本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-10-12到2021-01-25
本篇答案更新状态:已完结

【作业】Unit One 4. Unit Task

1、 问题:Please give an example of a stereotype to show your understanding of stereotypes in intercultural communication.
评分规则: 【 观点明确
内容丰富
意义连贯
表达正确

2、 问题:Who used the term stereotype in the fist place? And what did the term mean earlier and what new meanings were added to the term?
评分规则: 【 观点明确
内容丰富
意义连贯
表达正确

Unit One 3. Unit Test

1、 问题:All of the following are parts of culture except ______.
选项:
A:value systems
B:thinking patterns
C:norms of behavior
D:natural landscapes
答案: 【natural landscapes

2、 问题:Intercultural communication refers to the study of ______.
选项:
A:interpersonal communication
B:political communication
C:communication among people from different cultures
D:communication between individuals from the same culture
答案: 【communication among people from different cultures

3、 问题:Stereotypes are considered ______.
选项:
A:the most significant barrier to effective intercultural communication
B:a common thing among most cultures
C:a negative force in human communication
D:one of the most significant barrier to effective intercultural communication
答案: 【the most significant barrier to effective intercultural communication

4、 问题:All the following are examples of stereotypes except ______.
选项:
A:all Japanese are well-behaved
B:most international students from China are diligent
C:women are beautiful
D:all Muslims are terrorists
答案: 【most international students from China are diligent

5、 问题:Stereotypes usually result from ______.
选项:
A:limited information
B:limited experience
C:limited interactions
D:knowledge and experience
答案: 【knowledge and experience

6、 问题:Which of the following is not a type of stereotype?
选项:
A:Age.
B:Food.
C:Sex.
D:Religion.
答案: 【Food.

7、 问题:It is characteristic of stereotypes to be ______.
选项:
A:held in common by all group members
B:held in common by most of the group members
C:a direct expression of beliefs and values
D:both positive and negative
答案: 【held in common by all group members

8、 问题:A good strategy to deal with stereotypes is ______.
选项:
A:ethnocentric
B:master one’s mother tongue
C:stay away from aliens
D:multi-lingual and multi-cultural
答案: 【multi-lingual and multi-cultural

9、 问题:It is good advice to keep in mind that ______.
选项:
A:each individual should be treated differently
B:all individual group members show the same cultural values
C:common cultural patterns are always in the dominant culture
D:co-cultural groups should be assimilated into the dominant ones
答案: 【each individual should be treated differently

10、 问题:Stereotypes and ethnocentrism are ______.
选项:
A:two sides of the same coin
B:two different things
C:the same thing in different names
D:positive terms
答案: 【two different things

Unit Four 3. Unit Test

1、 问题:The phrase The American Dream is said to have been coined for the first time by__.
选项:
A:John F. Kennedy
B:George Washington
C:Abraham Lincoln
D:James Truslow Adams
答案: 【James Truslow Adams

2、 问题:The idea of the American Dream is deeply rooted in ______ in 1776, which proclaims that “all men are created equal”.
选项:
A:The Epic of America
B:The Declaration of Independence
C:The Emancipation Proclamation
D:The Economic Bill of Rights
答案: 【The Declaration of Independence

3、 问题:Founding Fathers of the United States created a government to defend rights for everyone. At that time “everyone” only meant______.
选项:
A:white property-owners
B:women
C:people without property
D:slaves
答案: 【white property-owners

4、 问题:In the 1920s, the American Dream started switching from the right to create a better life to the desire to acquire material things. This change was exemplified in the F. Scott Fitzgerald’s novel _____ .
选项:
A:Death of a Salesman
B:An American Tragedy
C:The Great Gatsby
D:Huckleberry Finn
答案: 【The Great Gatsby

5、 问题:While running for President in 2008, ____ proposed the American Dream Plan, which included the opportunity to go to college, save for retirement, own a home, health insurance for all children, business growth and prosperity.
选项:
A:Hillary Clinton
B:Barack Obama
C:Willard Romney
D:Donald Trump
答案: 【Hillary Clinton

6、 问题:The American Dream was made possible by all of the following except ______ .
选项:
A:a large land mass
B:friendly neighbors
C:abundant natural resources
D:a large population
答案: 【a large population

7、 问题:Economic problems and ______ caused the American Dream to lose its charm and influences on the American people.
选项:
A:the First World War
B:the Second World War
C:the Korean War
D:the Vietnam War
答案: 【the Vietnam War

8、 问题: Fascinated by the idea of the American Dream, Nikola Tesla, a brilliant electrical engineer, traveled from ___ to the United States to work for Thomas Edison.
选项:
A:Slovenia
B:Serbia
C:Latvia
D:Libya
答案: 【Serbia

9、 问题:In his State of the Union Address in 1944, President Roosevelt defined the pursuit of happiness as decent housing, a good job, education and ______.
选项:
A:equal rights
B:freedom
C:health care
D:social mobility
答案: 【health care

10、 问题:In the sermon to his fellow Puritan colonists, Governor _______ desired to make New England “ a city upon a hill” as they sailed to Massachusetts in 1630.
选项:
A:Arthur Miller
B:John Winthrop
C:Theodore Dreiser
D:Thomas Jefferson
答案: 【John Winthrop

Unit Five 3. Unit Test

1、 问题:The universities in the United States have been attracting ______ number of international students.
选项:

本门课程剩余章节答案为付费内容
本文章不含期末不含主观题
支付后可长期查看
如有任何疑问请及时添加客服QQ 2356025045反馈
如遇卡顿看不了请换个浏览器即可打开

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注