本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-14到2021-12-10
本篇答案更新状态:已完结

Chapter 1. Basic Listening Skills and Strategies (1) Exercise One

1、 问题:(    ) Which of the following sentences is the one you hear?
选项:
A:Occasionally he would stimulate their thinking by asking open and it questions.
B:Occasionally he would stimulate their thinking by asking open-ended questions.
C:Occasionally he would stimulate their thinking by asking open end it questions.
D:   
答案: 【Occasionally he would stimulate their thinking by asking open-ended questions.

2、 问题:(    ) Which sentence is marked with the intonation you hear?
选项:
A:    
B:
C:
D:   
答案: 【    

3、 问题:(    ) In the following sentences, words in bold type indicate that they are stressed. Which sentence is the one you hear?
选项:
A:This enabled the answerer to be active rather than passive in the discussion.
B:This enabled the answerer to be active rather than passive in the discussion.
C:This enabled the answerer to be active rather than passive in the discussion.
D:   
答案: 【This enabled the answerer to be active rather than passive in the discussion.

4、 问题:(    ) The listening process involves the perception of sounds, the recognition of words and the construction of meaning.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

5、 问题:(    ) Some words have similar pronunciations, with only one different phoneme.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

6、 问题:(    ) In listening, there are reliable cues marking every word boundary clear.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

7、 问题:1. Joshua Jordan earned a __degree in physical therapy.
答案: 【doctorate

8、 问题:He hopes to open his own practice someday, and says having the expensive __ degree is good for his patients, 
答案: 【graduate

9、 问题:but hard on his __.
答案: 【wallet

10、 问题:2. Universities say they’re caught between _______,
答案: 【record-high enrollments

11、 问题:______who have the skills to find work elsewhere if they are not well paid, and falling financial support from state governments.
答案: 【a workforce of professors

12、 问题:3. “There _____no way 
答案: 【would have been

13、 问题:I_______ created a career for myself that I wanted to do without the use of student loans.”
答案: 【could have

Chapter 7. Critical Listening (4) Exercise Twelve

1、 问题:(    ) What are the possible consequences of obesity based on the information of this video?
选项:
A:heart disease, respiratory disease, stroke, and certain cancers
B:insomnia, heart disease, diabetes and stroke
C:AIDS, diabetes, stroke, and certain cancers
D:heart disease, diabetes, stroke, and certain cancers
答案: 【heart disease, diabetes, stroke, and certain cancers

2、 问题:(    ) According to Nancy Snyderman, a person’s eating habits are related to his or her_.
选项:
A:sense of security
B:aging speed
C:starvation
D:exercising habits
答案: 【aging speed

3、 问题:(    ) What can you infer from Nancy Snyderman’s argument about America’s obesity epidemic?
选项:
A:She is not optimistic about the status quo of obesity in the U.S.
B:She thinks it is pointless to lose weight.
C:She thinks it is too late to fight with obesity-related disease.
D:She worries that obesity epidemic will definitely lead to a decline of national life expectancy of the U.S.
答案: 【She is not optimistic about the status quo of obesity in the U.S.

4、 问题:(    ) Implications and consequences are possible results of an action, event and decision that follow our questioning. 
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

5、 问题:(    ) A skilled critical listener knows how to search for negative as well as positive implications and infer more than what is actually implied.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题:(    ) There is no difference between what a statement or situation actually implies and what we infer from them.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

7、 问题:Anyone who has tried to lose weight through __ knows how difficult it is,
答案: 【dieting

8、 问题:and scientists have yet to develop a magic __ that keeps the kilos off permanently.
答案: 【pill

9、 问题:Now researchers are beginning to understand why __ weight loss is so hard. They believe it has to do with damage to the part of the brain that’s involved in weight control. 
答案: 【lasting

10、 问题:If __ people would just stop overeating, switch to a healthful diet and start exercising, they would lose weight. But if they do, they may quickly gain it back again.
答案: 【obese

11、 问题:The reason, say researchers, is not a lack of __ but injury to brain cells, or neurons, in the hypothalamus,
答案: 【willpower

12、 问题:a structure deep in the brain that helps control a number of body functions including __ and weight.
答案: 【appetite

Chapter 3. Basic Listening Skills and Strategies (3) Exercise Four

1、 问题:(    ) What does the professor recommend to do first when we begin to formulate a story? 
选项:
A:to know the characters
B:to define the characters’ personalities
C:to think about details
D:to make a list of interesting people we know or have observed
答案: 【to make a list of interesting people we know or have observed

2、 问题:(    ) What’s purpose when the professor talks about “Say you have three friends… And let’s say…”
选项:
A:The professor wants to illustrate that writers should know their characters as well as they know their friends.
B:The professor wants to illustrate that writers should create characters that interact in complex ways.
C:The professor wants to illustrate that friends do not always behave the way we expect them to behave.
D:The professor wants to illustrate that friends’ behavior is often more predictable than fictional characters’ behavior.
答案: 【The professor wants to illustrate that writers should know their characters as well as they know their friends.

3、 问题:(    )What does the professor mainly discuss in the lecture?
选项:
A:How to keep readers interested
B:How to create a believable character
C:The key differences between major and minor characters
D:The techniques for developing short story plots
答案: 【How to create a believable character

4、 问题:(    ) Discourse competence refers to the ability to handle the language beyond the vocabulary level.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

5、 问题:(    ) The understanding of a sentence or a paragraph might be based on the understanding of the preceding sentence or paragraph.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

6、 问题:(    ) The word cohesive means being connected or related in a reasonable way to form a whole.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:Alright everybody, _____,
答案: 【the topic for today is

8、 问题:well, we’re gonna ____ how to start creating the characters for the stories you’re writing.
答案: 【take a look at

9、 问题:One way of doing that is to come up with what’s called “a character sketch”, I don’t mean a sketch like a drawing. ____ that’s obvious. It’s um…it’s a…a sketch is a way of getting started on defining your characters’ personalities.
答案: 【I guess

10、 问题:____, how do we create fictional characters? We don’t just pull them from thin air, do we?
答案: 【To begin

11、 问题:_____we don’t create them out of nothing. We base them, consciously or unconsciously, we base them on real people, or we blend several people’s traits, their attributes into one character.

本门课程剩余章节答案为付费内容
本文章不含期末不含主观题
支付后可长期查看
如有任何疑问请及时添加客服QQ 2356025045反馈
如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注