Locomotor system Test of locomotor system

1、 问题:The major part of bones in upper arm are classified as bones.
选项:
A:short
B:long
C:irragular
D:flat
答案: 【long

2、 问题: The patella is classified as a/an bone by some anatomists.
选项:
A:short
B:flat
C:sesamoid
D:irragular
答案: 【sesamoid

3、 问题:The long shaft of a bone such as the femur is called its .
选项:
A:epiphysis
B:epiphyseal plate
C:periosteum
D:diaphysis
答案: 【diaphysis

4、 问题:The allows a bone to increase its diameter during periods of growth.
选项:
A:diaphysis
B:periosteum
C:endosteum
D:epiphysis
答案: 【periosteum

5、 问题:Which muscle inserts on the lesser tubercle of the humerus?
选项:
A:biceps brachii
B:supraspinatus
C:subscapularis
D:deltoid
答案: 【subscapularis

6、 问题:Which of the following is an axial bone
选项:
A:femur
B:vertebra
C:ilium
D:tibia
答案: 【vertebra

7、 问题:Moving the shoulder forward in a straight plane direction is an example of .
选项:
A:pronation
B:protraction
C:retraction
D:depression
答案: 【protraction

8、 问题:The largest and most complex joint is the
选项:
A:hip
B:shoulder
C:knee
D:elbow
答案: 【knee

9、 问题:Which of the following types of muscle are found in the stomach or blood vessels?
选项:
A:cardiac
B:smooth
C:skeleton
D:striated
答案: 【smooth

10、 问题:The sternocleidomastoid muscle was named because of its .
选项:
A:shape
B:size
C:location
D:points of attachments
答案: 【points of attachments

11、 问题:The following muscles belong together except which one?
选项:
A:masster
B:pterygoid
C:temporalis
D:diastric
答案: 【diastric

12、 问题:The triangular shaped muscle on the back that rotates the shoulder is the .
选项:
A:trapezius
B:rhomboid
C:deltoid
D:levator scapulae
答案: 【deltoid

13、 问题:The following belong together except which one
选项:
A:extensor carpi unaris
B:flexor carpi radialis
C:palmaris longus
D:flexor digitorum profundus
答案: 【extensor carpi unaris

14、 问题:The muscle attaches to a long band of tendon which runs down the lateral aspect of the leg.
选项:
A:iliacus
B:tensor fasica latae
C:adductor longus
D:gracilis
答案: 【tensor fasica latae

15、 问题:The following cause dorsiflexion of the foot except which one
选项:
A:extensor digitorum longus
B:soleus
C:tibialis anterior
D:extensor hallucis longus
答案: 【soleus

16、 问题:Which of the following does not belong with the others?
选项:
A:semimembranosus
B:biceps femoris
C:sartorius
D:semitendinosus
答案: 【sartorius

17、 问题:The psoas major is the antagonist to the .
选项:
A:psoas minor
B:gluteus maximus
C:iliacus
D:pectineus
答案: 【gluteus maximus

18、 问题:A synergist with the biceps brachii is the .
选项:
A:triceps brachii
B:brachialis
C:deltoid
D:supinator
答案: 【brachialis

19、 问题:The is the broad flat muscle on the neck, which causes cervical stripe.
选项:
A:sternocleidomastoid
B:platysma
C:buccinator
D:pterygoid
答案: 【platysma

20、 问题:The following are features of shoulder joints except which one
选项:
A:articular capsule is large and loose
B:the head is big while the glenoid is small
C:wihtout extra tendons to strenth the capsule
D:to move freely but less stabe
答案: 【wihtout extra tendons to strenth the capsule

21、 问题:There are 24 vertebra in trunk
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

22、 问题:The posteolateral protrude of intervertebra disc cause leg pain
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【

剩余60%内容付费后可查看