Chapter 1 Overview of modern poultry industry Chapter 1 unit

1、 问题:What is total yield of eggs of Hyline W36 from onset of egg production to 80 weeks of age?
选项:
A:15
B:22
C:13
D:25
答案: 【22

2、 问题:What is the feed conversion ratio of modern commercial laying breed? ( )
选项:
A:2.8:1
B:1.5:1
C:2:1
D:3.5:1
答案: 【2:1

3、 问题:How long does Arbor Acres grow to 2kg? ( )
选项:
A:35 days
B:28 days
C:42 days
D:49 days
答案: 【35 days

4、 问题:What is the feed conversion ratio of Arbor Acres achieving market weight?( )
选项:
A:3.5:1
B:3:1
C:1.6:1
D:2:1
答案: 【1.6:1

5、 问题:What is the ratio of ducks reared in China accounting for total number in the world? ( )
选项:
A:over 60 %
B:over 20 %
C:over 40 %
D:over 80 %
答案: 【over 60 %

6、 问题:How many chickens were reared in China in 2017? ( )
选项:
A:8 billion
B:5 billion
C:6 billion
D:7 billion
答案: 【5 billion

7、 问题:Which country is not in top 3 for total number of chickens according to data from FAO stat? ( )
选项:
A:Indonesia
B:US
C:China
D:Brazil
答案: 【Brazil

8、 问题:What is average consumption of eggs per person every year in China? ( )
选项:
A:15 kg
B:12 kg
C:18 kg
D:23 kg
答案: 【18 kg

9、 问题:What is the proportion of poultry meat accounting for total meat consumption in China? ( )
选项:
A:21.6 %
B:64.9 %
C:8.3 %
D:5.2 %
答案: 【21.6 %

10、 问题:What is nutritional characteristics of eggs? ( )
选项:
A:high contents of protein
B:high concentration of energy
C:high contents of fat
D:nutrient balance
答案: 【nutrient balance

11、 问题:What is the rank of the number of laying hens reared in China in the world? ( )
选项:
A:1
B:5
C:2
D:3
答案: 【1

12、 问题:What is the rank of the number of broiler chickens reared in US in the world? ( )
选项:
A:3
B:2
C:1
D:5
答案: 【1

13、 问题:Which is the wrong description for the problems in Chinese poultry industry? ( )
选项:
A:genetic potential of breeds is not full utilized
B:despite of maintaining a large population, small scale poultry farms are the majority of poultry industry
C:rearing and managing levels need be improved
D:Export amount of eggs ranks No. 1 in the world
答案: 【Export amount of eggs ranks No. 1 in the world

14、 问题:Rational drug use is the most important for control of poultry diseases ( )
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

15、 问题:Modern poultry production has realized automatic supplies of feed and water, collection of eggs and removal of feces
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

16、 问题:Deep processing of poultry eggs and meat can increase the additional value of products ( )
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

17、 问题:Proteins in eggs is characterized as amino acid balance and have high digestibility among animal proteins ( )
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

剩余60%内容付费后可查看