Lesson 1 Face to Face with Hurricane Camille Lesson 1 单元测试

1、 问题:A plot is also a narrative of events, the emphasis falling on _.
选项:
A:chronology
B:causality
C:time order
D:effect
答案: 【causality

2、 问题:How many people are there in the house to fight against the hurricane?
选项:
A:12
B:13
C:14
D:15
答案: 【15

3、 问题:The antagonist in the story is _____.
选项:
A:John Koshak
B:Charlie Hill
C:Hurricane Camille
D:the neighbor
答案: 【Hurricane Camille

4、 问题:”A moment later, the hurricane, in one mighty swipe, lifted the entire roof off the house and skimmed it 40 feet through the air.” What kind of rhetorical device is used in the above sentence?
选项:
A:simile
B:metaphor
C:personification
D:parallelism
答案: 【personification

5、 问题:The essentials of narration include the following elements, such as _.
选项:
A:plot
B:characters
C:setting
D:point of view
答案: 【plot;
characters;
setting;
point of view

Lesson 2 Hiroshima—the Liveliest City in Japan Lesson 2 单

1、 问题:Which city is chosen as a desirable place for holding international conferences on peace?
选项:
A:Hokkaido
B:Tokyo
C:Osaka
D:Hiroshima
答案: 【Hiroshima

2、 问题:Who became the first sitting United States president to visit Hiroshima since the atomic bombing?
选项:
A:George W. Bush
B:Jimmy Carter
C:Barack Obama
D:Donald Trump
答案: 【Barack Obama

3、 问题:From the author’s words, he seems to have stepped on the soil of Hiroshima with .
选项:
A:shame
B: a “sense of guilt”
C:a “sense of happiness”
D: a “sense of nostalgia”
答案: 【 a “sense of guilt”

4、 问题: is a rhetorical device that can be defined as a disappointing situation, or a sudden transition in discourse from an important idea to a trivial one.
选项:
A:Anti-climax
B:transferred epithet
C:climax
D:contrast
答案: 【Anti-climax

5、 问题:The feature story depends on and .
选项:
A:objectivity
B:subjectivity
C:creativity
D:originality
答案: 【subjectivity;
creativity

6、 问题: , and represent the stylistic features of a News Feature. These features can be demonstrated in the structural analysis of “Hiroshima—the ‘Liveliest’ City in Japan”.
选项:
A:Lead
B:Length
C:a Focus on Human Element
D:other features
答案: 【Lead;
Length;
a Focus on Human Element

7、 问题:Which of the following belongs to alliteration?
选项:
A:Coca-Cola
B:Mickey Mouse
C:Marilyn Monroe
D:PayPal
答案: 【Coca-Cola;
Mickey Mouse;
Marilyn Monroe;
PayPal

Lesson 3 Blackmail (Excerpts) Lesson 3 单元测试

1、 问题:A novel is a fictional narrative prose with ____ words.
选项:
A:500 to 15,000
B:20,000 to 40,000
C:more than 40,000
D:more than 100,000
答案: 【more than 40,000

2、 问题:Which of the following is NOT right about the novel Hotel?
选项:
A:It was published in 1965.
B:It held the No.1 position on the New York Times bestseller list for a year.
C:In 1966,it was adapted into a successful Warner Brothers movie.
D:It was adapted into an international TV series in 1983 to 1988
答案: 【It held the No.1 position on the New York Times bestseller list for a year.

3、 问题:The climax in “Blackmail” comes when _____.
选项:
A:The Duchess announced that she would offer Ogilvie twice the amount of money he asked for.
B:The Duchess considered the risks and chances in Ogilvie’s plan.
C:Ogilvie agreed to the Duchess’ plan.
D:Ogilvie put out his cigar.
答案: 【The Duchess announced that she would offer Ogilvie twice the amount of money he asked for.

4、 问题:What is the method of characterization in the sentence “the Duchess looked pointedly at the half-burned cigar in the fat man’s mouth”?
选项:
A:Physical description
B:Speech
C:Others’ opinions
D:The writer’s direct statement
答案: 【Physical description

5、 问题:In the following types of thought presentation,the presence of the narrator is most strongly noticed in ____.
选项:
A:Free direct thought
B:Direct thought
C:Free indirect thought
D:Indirect thought
答案: 【Indirect thought

Lesson 4 The Trial That Rocked the World Lesson 4 单元测试

1、 问题:What caused the final eruption of the long time clash between fundamentalisma and modernism?
选项:
A:Butler Act
B:John Scopes Trial
C:The arrival of William Jennings Bryan
D:Clarence Darrow serving as a lawyer for the denfese
答案: 【John Scopes Trial

2、 问题:What rhetorical device is used in the underlined part of the sentence “Until we are marching backwards to the glorious age of sixteenth century”?
选项:
A:Oxymoron
B:Metaphor
C:Irony
D:Sarcasm
答案: 【Irony

3、 问题:Please decide which of the following basic beliefs held by a fundamentalist is NOT correct.
选项:
A:Infallibility of the Bible
B:Christ’s death was the atonement for sin
C:Spiritual resurrection of Christ
D:Virgin birth of Christ
答案: 【

剩余60%内容付费后可查看
   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注