第二周 Argumentative essay writing – Introduction and body 单元测

1、 问题:Mark the letter that identifies the tone for each of the following sentences. Baseball was invented as an urban game in order for owners to make money, players to become arrogant, and spectators to drink overpriced beer.
选项:
A: objective
B: nostalgic
C: humorous
D:
答案: 【 humorous

2、 问题: The Puritans came to the new land for religious freedom, yet they allowed little freedom to their followers. Anne Hutchinson was banished from the colony for preaching that salvation can come through good works.
选项:
A: ironic
B: sentimental
C: optimistic
D:
答案: 【 ironic

3、 问题:When I study now, I’m in a lab with 50 noisy computers. What happened to the quiet chair in a corner with a table for your books, papers, and pencils?
选项:
A: objective
B: nostalgic
C: bitter
D:
答案: 【 nostalgic

4、 问题: If given the funding, scientists could trace most aggressive behavior of crime and violence to either too much testosterone or low blood sugar.
选项:
A: objective
B: sentimental
C: subjective
D:
答案: 【 objective

第八周 论辩性-论说文写作 单元检测

1、 问题:Read the following essay and identify which organizational pattern it uses: Topic: A person’s worth nowadays seems to be judged according to social status and material possessions. Old-fashioned values, such as honor, kindness and trust, no longer seem important. To what extent do you agree or disagree with this opinion? Given the power and influence of the super rich, it might seem as if social status and material possessions are the new symbols of personal worth, but in everyday life I do not think this is true. It is apparent that most celebrities today are admired or envied solely for their material wealth or position in various social hierarchies. Many of these people are known to turn their backs on friends, cheat on their spouses or spend their evenings over-indulging in alcohol and/or drugs. Things like owning a mansion, driving an expensive car and getting into A-list parties are exalted above old-fashioned values. Ultimately, though, it is the many readers of gossip magazines and celebrity blogs who reinforce these ideas. Nevertheless, I do believe that in their day-to-day lives most people still believe in values such as honor, kindness and trust. In some way most of us want to form loving families, raise our children to be good citizens, stand up for the downtrodden and protect our communities from harm. We still form friendships, romances and business partnerships based on old-fashioned criteria. When our trust is abused or we are unfairly treated, we see that as a major violation of our relationship and we judge the wrongdoer accordingly. In conclusion, I believe there is some truth to the notion that status and possessions have superseded old-fashioned values as a measure of a person’s worth. Looking beyond the tabloids, however, it is apparent that most ordinary people have still preserved an old-fashioned conscience.
选项:
A:One-sided argumentation
B:Two-sided argumentation
C:
D:
答案: 【Two-sided argumentation

第四周 应用文写作 单元测验1

1、 问题:Read the following paragraph carefully. Which numbered sentence is most suitable to be the topic sentence?①The United States has a severe fire problem that if not addressed, will continue to worsen drastically. ②Fire statistics show that our nation, one of the richest and most technologically sophisticated countries in the world, lags behind its peer nations in fire security. ③Nationally, there are millions of fires, thousands of deaths, tens of thousands of injuries, and billions of dollars lost each year—figures which far exceed comparable statistics for other industrialized countries. ④In 2001, for example, the direct value of property destroyed in fires was $11 billion ($44 billion if the World Trade Center loss is included). ⑤More recently in 2004, direct property losses from fires were estimated at over $9.8 billion. —Loyd and Richardson, Fundamentals of Fire and Emergency Services, p. 12
选项:
A:①
B:②
C:③
D:④
答案: 【

2、 问题:The following statement is taken from the body section of a job application letter. In which paragraph may it appear? I am writing in reply to your advertisement in the Beijing Daily of August 15 for a tutor to teach your daughter English.
选项:
A:The opening paragraph
B:The middle paragraph(s)
C:The closing paragraph
D:/
答案: 【The opening paragraph

3、 问题:Read the following job wanted advertisement. What skill is not required to be an Assistant Manager? A Job Wanted Ad Hilton Hotel Assistant Manager We are looking for an enthusiastic person to assist in the expansion of the hotel. The successful applicant will have experience of overall hotel work and at least one year’s experience as an Assistant Manager. Applicants need good knowledge of English and possibly two other languages. We promise good salary, bonus, good holidays and excellent prospects for promotion within the group. Apply in confidence with a full résumé with two recent photographs and send it to [email protected]
选项:
A:Experience of overall hotel work
B:Good knowledge of English and possibly two other languages
C:Experience of oversea study
D: /
答案: 【Experience of oversea study

4、 问题:Which of the following sentence is most suitable for the closing paragraph in an application letter?
选项:
A:I really need this job and please give me a consideration.
B:I look forward to meeting with you in the near future to discuss my suitability to the role.
C:I think I am the most suitable person for the position.
D:/
答案: 【I look forward to meeting with you in the near future to discuss my suitability to the role.

5、 问题:The following paragraph is taken from a student’s school application letter. What aspect of personal information is it about? I have recently completed my PhD in “Health Disparities and the impact of Social Class on Clinical Outcomes’ at the University of Chicago. My PhD involved primary research with clinicians and patient advocates and culminated in a set of recommendations for local Clinical Commissioning Groups. Prior to that I completed a Masters in Public Health at Oxford University, where I gained a distinction.
选项:
A:Work experience
B:Personality
C:Education background
D: /
答案: 【Education background

6、 问题:Read the following sentence and then decide which part of the sentence is the topic.There are several advantages to growing up in a big city.
选项:
A:growing up in a big city
B:there are several advantages
C:/
D:/
答案: 【growing up in a big city

7、 问题:Decide which sentence is irrelevant, and not suitable as evidence to support the topic sentence. Topic sentence Evidence I have had the privilege of honing my journalistic abilities on different life experiences.a) When I left college, I immediately went to work for the typical small town newspaper and learned all aspects of getting the paper to the people in a timely manner.b) I then moved to regional manager for a media corporation composed of small to mid-size newspapers in the Midwest.c) Since I was 15 years old I have helped my father to run his small import-export business.d) In my current position, I am Chief Correspondent for one of the largest newspapers in the southwest.
选项:
A:When I left college, I immediately went to work for the typical small town newspaper and learned all aspects of getting the paper to the people in a timely manner.
B:I then moved to regional manager for a media corporation composed of small to mid-size newspapers in the Midwest.
C:Since I was 15 years old I have helped my father to run his small import-export business.
D:In my current position, I am Chief Correspondent for one of the largest newspapers in the southwest.
答案: 【Since I was 15 years old I have helped my father to run his small import-export business.

8、 问题:Choose an expression, which is most appropriate in the first paragraph in an application letter.
选项:
A:With reference to your advertisement in…
B:I have ten years’ experience in this sector.
C:Please do not hesitate to contact me for…
D:/
答案: 【With reference to your advertisement in…

9、 问题:Choose the most appropriate expression providing experience or qualifications in the body section in an application letter.
选项:
A:I have ten years’ experience in this sector.
B:Please do not hesitate to contact me for…
C:With reference to your advertisement in…
D:/
答案: 【I have ten years’ experience in this sector.

10、 问题:Choose an expression, which is most appropriate in the closing section in an application letter.
选项:
A:I have ten years’ experience in this sector.
B:Please do not hesitate to contact me for…
C:I am particularly interested in this position…
D:/
答案: 【Please do not hesitate to contact me for…

11、 问题:Read the following job application letter and decide Paragraph 3 deals with the writer’s _____. Dear Mr. Cartwright,1. I am writing to apply for the job of volunteer worker which I saw advertised in The Guardian last week. I would be interested in teaching maths to primary children in your camp in Chittagong in Bangladesh. I enclose a copy of my CV.2. I am 18 years old and I have just finished secondary school in Newcastle.I would like to work for you because I am very interested in teaching. I would also like to learn about a different culture as I feel that intercultural understanding is extremely important.3. I am a hard-working and committed person. I have participated for the last three years in a voluntary programme, Community Links, visiting elderly people in my local area. I also feel that I can get on well with people from other cultural backgrounds, since I have also taught immigrant children maths at our church school.4. I think I would be a good primary teacher of maths due to my teaching experience. Also I have recently passed my maths “A’ level (Grade B) so I have a good understanding of the subject. In addition, I hold a certificate in first aid, which might be useful.5. I look forward to hearing from you. Yours sincerely, Maureen Taylor
选项:
A:personal qualities
B:work experience
C:skills
D:reasons for writing
答案: 【personal qualities

12、 问题:Decide which of the following expressions is appropriate for asking for information a job application letter.
选项:
A:Thank you kindly.
B:This is due to…
C:I look forward to hearing from you.
D:I would like to know…
答案: 【I would like to know…

第四周 应用文写作 单元测验2

1、 问题:Which of the following traits would be appropriate for the position of Customer Service and Help Desk?
选项:
A:Good listener
B:Impatient
C:/
D:/
答案: 【Good listener

2、 问题:The following text is taken from a résumé of a Help Desk Agent. Choose the proper words to fill in the blanks. Summary of Qualificationsl __in LAN, WAN, and network installation, monitor, and programmingl _to repair, install, upgrade, and maintain desktop and notebook computers as well as printers and scannersl ___knowledge of technology terms and developments
选项:
A:Able…Extensive…Proficient
B:Proficient…Able…Extensive
C:Extensive…Able … Proficient
D:/
答案: 【Proficient…Able…Extensive

3、 问题:Which of the following may be the proper description of the job Environmental Scientist?
选项:
A:oversee the day-to-day operations at manufacturing plants
B:conduct research and assessment of environmental issues for governmental, consulting, and non-profit firms.
C:/
D:/
答案: 【conduct research and assessment of environmental issues for governmental, consulting, and non-profit firms.

4、 问题:The following

剩余60%内容付费后可查看
   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注