本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-17到2021-12-31
本篇答案更新状态:暂停更新

CHAPTER 1: MANAGEMENT AND ORGANIZATIONS Test for Chapter One

1、 问题:Establishing strategies for achieving organizational goals is a part of the __ function
选项:
A:leading
B:controlling
C:planning
D:organizing
答案: 【planning

2、 问题:Management is needed in all types and sizes of organizations, at all organizational levels and in all organizational work areas, and in all organizations, no matter where they are located. This principle is known as the __.
选项:
A:Nature of management
B:Application of management
C:Universality of management
D:Reality of management
答案: 【Universality of management

3、 问题:Xiao Yang is the president of Everbright. He called up this afternoon to his managers, such as regional manager, project leader, or division manager something urgent to attend to. Those managers are__.
选项:
A:top managers
B:production managers
C:middle managers
D:first-line managers
答案: 【production managers

4、 问题:__ involves ensuring that work activities are completed efficiently and effectively by the people responsible for doing them.
选项:
A:Commanding
B:Managing
C:Planning
D:Organizing
答案: 【Managing

5、 问题:According to Mintzberg’s managerial roles, the __ roles are ones that involve people and other duties that are ceremonial and symbolic in nature.
选项:
A:informational
B: interpersonal
C:technical
D:decisional
答案: 【 interpersonal

6、 问题:According to what you watched from the video; managers need __ skills.
选项:
A:technical, human, and financial
B:human, empirical, and mechanical
C:technical, interpersonal, and legal
D:technical, human, and conceptual
答案: 【technical, human, and conceptual

7、 问题:Conceptual skills involve __.
选项:
A:managing employees who use tools to produce the organization’s products
B:communicating with customers
C:thinking about abstract and complex situations
D:inspiring enthusiasm and trust among employees
答案: 【thinking about abstract and complex situations

8、 问题:Which of the following skills tend to be more important for first-line managers since they manage employees who produce the organization’s product?
选项:
A:human
B:technical
C:conceptual
D:empirical
答案: 【technical

9、 问题:When Xiaomi Corp decides to go into auto pilot industry, who is responsible for making such a decision?
选项:
A:First-line managers
B:Research managers
C:Production managers
D:Top managers
答案: 【Top managers

10、 问题:James Lee is a supervisor with a local textile company; So Lee is a_
选项:
A:Top manager
B:Middle manager
C:Team leader
D:First-line manager
答案: 【Team leader;
First-line manager

CHAPTER 2: CONSTRAINTS AND CHALLENGES Test for Chapter Two

1、 问题:Which of the following factors is a demographic component of an organization’s external environment?
选项:
A:lifestyles and behavior
B:political stability
C:geographic location
D:stock market fluctuations
答案: 【geographic location

2、 问题:Grayson’s has been in the publishing business for fifty years. In the past two years, the company has noticed that book sales have been tapering off, as more and more readers prefer formats they can read on e-readers or smartphones. Grayson’s needs to analyze the changes in the environment so that it can change its business strategies and meet the needs of the new market. It commissions a market research firm to collect information about the recent changes in reading habits. Which of the following questions is the most irrelevant for this purpose?
选项:
A:How many books does an individual customer buy in a month?
B:What types of books do customers buy in traditional form?
C:Which format is more reader-friendly, e-books or traditional books?
D:How much do readers spend on e-books in a month?
答案: 【Which format is more reader-friendly, e-books or traditional books?

3、 问题:How does a strong culture differ from a weak one?
选项:
A:Strong cultures tend to encourage employees to try new approaches to changing conditions, while weak cultures do not.
B:In strong cultures, organizational values are held by top management, while in weak cultures, values are diffused throughout the organization.
C:Strong cultures have less of an influence on employee behavior than do weak cultures.
D:Company values are more deeply held and widely shared in strong cultures than in weak cultures.
答案: 【Company values are more deeply held and widely shared in strong cultures than in weak cultures.

4、 问题:Hidilao, one of China most popular hot pot restaurants, has often been raved about as a model for employee satisfaction for its quality service. Hidilao takes extensive care to ensure employees have the best available conditions to perform, especially its empowerment institution for employees. Which dimension of organizational culture is Hidilao said to emphasize through such measures?
选项:
A:stability
B:aggressiveness
C:people orientation
D:attention to detail
答案: 【people orientation

5、 问题:In a company where managers focus on results, rather than how results are achieved, most likely possesses a high degree of __.
选项:
A:people orientation
B:team orientation
C:outcome orientation
D: aggressiveness
答案: 【outcome orientation

6、 问题:The term __ refers to repetitive sequences of activities that express and reinforce the important values and goals of the organization.
选项:
A:organizational culture

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注