绪论 单元测试

1、 问题:Do you like this mini show? 你喜欢这部学生小剧场吗?( )
选项:
A:No. I strongly dislike it. 不,我非常不喜欢。
B:No. I don’t like it. 不,我不喜欢。
C:I am indifferent with this show. 我没所谓。
D:Yes, I like it. 是,我喜欢。
E:Yes, I like it very much. 是,我非常喜欢。
答案: 【Yes, I like it. 是,我喜欢。
Yes, I like it very much. 是,我非常喜欢。

2、 问题:To what extend does this mini show inspire you to learn this chapter? 这部学生小剧场在多大程度上鼓舞你进行本章的学习?( )
选项:
A:Not at all. 一点儿也没有。
B:A little bit. 有一点点。
C:I’m not sure. 我不清楚。
D:Quite a few. 还不少。
E:A lot. 非常大。
答案: 【Quite a few. 还不少。
A lot. 非常大。

第一章 单元测试

1、 问题:According to the definition of consumer behavior, how a consumer disposes of an idea and accepts another is part of consumer behavior. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【

2、 问题:A(n) __ is a person who identifies a need or desire, makes a purchase, and then disposes of a product. ( )
选项:
A:marketer
B:consumer
C:influencer
D:content generator
答案: 【consumer

3、 问题:Age, gender, and social class are all used __. ( )
选项:
A:to divide market
B:as part of promotion
C:in social media
D:as part of the marketing mix
答案: 【to divide market

4、 问题:Which marketing philosophy emphasizes interacting with customers on a regular basis and giving them reasons to maintain a bond with a company’s brands over time? ( )
选项:
A:Differentiated marketing
B:Global marketing
C:Social marketing
D:Relationship marketing
答案: 【Relationship marketing

5、 问题:People often buy products for what they mean, not what they do. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【

第二章 单元测试

1、 问题:Rules of conduct that guide actions in the marketplace are called __. ( )
选项:
A:social obligation
B:social responsibility
C:business ethics
D:social awareness
答案: 【business ethics

2、 问题:Which of the following values is most associated with materialists? ( )
选项:
A:Honesty
B:Status
C:Loyalty
D:Frugality
答案: 【Status

3、 问题:Cause marketing is the same as social marketing. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【

4、 问题:Sustainability and green marketing are the same thing.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、 问题:LOHAS is a segment of consumers who worry about the environment, want products to be produced in a sustainable way, and spend money to advance what they see as their personal development and potential. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【

第三章 单元测试

1、 问题:Unlike computers, people do not passively process whatever information happens to be present. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买