本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-06到2021-12-31
本篇答案更新状态:每5天更新一次

1.Introduction

1、 问题:Which one of the following terms is defined as the management of a firm’s long-term investments?
选项:
A:working capital management
B:financial allocation
C:agency cost analysis
D:capital budgeting
答案: 【capital budgeting

2、 问题:Which one of the following terms is defined as the mixture of a firm’s debt and equity financing?
选项:
A:cash management
B:cost analysis
C:capital structure
D:working capital management
答案: 【capital structure

3、 问题:Which one of the following is defined as a firm’s short-term assets and its short-term liabilities?
选项:
A:debt
B:working capital
C:investment capital
D:net capital
答案: 【working capital

4、 问题:A business owned by a solitary individual who has unlimited liability for its debt is called a:
选项:
A:sole proprietorship
B:corporation
C:general partnership
D:limited partnership
答案: 【sole proprietorship

5、 问题:A business partner whose potential financial loss in the partnership will not exceed his or her investment in that partnership is called a:
选项:
A:generally partner
B:sole proprietor
C:limited partner
D:corporate shareholder
答案: 【limited partner

6、 问题:Which one of the following best states the primary goal of financial management according to western textbooks ?
选项:
A:maximize current dividends per share
B:maximize the current value per share
C:increase cash flow and avoid financial distress
D:maintain steady growth while increasing current profits
答案: 【maximize the current value per share

7、 问题:The controller of a corporation generally reports directly to the:
选项:
A:board of directors
B:chairman of the board
C:chief executive officer
D:vice president of finance
答案: 【vice president of finance

8、 问题:Which one of the following terms is defined as a conflict of interest between the corporate shareholders and the corporate managers?
选项:
A:articles of incorporation
B:agency problem
C:corporate breakdown
D:legal liability
答案: 【agency problem

9、 问题:Which one of the following parties has ultimate control of a corporation?
选项:
A:shareholders
B:chief executive officer
C:chief operating office
D:Chairman of the Board
答案: 【shareholders

10、 问题:Which one of the following statements is correct?
选项:
A:A general partnership is legally the same as a corporation
B:Both sole proprietorship and partnership income is taxed as individual income.
C:Only firms organized as sole proprietorships have limited lives.
D:Partnerships are the most complicated type of business to form.
答案: 【Both sole proprietorship and partnership income is taxed as individual income.

11、 问题:The Principal-Agent Problem arises
选项:
A:because managers have little incentive to work in the interest of shareholders when this means working against their own self-interest.
B:because of the separation of ownership and control in a corporation.
C:Both A and B
D:None of the above
答案: 【Both A and B

12、 问题:Which is not the advantages of a corporation?
选项:
A:Easy transfer of ownership
B:Limited life
C:Easy to get financing
D:Entitled to sign contracts
答案: 【Limited life

13、 问题:Which type of business organization has all the respective rights and privileges of a legal person?
选项:
A:Sole proprietorship
B:Corporation
C:General partnership
D:Limited partnership
答案: 【Corporation

14、 问题: If shareholders are unhappy with a CEOʹs performance, they are most likely to
选项:
A:buy more shares in an effort to gain control of the firm.
B:file a shareholder resolution.
C:replace the CEO through a grassroots shareholder uprising.
D:sell their shares.
答案: 【sell their shares.

15、 问题:Sam, Alfredo, and Juan want to start a small U.S. business. Juan will fund the venture but wants to limit his liability to his initial investment and has no interest in the daily operations. Sam will contribute his full efforts on a daily basis but has limited funds to invest in the business. Alfredo will be involved as an active consultant and manager and will also contribute funds. Sam and Alfredo are willing to accept liability for the firm’s debts as they feel they have nothing to lose by doing so. All three individuals will share in the firm’s profits and wish to keep the initial organizational costs of the business to a minimum. Which form of business entity should these individuals adopt?
选项:
A:sole proprietorship
B:joint stock company
C:limited partnership
D:general partnership

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注