:numerical
C:appendix
D:summary
答案: 【numerical

3、 问题:Headers and ____ appear in the top and bottom page margins, respectively to provide chapter or article titles, authors’ names, dates, or other publication information. 
答案: 【footers

4、 问题:All typefaces are divided into two broad categories: serif and ____ serif.
答案: 【sans

5、 问题:The four basic principles of ____ are proximity, alignment, repetition and contrast.
答案: 【(以下答案任选其一都对)design;
designing

6、 问题:____ charts are used to depict how the phases of a project relate.
答案: 【Gantt

7、 问题:The principle of ____ is what tells the reader that the invisible line connecting the text is much stronger.
答案: 【alignment

8、 问题:The principle of ____ works in several different ways in technical documents, such as large type with small type, a cool color with a warm color, and etc.
答案: 【contrast

9、 问题:The principle of ____ is that you should treat the same kind of information in the same way to create consistent patterns.
答案: 【repetition

10、 问题:The principle of ____ means that related items should be grouped together.
答案: 【proximity

Unit 3 Correspondence Test 3

1、 问题:Which of the following is the most suitable way for communication between people within an organization?
选项:
A:Messaging
B:Memos
C:Emails
D:Microblogs
答案: 【Memos

2、 问题:Which of the following is NOT a reason for using moderately formal tone for workplace communication?
选项:
A:Your documents may be read by your boss.
B:Your documents may appear in a court of law.
C:Your documents are legally the property of the organization for which you work.
D:Your documents will be read by people on the move. 
答案: 【Your documents will be read by people on the move. 

3、 问题:Which of the following may hinder goodwill and communicate ineffectively?
选项:
A:Logical organization.
B:Conventional format.
C:Sloppy appearance.
D:Concise language.
答案: 【Sloppy appearance.

4、 问题:Text messages can                 .
选项:
A:allow the writer to deal with more than one task
B:increase intimidation
C:save more time compared with telephone call
D:attach other files
答案: 【allow the writer to deal with more than one task

5、 问题:Text messages may have some potential problems EXCEPT                 .
选项:
A:security issues
B:lost productivity
C:employee misuse
D:easy documentation
答案: 【easy documentation

6、 问题:Which of the following statements is FALSE?
选项:
A:Abbreviations can be used when the readers can understand such abbreviations.
B:Abbreviations can be used to avoid misunderstanding.
C:Abbreviations can help people exchange information quickly.
D:Abbreviations can help build rapport among colleagues.
答案: 【Abbreviations can be used to avoid misunderstanding.

7、 问题:Which of the following is NOT an advantage of email?
选项:
A:Email can be easily stored and forwarded.
B:Email is useful when people are in different time zones.
C:Email is very formal, including detailed attachments for professionals. 
D:Email provides a company with extensive records for future reference.
答案: 【Email is very formal, including detailed attachments for professionals. 

8、 问题:Which of the following is the best subject line?
选项:
A:Hello
B:IT’S IMPORTANT
C:Inquiry about Sunday Training
D:How are you?
答案: 【Inquiry about Sunday Training

本门课程剩余章节答案为付费内容
支付后可长期查看
如有任何疑问请及时添加客服微信 w2356025045反馈
如遇卡顿看不了剩余部分请换个浏览器即可打开

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注