第四周 评论性写作(1)——思辨性阅读 单元测试

1、 问题:Mark the letter that identifies the tone for each of the following sentences or paragraphs. Baseball was invented as an urban game in order for owners to make money, players to become arrogant, and spectators to drink overpriced beer.
选项:
A: objective
B:nostalgic
C:humorous
D: serious
答案: 【humorous

2、 问题:The Puritans came to the new land for religious freedom, yet they allowed little freedom to their followers. Anne Hutchinson was banished from the colony for preaching that salvation can come through good works.
选项:
A: ironic
B:sentimental
C:optimistic
D: cheerful
答案: 【 ironic

3、 问题: The treadmill began to whir, and I gripped its handlebars as the belt started moving me backwards. All I could do now was run—or begrudgingly barrel forward—toward an outdated screen that showed me the terrain I was supposed to be running on. It was made of red squares stacked up, one on top of another: the higher stacks were supposed to be steep hills, and the lower ones, valleys. I tried to picture them as burning coals to see if that would make me speed up or at least feel like this exercise was somehow connected to nature—even one of its cruel parts. How would you describe this author’s attitude towards the treadmill?
选项:
A: negative
B:positive
C:neutral
D:angry
答案: 【 negative

4、 问题:If given the funding, scientists could trace most aggressive behavior of crime and violence to either too much testosterone or low blood sugar.
选项:
A: objective
B: sentimental
C:humorous
D: sarcastic
答案: 【 objective

5、 问题: One of the industrial giants who changed American society was Henry Ford. Born on a farm in Michigan in 1863, he grew up to bring forth some of the most revolutionary improvements in automotive technology in the early 20th century. His outstanding mechanical ability led him to become interested in the new automobiles in the early 1900s. Though he did not invent the automobile, he improved upon everyone else’s designs. Ford’s personality was not all thrift, efficiency, and ingenuity, however. He was a man who was cold and who could not keep pace with the competition due to his own rigidity. His company suffered because of his desire to maintain the status quo instead of meeting and beating the competition by changing his product. Finally, he saw that he must change or lose out; therefore, he introduced the eight-cylinder engine and once again took over the automobile market. Ford left a legacy of millions of dollars, millions of jobs for American workers, and millions of satisfied customers.
选项:
A:optimistic
B:objective
C:sympathetic
D:critical
答案: 【objective

第八周 英语专业八级写作2 TEM 8 Writing

1、 问题:Writing, the fifth item of TEM 8, accounts for _____ of the total score.
选项:
A: 15%
B: 20%
C: 25%
D: 30%
答案: 【 20%

2、 问题:In TEM 8 writing, the students are asked to write an article of NO LESS THAN _____ words.
选项:
A: 300
B: 350
C: 400
D: 450
答案: 【 300

3、 问题:In TEM 8 writing, the introductory paragraph usually consists of a _____ and a thesis statement .
选项:
A: summary
B: review
C: response
D: comment
答案: 【 summary

4、 问题:All the TEM 8 compositions fall into _____ bands when they are marked .
选项:
A: 4
B: 5
C: 6
D: 7
答案: 【 5

5、 问题:If the writing adequately addresses most of the writing task and has occasional errors of vocabulary, spelling, punctuation or syntax, it probably belongs to Band _____.
选项:
A: 2
B: 4
C: 3
D: 5
答案: 【 3

第十二周 英文求职信写作 阶段测试3

1、 问题:Begin the job search by studying the job market and
选项:
A:developing a short-range career plan to present at interviews.
B:specifying your target job, ideal supervisor, and perfect working conditions.
C:identifying your interests, goals, and qualifications.
D:knowing about salary of the related field.
答案: 【identifying your interests, goals, and qualifications.

2、 问题:The primary way to make a résumé persuasive is to
选项:
A:limit it to one page.
B:customize it to fit each company and position.
C:use a good laser printer to print it on high-quality bond paper.
D:put a copy of it on the Web.
答案: 【customize it to fit each company and position.

3、 问题:Which of these statements about the body of a cover letter i

剩余60%内容付费后可查看
   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注