Lesson 9 The Loons Quiz for Lesson 9

1、 问题:dwelling
选项:
A: residence
B:dwarf
C:lingering
D:inhibit
答案: 【 residence

2、 问题: strand
选项:
A:thread
B:twist
C:swing
D:warp
答案: 【thread

3、 问题:vague
选项:
A:apparent
B:flagrant
C:equivocal
D:conspicuous
答案: 【equivocal

4、 问题:distress
选项:
A: distract
B:desperate
C:agony
D:annoyance
答案: 【agony

5、 问题:miraculous
选项:
A:irresponsible
B:astonishing
C:wild
D: reckless
答案: 【astonishing

6、 问题:. scorn
选项:
A:disdain
B:reverence
C:contempt
D:a and c
答案: 【a and c

7、 问题:sullen
选项:
A: light-hearted
B:cheerful
C:optimistic
D:gloomy
答案: 【gloomy

8、 问题:perseverance
选项:
A: penetration
B:ersecution
C:persistence
D: preserve
答案: 【persistence

9、 问题:plaintive
选项:
A: bare
B: lamentable
C:clear
D: painstaking
答案: 【 lamentable

10、 问题:ramshackle
选项:
A: shack
B:young
C:ram
D:rickety
答案: 【rickety

Lesson 3 Inaugural Address Quiz for Lesson 3

1、 问题:Let both sides seek to invoke the wonders of science instead of its terrors.
选项:
A: call forth
B: take down
C:put up
D:take the form of
答案: 【 call forth

2、 问题:So let us begin anew, remembering on both sides that civility is not a sign of weakness,
选项:
A: roughness
B:politeness
C:determination
D:relentness
答案: 【politeness

3、 问题:To that world assembly of sovereign states, the United Nations, our last best hope …
选项:
A:self-governing
B: self-sufficient
C:self-centered
D:self-respected
答案: 【self-governing

4、 问题: to which this nation has always been committed, and to which we are committed today at home and around the world.
选项:
A:pledge
B:omit
C:refrain
D:repeat
答案: 【pledge

5、 问题:before the dark powers of destruction unleashed by science engulf all humanity In planned or accidental self-destruction.
选项:
A:swallow up
B:consider about
C:clean up
D:imprint on
答案: 【swallow up

6、 问题: and unwilling to witness or permit the slow undoing of these human rights
选项:
A: showing
B:unfolding
C: covering
D:abolishing
答案: 【abolishing

7、 问题: We observe today not a victory of party but a celebration of freed

剩余60%内容付费后可查看
   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注