Lecture1 Lecture1 test

1、 问题:Since we have learned so many phonetic skills, shall we go through a test to see whether we have mastered all of them or not? Now please finish 1-5 questions, listen to me and choose the word that you hear from what I say.音频1
选项:
A:need
B:lead
C:neat
D:lid
答案: 【lead

2、 问题:Listen to me and choose the word that you hear from what I say.
选项:
A:but
B:boot
C:boat
D:bought
答案: 【bought

3、 问题:Listen to me and choose the word that you hear from what I say.
选项:
A:word
B:world
C:work
D:ward
答案: 【word

4、 问题:Listen to me and choose the word that you hear from what I say.
选项:
A:bat
B:bet
C:bad
D:bed
答案: 【bad

5、 问题:Listen to me and choose the word that you hear from what I say.
选项:
A:shrink
B:thing
C:sink
D:think
答案: 【think

6、 问题:Listen to me and choose the word that you hear from what I say.音频2
选项:
A:hut
B:hat
C:hurt
D:heart
答案: 【heart

7、 问题:Listen to me and choose the word that you hear from what I say.
选项:
A:clothes
B:clothe
C:cloth
D:close
答案: 【clothes

8、 问题:Listen to me and choose the word that you hear from what I say.
选项:
A:flog
B:flag
C:fog
D:frog
答案: 【frog

9、 问题:Listen to me and choose the word that you hear from what I say. Which of the following words is NOT mentioned?
选项:
A:she
B:seat
C:see
D:sheet
答案: 【sheet

10、 问题:Listen to me and choose the word that you hear from what I say. Which of the following words is NOT mentioned?
选项:
A:white
B:light
C:right
D:night
答案: 【white

unit1 E-business Unit1 test

1、 问题:Section B:Directions: Listen to a talk about taking notes and choose the best answer.音频9Which of the following presents the best way to take notes as far as the part about business and marketing mentioned by the professor?
选项:
A:We’re doing the module on marketing. Business and marketing go hand in hand. Any business in a marketplace is likely to be in competition with other firms offering similar products.
B:Doing the module on marketing. Business and marketing, in competition with other firms
C:Module on MKG biz & MKG (HIH) Biz competition w/ others ( similar products)
D:Module on MKG, biz & MKG (HIH), biz competition w/ others (similar products)
答案: 【Module on MKG biz & MKG (HIH) Biz competition w/ others ( similar products)

2、 问题:What trouble does Mary have?
选项:
A:She hasn’t previewed the lesson.
B:She hasn’t reviewed the lesson.
C:She cannot catch up with the professor.
D:She has failed the business exam.
答案: 【She cannot catch up with the professor.

3、 问题:What’s the professor’s attitude towards writing things down?
选项:
A:It is more useful than a voice recorder.
B:It’s less useful than a voice recorder.
C:It cannot give you a chance for clarification.
D:It’s too complicated and difficult to take notes.
答案: 【It is more useful than a voice recorder.

4、 问题:How to take notes according to the professor?
选项:
A:Jot down important bits.
B:Write down the quotes.
C:Use words, abbreviations, symbols and pictures to summarize what he says
D:All of the above.
答案: 【All of the above.

5、 问题:If we miss something, how can we deal with it according to the professor?
选项:
A:Think hard.
B:Guess it.
C:Ask classmates for help.
D:Leave a gap and get information from him later.
答案: 【Leave a gap and get information from him later.

6、 问题:Section ADirections: Decide whether the following statements are true or false.To help us understand what we are listening to, it is better to write every word.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

7、 问题:It is not necessary to leave space when taking notes.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

8、 问题:We can even use Chinese to take notes when listening to an English lecture.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

9、 问题:We can also create our own system of symbols and abbreviations.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

10、 问题:Structure words are usually the key information we need to write down.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

11、 问题:Section C Rearrange the order of the following questions / statements according to the conversation you hear and try to identify how the speakers extend the conversation and get more information.注:用一个空格分开大写字母的答案音频10A.That isn’t right at all. Many people would see it.B.What’s e-commerce?C.Have you posted anything about your business online?D.This is wonderful. I can use e-commerce to reach customers that are not in my town.E.What do I do after I have my website?
答案: 【C A B E D

12、 问题:Section DDirections: Listen to a piece of news and fill in the blanks with what you hear.(完成1-10的填空)音频11Yiwu, in east China’s Zhejiang Province, has made a name for producing competitively-priced consumer goods. With convenient 1) _____to an endless supply of products,
答案: 【access

13、 问题:the town has also become a 2)____ for e-commerce. Here is Hao Dilong again.
答案: 【hub

14、 问题:These unassuming houses in the village of Qingyanliu are the headquarters of many Taobao traders. They rent office space from the villagers. Some are even doing a 3) ______ underground.
答案: 【roaring trade

15、 问题: “In July 2008, I rented three rooms. Two months later, that became four. And after another two months, I finally moved to the basement. In fact, it’s much more 4) ______ to carry packages from the basement than from upstairs.”
答案: 【convenient

16、 问题:Employees working for Taobao traders are busy all day long, 5) _____ goods and packing deliveries. At the end of the day, the postal workers come and collect the deliveries to send them all around China.
答案: 【sorting

17、 问题:“The working day starts at eight thirty and ends at six in the evening. By then we’ve sent out all the 6) ______orders.”
答案: 【packed

18、 问题:“I come here at two o’clock in the afternoon and leave at eight. I’m here to 7) _ the deliveries. Traders in this village send around 10 thousand pieces of mail everyday. It brings them wealth.”
答案: 【collect

19、 问题:Booming e-commerce benefits not only Taobao traders, but also landlords. They’re seeing a boom in 8) _____ prices.
答案: 【rental

20、 问题:“To rent three rooms, the cost was around 8 thousand yuan. But now it’s climbed to between 9) ___ yuan per month.”
答案: 【11 to 12 thousand

21、 问题:In addition to rental profits, e-commerce has also created many job opportunities. Many villagers are now working for Taobao traders. A local e-commerce association says the Taobao traders have brought 10)_______ to the village.Hao Dilong CCTV.
答案: 【wealth and opportunities

unit2 Environment Unit2 test

1、 问题:Section A Directions: In this part, you will read five paragraphs. Choose the right topic for each paragraph. Paragraph 1People often refer to taxes in terms of their being much too high. In reality, they are probably even higher than you think, because in addition to the federal income tax we are now studying, there are many other Federal, State, and local taxes, including sales taxes, inheritance taxes, state income taxes, personal property taxes, real estate taxes, and others. These are just some of the most obvious ones.
选项:
A:Taxes are much too high.
B:We pay more taxes than we may realize.
C:Inheritance taxes and real estate taxes are unfair.
D:Some taxes are hidden.
答案: 【Taxes are much too high.

2、 问题:Paragraph 2The fact that electronic computers are now used for data processing has led the general public to believe that it is a mysterious, complicated science and that the computers are giant brains. Both of these ideas are false. A computer is basically just a high-speed adding machine that performs the functions it is told to. If the input data are varied even a little, the computer is unable to operate until it is programmed to accept the variations. The business operations it performs are impressive only because of the extremely high speed of manipulation, but most of these operations have been used for decades. Unlike man, the computer performs repetitive calculations without getting tired or bored.
选项:
A:A computer is a high-speed adding machine.
B:A computer is a mysterious giant brain.
C:A computer is impressive because of its high speed.
D:A computer is superior to man in many ways.
答案: 【A computer is a high-speed adding machine.

3、 问题:Paragraph 3There is a common belief that while the dog is man’s best friend, the coyote is his worst enemy. The bad reputation of the coyote traces back to his fondness for small animals; he hunts at night and is particularly destructive to sheep, young pigs, and poultry. Yet it is sometimes wise to encourage coyotes. Provided valuable farm animals are protected, the coyote will often free the property of other animals, like rabbits, which are ruinous to crops and certain trees. He is especially beneficial in keeping down the rodent population. Where coyotes have been allowed to do their work without molestation, ranchers and fruit growers have found them so valuable that they would no more shoot them than they would shoot their dogs.
选项:
A:Under certain conditions the coyote is helpful to man.
B:The coyote is feared because of his fondness for small animals
C:Modern ranchers would no sooner shoot coyotes than they would shoot dogs.
D:The coyote usually prefers rabbits and other rodents to sheep and poultry.
答案: 【Under certain conditions the coyote is helpful to man.

4、 问题:Paragraph 4In earlier days those who had overseas business which they believed should be discussed personally, took ship and set out across the briny deep. Once aboard they transacted their affairs, engaging in commercial and social matters or conducting government business. Today ships and passengers continue to sail the seven seas, and airplanes soar overhead. But above them all, words speed through the sky – telephone conversations quickly bring together in the most personal fashion people who are separated by thousands of miles.
选项:
A:Overseas telephone service today is ruling out all need for overseas travel.
B:Nothing can take the place of person-to-person conversation in settling business, social, and government problems.
C:Many conversations which once required overseas travel can now be conducted by telephone.
D:Even with modern overseas telephone service people continue to travel abroad by ship or by plane.
答案: 【Many conversations which once required overseas travel can now be conducted by telephone.

5、 问题:Paragraph 5The attitudes of Americans toward gambling are amazingly contradictory. You may find, for example, that horse racing is legal in your state, but that you cannot legally play poker for money on your front porch; bookies may be prosecuted by state law, but they are supposed to purchase a federal license nonetheless; one church condemns gambling, while another raises money by sponsoring Bingo games. Gambling laws are inconsistent from state to state or even from town to town and are very difficult to enforce.
选项:
A:Americans have negative attitudes toward gambling.
B:Gambling laws are difficult to enforce.
C:Gambling laws are inconsistent from community to community.
D:Churches do not have uniform ideas about gambling.
答案: 【Gambling laws are difficult to enforce.

6、 问题:Section B Directions: In this part, you will read a passage about the similarity and differences between the twin brothers George and Paul. Fill in the blanks with the correct joining words that show comparison and contrast.A. in contrast toB. althoughC. butD. howeverE. both George and Paul are twin brothers. They are twenty years old and study in the same college. (1) _ George and Paul have blue eyes and brown hair, and they are tall and slim. Many people say they are identical at the first sight. (2) _ if you are their close friends, you will notice many differences between them. George likes to read science fiction, (3) _ Paul likes to read poetry. (4) _ George is an engineering major, Paul still hasn’t found a major. (5) ____ George’s outgoing personality, Paul is much shier and quieter. 注意:请按题目顺序填入大写字母,字母之间空一格。
答案: 【E D C B A

7、 问题:Section C Directions: Listen to the passage twice more and fill in the blanks 1 to 15 with what you hear. 音频11注意:若一题多空,请用空格将答案隔开。 I, like many of you, am one of the two billion people on Earth who live in cities. And there are days — I don’t know about the rest of you guys — but there are days when I palpably feel how much I rely on other people for pretty much everything in my life. And some days, that can even be a little 1) __.
答案: 【scary

8、 问题:But what I’m here to talk to you about today is how that same interdependence is actually an extremely 2) __social infrastructure that we can actually harness to help heal some of our deepest 3) __issues, if we apply open source collaboration.
答案: 【powerful civic

9、 问题:A couple of years ago, I read an article by New York Times writer Michael Pollan in which he 4) __that growing even some of our own food is one of the best things that we can do for the environment.
答案: 【argued

10、 问题:Now at the time that I was reading this, it was the middle of the winter and I 5) __did not have room for a lot of dirt in my New York City apartment.
答案: 【definitely

11、 问题:So I was 6) __just willing to settle for just reading the next Wired magazine and finding out how the 7) __were going to figure out how to solve all these problems for us in the future.
答案: 【basically experts

12、 问题:But that was actually exactly the point that Michael Pollan was making in this article — was it’s precisely when we hand over the 8) __for all these things to specialists that we cause the kind of messes that we see with the food system.
答案: 【responsibility

13、 问题:So, I happen to know a little bit from my own work about how NASA has been using hydroponics to explore growing food in space. And you can actually get optimal 9) __yield by running a kind of high-quality liquid soil over plants’ root systems.
答案: 【nutritional

14、 问题:Now to a vegetable plant, my apartment has got to be about as foreign as outer space. But I can offer some natural light and year-round10) __control.
答案: 【climate

15、 问题:Fast-forward two years later: we now have window farms, which are vertical, hydroponic platforms for food-growing 11) __.
答案: 【indoors

16、 问题:And the way it works is that there’s a pump at the bottom, which 12) __sends some of this liquid nutrient solution up to the top, which then trickles down through plants’ root systems that are suspended in clay pellets — so there’s no dirt involved.
答案: 【periodically

17、 问题:Now light and temperature vary with each window’s13) _, so a window farm requires a farmer, and she must decide what kind of crops she is going to put in her window farm, and whether she is going to feed her food 14) _.
答案: 【microclimate organically

18、 问题:Back at the time, a window farm was no more than a technically complex idea that was going to require a lot of testing. And then we invited people all over the world to build them and 15) __with us. So actually now on this website, we have 18,000 people. And we have window farms all over the world.
答案: 【experiment

unit3 Language and Culture Unit3 test

1、 问题:Section C Directions: Listen to two speakers who are talking about company retreat and choose the best answer.音频121. Where will they hold the company retreat?
选项:
A:By the seaside.
B:In the forest.
C:In the mountains.
D:-
答案: 【In the mountains.

2、 问题:2. What’s the second speaker’s reaction towards January?
选项:
A:She agrees with the first speaker.
B:She disagrees with the first speaker indirectly.
C:She disagrees with the first speaker directly.
D:-
答案: 【She disagrees with the first speaker indirectly.

3、 问题:3. What month do they agree upon?
选项:
A:January
B:April
C:December
D:-
答案: 【April

4、 问题:4. What do they agree to do next?
选项:
A:Take a survey
B:Design a plan
C:Make a budget
D:-
答案: 【Take a survey

5、 问题:Section ADirections: Decide whether the following statements are true or false.1. Function words can never be key words.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题:2. Words that have to do with the structure of the lecture need to be taken down.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:3. We don’t need to identify digressions.
选项:

剩余60%内容付费后可查看
   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注