本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-03-10到2021-06-30
本篇答案更新状态:已完结

2. Humanities and Science 文与理 Topic Quiz 1

1、 问题:Our current knowledge of Socrates mainly comes from ______.
选项:
A:his books
B:his student Plato
C:tragedy plays about him
D:historical records
答案: 【his student Plato

2、 问题:According to Democritus, the shape of the soul atom is ____.
选项:
A:circular
B:triangular
C:changeable
D:irregular
答案: 【circular

3、 问题:The term “philosophy” was proposed by ___.
选项:
A:Pythagoras
B:Heraclitus
C:Democritus
D:Socrates
答案: 【Pythagoras

4、 问题:The famous quote “No man could step into the same river twice” is from ______.
选项:
A:Thales
B:Heraclitus
C:Democritus
D:Socrates
答案: 【Heraclitus

5、 问题:Which of the following account of Oceanus is correct?
选项:
A:It is a place in ancient Greece.
B:It is a dog-shaped god.
C:She is a Greek goddess.
D:It is the name of a titan.
答案: 【It is the name of a titan.

6、 问题:Which of the following is closest in meaning to “science” in Greek times?
选项:
A:knowledge
B:theology
C:technology
D:mathematics
答案: 【knowledge

7、 问题:Which of the following subjects were NOT included in the liberal arts subjects?
选项:
A:grammar
B:Latin
C:logic
D:Astronomy
答案: 【Latin

8、 问题:Which of the following usage of “college” is closest in meaning to dormitory?
选项:
A:Wellesley College
B:College English Test
C:College of Civil Engineering
D:King’s College, Cambridge
答案: 【King’s College, Cambridge

9、 问题:Churches in the Middle Ages were interested in _______.
选项:
A:The number of angels standing on a needle.
B:Cicero’s political fights with his enemies.
C:Petrarch’s passion for finding old books.
D:the death of Socrates
答案: 【The number of angels standing on a needle.

10、 问题:Cicero’s ideas were much informed by ___.
选项:
A:Petrarch
B:Mark Antony
C:the Epicureans
D:Julius Ceasar
答案: 【the Epicureans

11、 问题:Which of the following facts applies to Nietzsche’s life?
选项:
A:He lived with his mothers and sisters.
B:He used to teach philosophy at university.
C:He preferred teaching to writing books.
D:He lived long into his 80s.
答案: 【He lived with his mothers and sisters.

12、 问题:Which of the following facts applies to Derrida?
选项:
A:He was a German Jew.
B:He proposed the idea of deconstruction.
C:He completed higher education in Algeria.
D:His theory has won a world-wide approval till this day.
答案: 【He proposed the idea of deconstruction.

13、 问题:Which of the following is not a Pre-Socratic thinker?
选项:
A:Dionysus
B:Thales
C:Democritus
D:Pythagoras
答案: 【Dionysus

14、 问题:Which of the following claims were proposed by Nietzsche?
选项:
A:One should strike a balance between rationality and passion.
B:Dionysian spirit is more valuable than Apollonian spirit.
C:One should try to grow strong by rising up from sufferings.
D:It is time to abolish church influences.
答案: 【One should strike a balance between rationality and passion.;
One should try to grow strong by rising up from sufferings.;
It is time to abolish church influences.

15、 问题:Renaissance humanism attaches prime importance to human as opposed to scientific pursuits.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

16、 问题:Please translate: 尼采
答案: 【(以下答案任选其一都对)Nietzsche;
Friedrich Nietzsche

17、 问题:Please translate: 德里达
答案: 【(以下答案任选其一都对)Jacquez Derrida;
Derrida

18、 问题:Please translate: 二元对立
答案: 【(以下答案任选其一都对)Binary Opposition;
binary opposition

19、 问题:Please translate: Dionysus
答案: 【(以下答案任选其一都对)狄奥尼索斯;
狄俄尼索斯;
狄俄尼素斯

20、 问题:Please translate: 阿波罗
答案: 【(以下答案任选其一都对)Apollo;
apollo

21、 问题:Please translate: 后人类
答案: 【(以下答案任选其一都对)Post-human;
Post-Human;
Post Human;
posthuman;
Post-human

22、 问题:The first university in Europe was University of _______ in Italy.
答案: 【(以下答案任选其一都对)Bologna;
bologna

23、 问题:Cicero’s fame mainly came from his skill of ___.
答案: 【(以下答案任选其一都对)oratory;
speech-making;
making speeches

24、 问题:____ believed that the origin of the world is “logos”.
答案: 【(以下答案任选其一都对)Heraclitus;
heraclitus

25、 问题:_______ believed that the origin of the world is “fire”.
答案: 【(以下答案任选其一都对)Heraclitus;
heraclitus

26、 问题:_______ believed that the origin of the world is “water”.
答案: 【(以下答案任选其一都对)Thales;
thales

27、 问题:_______ believed that the origin of the world is “number”.
答案: 【(以下答案任选其一都对)Pythagoras;
Pythagoras

3. Brain and Mind 脑与心 Topic Quiz 3

1、 问题:Which of the following branches of psychology was founded by Alfred Adler?
选项:
A:Individual Psychology
B:Analytical Psychology
C:Psychoanalysis
D:Psychiatry
答案: 【Individual Psychology

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注