Unit 1 Organization Unit 1 Organization (Test)

1、 问题:The old Silk Road _____China with the West in ancient time.
选项:
A: combined
B: tied
C:joined
D:linked
答案: 【linked

2、 问题:Many scientists are judged _____ their achievements in scientific research.
选项:
A:in spite of
B:in favor of
C: in case of
D: in terms of
答案: 【 in terms of

3、 问题:It’ s required that the students __ the term paper tomorrow.
选项:
A: finished
B:finish
C:will finish
D:may finish
答案: 【finish

4、 问题:Tom was the only one of the students who __ named Outstanding Student.
选项:
A:is
B:are
C:was
D:were
答案: 【was

5、 问题:It’s high time the government ___ some measures to raise people’s awareness of environmental protection.
选项:
A:will take
B: take
C:took
D: takes
答案: 【took

6、 问题: Google is one of the largest _____ in online searching engine field.
选项:
A:employers
B: employees
C:employs
D:employments
答案: 【employers

7、 问题:By the time you get back, I __ all the work.
选项:
A:would finish
B:will have finished
C:has finis
D:had finished
答案: 【will have finished

8、 问题:There is something wrong with my car. It will take me one hour to have it ______.
选项:
A: fix
B:fixing
C:to fix
D:fixed
答案: 【fixed

9、 问题:There were ___ for Saturday’s movie.
选项:
A:not available tickets
B:no available
C:no tickets available
D:tickets no available
答案: 【no tickets available

10、 问题:With his hard work, John ____ the basic knowledge of computer.
选项:
A: has caught
B:has acquired
C: has required
D:has acknowledged
答案: 【has acquired

11、 问题:The bank is very ___ about lending money to the real estate industry.
选项:
A: overall
B: cautious
C: enclosed
D: ultimate
答案: 【 cautious

12、 问题:The social and economic ___ of women is still low in this country.
选项:
A:caution
B: commerce
C: platform
D: status
答案: 【 status

13、 问题:Cigarette smoking is a major health __ and may result in your death.
选项:
A: penalty
B:recovery
C: recall
D:hazard
答案: 【hazard

14、 问题:The amount of water in the pond will ___ as the dry season continues.
选项:
A: entail
B: publicize
C:consequence
D:diminish
答案: 【diminish

15、 问题:Our company’s ____ is to listen to our customers and make them satisfied.
选项:
A:Immigrant
B: philosophy
C:franchise
D:brand
答案: 【 philosophy

16、 问题:Google is the world’s most popular website.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【Google is the world’s most popular Internet search engine 。】

17、 问题:Google went public after it began to sell advertising on the website.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

18、 问题:Email has been one of Google’s features since the first day of the company.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【Email has been one of Google’s features recently.】

19、 问题:Google is now a billion-dollar company and has been named to the Top 500 list of the world.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【Google is now a billion-dollar company and has been named the No. 1 company to work for in the US.】

20、 问题:Google’s employees work in places where typical office designs are used.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【Google’s employees work in places where employees are comfortable and excel at their work.】

21、 问题:Google has become the Internet leader in terms of technology.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【Google has become the Internet leader in terms of ad-based revenue on the web.】

22、 问题:Page and his partner Sergey Brin set up their company on September 7, 1998.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

23、 问题:Many Google employees became instant millionaires.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

24、 问题:Google has recently acquired YouTube.com which is the Internet’s largest videosharing website.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

25、 问题: Google owns YouTube, Blogger and other hot websites and has become the leader in terms of ad-based revenue on the web.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

26、 问题: The search engine grew quickly and it began to sell _____ (advertise) on the website.
答案: 【advertisement
分析:【n. 广告】

27、 问题:TAF is one of the leading _____(manufacture) of skincare and haircare products.
答案: 【manufacturers
分析:【因为前面是one of 说明不知一个,所以leading manufacturers用复数】

28、 问题:This advertisement is a _____ (type) example of their marketing strategy.
答案: 【typical
分析:【形容词typical修饰后面的名词example】

29、 问题:After 10 years of hard work, he finally _____ (achievement) success in his business.
答案: 【achieved
分析:【因为是已发生所以用过去时态achieved】

30、 问题:The search engine quickly grew in _____ (popular). After a few years of growth, Google went public.
答案: 【popularity
分析:【介词in后面加名词popularity】

31、 问题:If you click on this ____ (link), it takes you to our flight schedule.
答案: 【link
分析:【link既可以做动词也可以做名词】

32、 问题:The business was ____(acquire) from Owen four years ago.
答案: 【acquired
分析:【被动语态】

33、 问题:Summers in the north ____ (tend) be cooler and drier than in the south.
答案: 【tend to
分析:【tend to do 。。 有。。。趋势】

34、 问题:To become a successful ______ (entrepreneur), one should have a working knowledge about the business he plans to start.
答案: 【entrepreneur
分析:【因为数量是a一个,所以用单数entrepreneur】

35、 问题:Once we have the ____ (relevance) information, we can make a decision.
答案: 【relevant
分析:【relevant形容词修饰名词information】

Unit 2 Office Unit 2 Office (Test)

1、 问题:His English is excellent because he has been speaking since he _____ a boy of twelve.
选项:
A:has been
B:was
C:was been
D:were
答案: 【was

2、 问题:Although the mission was meant to be kept a secret, it ____ .
选项:
A:reveal
B:revealed
C:reveals
D:was revealed
答案: 【was revealed

3、 问题:The secretary opened the mail which ___ that morning.
选项:
A:had been delivered
B:delivered
C:had delivered
D:is delivered
答案: 【had been delivered

4、 问题:It was between 1830-1840 modern newspaper was born.
选项:
A:that
B:when
C:during which
D:at which time
答案: 【that

5、 问题:Not only be interesting to us, but also its English will help us in composition.
选项:
A:the novel will
B:will the novel
C:is the novel
D:the novel is
答案: 【will the novel

6、 问题:We failed to catch the train, .
选项:
A:so they did
B:so did they
C:neither they did
D:neither did they
答案: 【neither did they

7、 问题:I think it’s high time you ______ some measure to the problem.
选项:
A:take
B:takes
C:took
D:to take
答案: 【took

8、 问题:Mathematics the language of science.
选项:
A:are
B:are going to be
C:is
D:is to be
答案: 【is

9、 问题:They each a beautiful handkerchief.
选项:
A:have
B:has
C:there is
D:there are
答案: 【have

10、 问题:It is no good ____ to come now. He is busy.
选项:
A:asking him
B:to ask him
C:if you ask him
D:that you ask him
答案: 【asking him

11、 问题:Bob and Jennifer are very satisfied with their brand-new office building.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【Like every office, I suppose, there are lots of unwashed coffee cups on the desks and rubbish. I really hate that.】

12、 问题:Jennifer thinks tapping on the desk is the most annoying office habit.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【I don’t like any of those habits. They’re all annoying. I’m going to go for a tapping on the desk.】

13、 问题:The Institute of Management recently questioned 2,000 office workers to find out their pet peeves about the managers.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【The Institute of Management recently questioned 2,000 managers to find out their pet peeves about office workers.】

14、 问题:The survey shows talking in jargon is the top of the list of the most annoying office habits.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【The survey found this issue to be near the top of the list.】

15、 问题:In Jennifer’s view, managers should be responsible for sorting out tense office atmosphere.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【I think the line managers should be responsible.】

16、 问题:The issue of the newsletter dated November 20, 2008 is from SWAP (China) Headquarters Hong Kong.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【from SWAP (China) Headquarters Hong Kong.】

17、 问题:SWAP Fujian Ltd. is awarded Excellent Enterprise withForeign Investment for 2007-2008 by SWAP Industries.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【by 2012-2013】

18、 问题:Only SWAP staff members are invited to the Christmas Party at the Hong Kong Club.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【Each branch of SWAP (China) please send five persons to apply before December 5, 2008 by mailing the following form to [email protected]

19、 问题:People who attend the Party are suggested to dress casually and turn off their mobile phones at the club.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

剩余60%内容付费后可查看
   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注