1. 名词(Noun) 名词属格小测

1、 问题:It’s June 1st. It’s ____ Day.
选项:
A:Childrens
B:Childrens’
C:Childrens’s
D:Children’s
答案: 【Children’s

2、 问题:Today is September 10th. It’s ____ Day.
选项:
A:Teacher
B:Teacher’s
C:Teachers’
D:Teacher’
答案: 【Teachers’

3、 问题:____ is on May 9th.
选项:
A:my mother’s birthday
B:my mothers’ birthday
C:my mothers birthday
D:my mothers’s birthday
答案: 【my mother’s birthday

4、 问题:Lin Tao is tall, so he has to go to the ____.
选项:
A:doctor
B:doctor’s
C:doctors’
D:doctor’
答案: 【doctor’s

5、 问题:This year, the most popular ____ hat is red.
选项:
A:woman’s
B:womens’
C:women’s
D:womans’
答案: 【women’s

6、 问题:This is ____.
选项:
A:Mike and Jim’s bike
B:Mike’s and Jim bike
C:Mike’s and Jim’s bike
D:Mike and Jim bike
答案: 【Mike and Jim’s bike

7、 问题:This is ____.
选项:
A:newspaper of today
B:today’s newspaper
C:newspaper of todays
D:today newspaper’s
答案: 【today’s newspaper

8、 问题:This pen is not mine, it must be ____.
选项:
A:somebody else’s
B:somebody else’
C:somebody’s else
D:somebody’ else
答案: 【somebody else’s

9、 问题:It’s about ____ from my home to our school.
选项:
A:twenty minutes’ walk
B:walk of twenty minutes’
C:walk of twenty minute’s
D:twenty minute’s walk
答案: 【twenty minutes’ walk

10、 问题:____ has travelled to Beijing.
选项:
A:A friend of Mary
B:A friend of Mary’s
C:A Mary friend
D:Mary’s one friend
答案: 【A friend of Mary’s

2. 数词(Numeral) 数词单选

1、 问题:My grandmother is ____ old.
选项:
A:seventieth
B:seventy year
C:seventies
D:seventy years
答案: 【seventy years

2、 问题:He is ____ one to come to school every day.
选项:
A:first
B:the first
C:the
D:a first
答案: 【the first

3、 问题:____ people visit this museums every week.
选项:
A:Thousand
B:Thousands
C:Thousand of
D:Thousands of
答案: 【Thousands of

4、 问题:The answer is wrong. Please do ____ time.
选项:
A:second
B:the second
C:a first
D:a second
答案: 【a second

5、 问题:There are two ____ workers in this factory.
选项:
A:hundred
B:hundreds
C:hundred of
D:hundreds of
答案: 【hundred

6、 问题:The two great men wrote those letters in ____.
选项:
A:1870’s
B:1870s
C:the 1870s
D:the 1870
答案: 【the 1870s

7、 问题:The writer of this novel is a professor in his ____.
选项:
A:thirty
B:thirtieth
C:thirty’s
D:thirties
答案: 【thirties

8、 问题:_ of our class _ boys.
选项:
A:Two-fifth; is
B:Two-fifth; are
C:Two-fifths; is
D:Two-fifths; are
答案: 【Two-fifths; are

9、 问题:_ of the land _ covered with water.
选项:
A:Three fourth; is
B:Three fourth; are
C:Three fourths; is
D:Three fourths; are
答案: 【Three fourths; is

10、 问题:The car runs ____ than that truck.
选项:
A:twice faster
B:faster twice
C:twice as fast as
D:twice the speed of
答案: 【twice faster

3. 冠词(Article) 冠词小测

1、 问题:There is ____ “u” in the word “use”.
选项:
A:a
B:an
C:the
D:/
答案: 【an

2、 问题:_ sun rises in _ east.
选项:
A:The; the
B:The; /
C:The; a
D:A; The
答案: 【The; the

3、 问题:This is ____ house where we once lived.
选项:
A:the
B:this
C:that
D:a
答案: 【the

4、 问题:_ you listen to English _ it become.
选项:
A:The more; easier
B:More; easier
C:More; the easier
D:The more; the easier
答案: 【The more; the easier

5、 问题:Tomorrow is _ Christmas Day. My father and I went to choose _ Christmas tree today.
选项:
A:/; a
B:a; /
C:a; the
D:/; the
答案: 【/; a

6、 问题:- Where is Jack?- I think he is still in _ bed, but he might just be in _ bathroom.
选项:
A:/; /
B:the; the
C:the; /
D:/; the
答案: 【/; the

7、 问题:Many people are still in _ habit of writing silly things in _ public places.
选项:
A:the; the
B:/; /
C:the; /
D:/; the
答案: 【the; the

8、 问题:All of _ students like playing _ table tennis.
选项:
A:/; /
B:the; the
C:/; the
D:the; /
答案: 【the; /

9、 问题:Don’t worry too much about _ mistakes. They are _ natural part of learning.
选项:
A:/; a
B:the; /
C:/; the
D:the; the
答案: 【/; a

10、 问题:- Is this _ you talked about?- Yes. It is about _ life of Queen Victoria
选项:
A:the; the
B:a; a
C:a; the
D:the; a
答案: 【the; the

4. 代词(Pronoun) 代词小测

1、 问题:Mr. Smith teach ____ English.
选项:
A:I
B:we
C:they
D:us
答案: 【us

2、 问题:Mary ask Jack’s sister, _ and to go shopping.
选项:
A:my; me
B:mine; me
C:mine; I
D:her; me
答案: 【mine; me

3、 问题:— Who is knocking at the door?— ____ is Jack.
选项:
A:He
B:She
C:This
D:It

剩余60%内容付费后可查看
   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注