Lesson 1 Pub Talk and the King’s English Quiz 1

1、 问题: intricate
选项:
A: difficult
B:complicated
C: invalid
D: simple
答案: 【complicated

2、 问题:churl
选项:
A: soldier
B:bishop
C: naturalist
D:peasant
答案: 【peasant

3、 问题:convict
选项:
A: criminal
B:aggressor
C: captain
D: captor
答案: 【 criminal

4、 问题:affirmation
选项:
A: negative conversation
B: possibility
C:positive statement
D: affection
答案: 【positive statement

5、 问题: immune
选项:
A:secure
B: impure
C: odorous
D: revival
答案: 【secure

Lesson 2 Marrakech Quiz for Lesson 2

1、 问题:chant
选项:
A:religious songs
B: parallel lines
C:balanced words
D:repeated shout
答案: 【religious songs

2、 问题:derelict
选项:
A:grievous
B:deprived
C:abandoned
D:hunted
答案: 【abandoned

3、 问题:hummock
选项:
A: a desert
B:a low rounded hill
C:a high mountain
D:a plain
答案: 【a low rounded hill

4、 问题:stow
选项:
A:load roughly
B:unload carefully
C:move quickly
D:hide away
答案: 【hide away

5、 问题:fodder
选项:
A:delicious food
B: well prepared meal
C: rough food
D: half-cooked meal
答案: 【 rough food

6、 问题:clamour
选项:
A:clatter
B:noisily express
C:obey
D: generously give
答案: 【noisily express

7、 问题:desolate
选项:
A:isolated
B:united
C:eccentric
D:barren
答案: 【barren

8、 问题:slump
选项:
A:rise up
B:sink down
C:move on
D:repeat
答案: 【sink down

9、 问

剩余60%内容付费后可查看
   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注