本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-06-29到2021-10-05
本篇答案更新状态:每5天更新一次

Chapter 2 Introduction to Project and Project Management Unit Test 2

1、 问题:Which of the following items belongs to the engineering project?
选项:
A: A manned spacecraft launch
B:” Five one “project
C: Develop a piece of software
D: Construction of the Beijing-Shanghai express railway
答案: 【 Construction of the Beijing-Shanghai express railway

2、 问题:The temporary nature of projects indicates that a project
选项:
A:has a short duration
B:has a definite beginning and end
C:has not adequately considered
D:can achieve their goals in a short period of time
答案: 【has a definite beginning and end

3、 问题:An electric utility authorizes a project to build a substation to serve a new industrial park,which is the factor that led to the creation of the project?
选项:
A:Economic changes
B:Customer request
C:Stakeholder demands
D:Legal requirement
答案: 【Customer request

4、 问题:Examples of tangible elements include:
选项:
A:Monetary assets
B:Stockholder equity
C:Public benefit
D:Utility
答案: 【Monetary assets;
Stockholder equity;
Utility

5、 问题:Projects are temporary, so their deliverables can not exist beyond the end of the project.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题:Deliverables may be tangible or intangible.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:PMI defines business value as the net quantifiable benefit derived from a business endeavor. The benefit is tangible.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

Chapter 3 Project Management Body of Knowledge Unit Test 3

1、 问题:( )is the process of defining, preparing, and coordinating all plan components and consolidating them into an integrated project management plan.
选项:
A: Direct and Manage Project Work
B: Develop Project Management Plan
C: Monitor and Control Project Work
D:Perform Integrated Change Control
答案: 【 Develop Project Management Plan

2、 问题:A project may be managed in ( ) separate scenarios:
选项:
A:Two
B:Three
C:Four
D:Five
答案: 【Three

3、 问题:Which of the following statements is false?
选项:
A:Project management focuses on interdependencies within a project.
B:Program management focuses on the interdependencies between projects.
C:Programs have defined objectives.
D:Programs are managed by program managers.
答案: 【Programs have defined objectives.

4、 问题:Which of the following has a priority?
选项:
A:Portfolios
B:Projects
C:Programs
D:Subsidiary portfolios
答案: 【Portfolios

5、 问题:PMBOK Key Components in Projects include:
选项:
A:Project life cycle
B:Project management processes
C:Project Management Process Group
D:Project Management Knowledge Area
答案: 【Project life cycle;
Project management processes;
Project Management Process Group;
Project Management Knowledge Area

6、 问题:The following options belong to PMBOK Knowledge Areas are
选项:
A:Project Integration Management
B:Project Cost Management
C:Project Resource Management
D:Project Procurement Management
答案: 【Project Integration Management;
Project Cost Management;
Project Resource Management;
Project Procurement Management

7、 问题:Data analysis techniques that can be used for this process include:
选项:
A:Data audit
B:Alternatives analysis.
C:Document analysis.
D:Root cause analysis (RCA).
答案: 【Alternatives analysis.;
Document analysis.;
Root cause analysis (RCA).

8、 问题:The WBS is a hierarchical decomposition of the total scope of work to be carried out by the project team to accomplish the project objectives and create the required deliverables.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

9、 问题:Partial change completion may not cause inconsistencies and later delays due to incomplete steps or corrections.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

Chapter 4 Project Success Unit Test 4

1、 问题:Project success factors exclude
选项:
A:Communication skills
B:Obtaining commitment of project team
C:Bureaucracy
D:Recognising the importance of people
答案: 【Bureaucracy

2、 问题:Product life cycles may be produced by a
选项:
A:Portfolios
B:Project
C:Program
D:Subsidiary portfolio
答案: 【Project

3、 问题:Within a project life cycle, there are generally one or more phases that are associated with the development of the product, service, or result. These are called
选项:
A:a predictive life cycle
B:an incremental life cycle.
C:a development life cycle.
D:an iterative life cycle
答案: 【a development life cycle.

4、 问题:Which of the following is true?
选项:
A:Systems can be optimized.
B:Systems are linear in responsiveness.
C:Systems and their components can be optimized at the same time.
D:System components can be optimized.
答案: 【Systems can be optimized.;
System components can be optimized.

5、 问题:Sources of Project Failure include:
选项:
A:Failure to establish a governance structure appropriate to the needs of the project
B:Lack of clearly defined scope for team members
C:Adequately defined tasks
D:No definition of project’s goals
答案: 【Failure to establish a governance structure appropriate to the needs of the project;
Lack of clearly defined scope for team members;
No definition of project’s goals

6、 问题:The programs or projects of the portfolio must necessarily be interdependent or directly related.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

7、 问题:The project charter is defined as a document issued by the project manager.

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注