本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-10到2021-12-10
本篇答案更新状态:每5天更新一次

Chapter 1. Basic Listening Skills and Strategies (1) Exercise One

1、 问题:( ) Which of the following sentences is the one you hear?
选项:
A:Occasionally he would stimulate their thinking by asking open and it questions.
B:Occasionally he would stimulate their thinking by asking open-ended questions.
C:Occasionally he would stimulate their thinking by asking open end it questions.
D:
答案: 【Occasionally he would stimulate their thinking by asking open-ended questions.

2、 问题:( ) Which sentence is marked with the intonation you hear?
选项:
A:
B:
C:
D:
答案: 【

3、 问题:( ) In the following sentences, words in bold type indicate that they are stressed. Which sentence is the one you hear?
选项:
A:This enabled the answerer to be active rather than passive in the discussion.
B:This enabled the answerer to be active rather than passive in the discussion.
C:This enabled the answerer to be active rather than passive in the discussion.
D:
答案: 【This enabled the answerer to be active rather than passive in the discussion.

4、 问题:( ) The listening process involves the perception of sounds, the recognition of words and the construction of meaning.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

5、 问题:( ) Some words have similar pronunciations, with only one different phoneme.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

6、 问题:( ) In listening, there are reliable cues marking every word boundary clear.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

7、 问题:1. Joshua Jordan earned a __degree in physical therapy.
答案: 【doctorate

8、 问题:He hopes to open his own practice someday, and says having the expensive __ degree is good for his patients,
答案: 【graduate

9、 问题:but hard on his __.
答案: 【wallet

10、 问题:2. Universities say they’re caught between _______,
答案: 【record-high enrollments

11、 问题:______who have the skills to find work elsewhere if they are not well paid, and falling financial support from state governments.
答案: 【a workforce of professors

12、 问题:3. “There _____no way
答案: 【would have been

13、 问题:I_______ created a career for myself that I wanted to do without the use of student loans.”
答案: 【could have

Chapter 2. Basic Listening Skills and Strategies (2) Exercise Two

1、 问题:( ) What does the word ‘reprimand’ mean?
选项:
A:training
B:compliment
C:penalty
D:criticism
答案: 【criticism

2、 问题:( )What does the word ‘bustling’ mean?
选项:
A:noisy and dirty
B:rapid and active
C:beautiful and colorful
D:modern and well-developed
答案: 【rapid and active

3、 问题:( ) What does the word ‘tedious’ mean?
选项:
A:short and interesting
B:long and uninteresting
C:cold and empty
D:rude and indifferent
答案: 【long and uninteresting

4、 问题:( ) Vocabulary plays a very important role in second language listening comprehension.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

5、 问题:( ) Compared with reading comprehension, it is difficult to make form-meaning connection of a word in listening comprehension. Therefore, there is no need to match the spoken form and the meaning of a word.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题:( ) Guessing the meaning of a new word is a useful strategy in listening comprehension.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:_____ into the various concepts of time in different cultures,
答案: 【Probing

8、 问题:we could get a general idea about the different ______ on time and,
答案: 【perspectives

9、 问题:more deeply, the different cultures ______ in it.
答案: 【implied

10、 问题:Realizing the differences, we should ______ ourselves
答案: 【adapt

11、 问题:to the strategy of ______ in doing business
答案: 【localization

12、 问题:with a member from a ______ culture,
答案: 【fixed

13、 问题:in order to ______ misunderstandings,
答案: 【avoid

14、 问题:______ or even culture shock.
答案: 【tensions

Chapter 2. Basic Listening Skills and Strategies (2) Exercise Three

1、 问题:( )When mentioning Citizen Kane, The Great Dictator, Casablanca, what tense does the speaker use?
选项:
A:present tense
B:past tense
C:future tense
D:
答案: 【past tense

2、 问题:According to the passage, which of the following sentences best explains what monopoly is?
选项:
A:Monopoly is a vertical controlling strategy of large film-making companies, which solely release and project productions of their own.
B:If a monopoly controls the film-making companies on the set-up of their own cinema lines, they will solely release and project productions of their own.
C:Monopoly means vertically controlling the large film-making companies on the set-up of their own cinema lines with the aim of producing products of their own.
D:
答案: 【Monopoly is a vertical controlling strategy of large film-making companies, which solely release and project productions of their own.

3、 问题:( )What are the three basic features of Hollywood patterned films?
选项:
A:formulated plots, Hi-fi sound effects and illustrated visual images
B:formulated plots, stereotyped heroes/heroines and illustrated visual images
C:stereotyped heroes/heroines, illustrated visual images and perfect timing of film release
D:
答案: 【formulated plots, stereotyped heroes/heroines and illustrated visual images

4、 问题:( ) Grammar is not important because it does not give meaning.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

5、 问题:( ) Two sentences with exactly the same words can differ in meaning.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

6、 问题:( ) Grammar is very important as it helps increase accuracy.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:Film-making _______from economy and high technology.
答案: 【cannot be separated

8、 问题:The US ____ the battle field in the First World War
答案: 【was far away from

9、 问题:and its economy _____during and after the war.

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买