本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-03-01到2021-06-20
本篇答案更新状态:已完结

Unit 4 & Unit 5(1) Unit 4 Test-1

小提示:本节包含奇怪的同名章节内容

1、 问题:I failed my English exam last semester.
选项:
A:my
B:exam
C:/
D:/
答案: 【my

2、 问题:Are they going to the movie on Saturday?
选项:
A:going to
B:on
C:/
D:/
答案: 【on

3、 问题:Simon was involved in the accident.
选项:
A:was
B:accident
C:/
D:/
答案: 【was

4、 问题:Did you help Sam study for his driving test?
选项:
A:Sam
B:for his
C:/
D:/
答案: 【for his

5、 问题:Sometimes I try to play what I hear.
选项:
A:Sometimes
B:to
C:/
D:/
答案: 【to

6、 问题:Sometimes I try to play what I hear.
选项:
A:Sometimes
B:to
C:/
D:/
答案: 【to

Unit 4 & Unit 5(1) Unit 4 Test-2

小提示:本节包含奇怪的同名章节内容

1、 问题:A: You’re so good at (1)___presentations.B:Thanks. l always (2)__a lot beforehand.A:Do you have any (3)__for me?B: Well, l usually (4)__ a video of myself when l practice.A:That’s a really good idea. Hey, you’re (5) ___at giving advice too!
选项:
A:taking
B:giving
C:/
D:/
答案: 【giving

2、 问题:A: You’re so good at (1)___presentations.B:Thanks. l always (2)__a lot beforehand.A:Do you have any (3)__for me?B: Well, l usually (4)__ a video of myself when l practice.A:That’s a really good idea. Hey, you’re (5) ___at giving advice too!
选项:
A:practice
B:play
C:/
D:/
答案: 【practice

3、 问题:A: You’re so good at (1)___presentations.B:Thanks. l always (2)__a lot beforehand.A:Do you have any (3)__for me?B: Well, l usually (4)__ a video of myself when l practice.A:That’s a really good idea. Hey, you’re (5) ___at giving advice too!
选项:
A: decisions
B: advice
C:/
D:/
答案: 【 advice

4、 问题:A: You’re so good at (1)___presentations.B:Thanks. l always (2)__a lot beforehand.A:Do you have any (3)__for me?B: Well, l usually (4)__ a video of myself when l practice.A:That’s a really good idea. Hey, you’re (5) ___at giving advice too!
选项:
A:give
B: take
C:/
D:/
答案: 【 take

5、 问题:A: You’re so good at (1)___presentations.B:Thanks. l always (2)__a lot beforehand.A:Do you have any (3)__for me?B: Well, l usually (4)__ a video of myself when l practice.A:That’s a really good idea. Hey, you’re (5) ___at giving advice too!
选项:
A:pretty good
B:not very good
C:/
D:/
答案: 【pretty good

6、 问题:A: You’re so good at (1)___presentations.B:Thanks. l always (2)__a lot beforehand.A:Do you have any (3)__for me?B: Well, l usually (4)__ a video of myself when l practice.A:That’s a really good idea. Hey, you’re (5) ___at giving advice too!
选项:
A: decisions
B:advice
C:/
D:/
答案: 【advice

7、 问题:A: You’re so good at (1)___presentations.B:Thanks. l always (2)__a lot beforehand.A:Do you have any (3)__for me?B: Well, l usually (4)__ a video of myself when l practice.A:That’s a really good idea. Hey, you’re (5) ___at giving advice too!
选项:
A:give
B:take
C:/
D:/
答案: 【take

Unit 5(2) & Unit 6 Unit 5 Test-1

1、 问题:This is a big potato.
选项:
A:This is
B:big potato
C:/
D:/
答案: 【big potato

2、 问题:What a bad boy!
选项:
A:What a
B:bad boy
C:/
D:/
答案: 【bad boy

3、 问题:I like pop songs.
选项:
A:like pop
B:pop songs
C:/
D:/
答案: 【pop songs

4、 问题:This black jeep is not expensive.
选项:
A:black jeep
B:not expensive
C:/
D:/
答案: 【black jeep

5、 问题:I wouldn’t blame you.
选项:
A:wouldn’t blame
B:blame you
C:/
D:/
答案: 【wouldn’t blame

Unit 5(2) & Unit 6 Unit 5 Test-2

1、 问题: If the _ of an Aerochute(滑翔伞) stops, it slowly falls to the ground.
选项:
A:work
B:engine
C:/
D:/
答案: 【engine

2、 问题:The Aerochute usually carries 29 liters of _,enough to fly for two hours.
选项:
A:fuel
B:goods
C:/
D:/
答案: 【fuel

3、 问题:The Aerochute is easy to control: you _ it by pulling handles on the left and right.
选项:
A:climb
B:steer
C:/
D:/
答案: 【steer

4、 问题:The Aerochute can carry up to 100 kilograms of _ .
选项:
A:equipment
B:channels
C:/
D:/

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注