本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-13到2021-11-07
本篇答案更新状态:每5天更新一次

Unit 1 Exchange Students and Visiting Scholars 第一单元测试

1、 问题:What kind of Visa do you need if you want to be a visiting scholar in America?
选项:
A:J-2
B:J-1
C:DS-2019
D:Catch 20
答案: 【J-1

2、 问题:You can get the DS-2019 from____.
选项:
A:U.S. embassy
B:A U.S. consulate
C:The university you want to be a visiting scholar in
D:The university you are now in
答案: 【The university you want to be a visiting scholar in

3、 问题:Recognized English language tests to prove the English language proficiency of visiting scholars and exchange students usually include ___.
选项:
A:IELTS
B:TOEFL
C:SAT
D:IELTS, TOEFL and SAT
答案: 【IELTS, TOEFL and SAT

4、 问题:You are possibly not accessible to _ when being accepted as a visiting scholar?
选项:
A:do presentations
B:publish your works
C:use digital data
D:attend the lectures with permissions
答案: 【use digital data

5、 问题:What kind of elements of the audience are essential in affecting an oral presentation’s organization and content?
选项:
A:Age, gender.
B:Education.
C:Size of the audience.
D:Age, gender, education and size of the audience.
答案: 【Age, gender, education and size of the audience.

6、 问题:To demonstrate that an applicant is financially able to cover the stay as a visiting scholar, a statement with words like “funds to cover stay” will be very helpful.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

7、 问题:Applicants are not allowed to cover their stay with private funds. Their universities or institutions must sponsor them.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

8、 问题:It would help if you studied one university’s policy of the exchange students and visiting scholars very closely; thus, you can save a lot of time and energy as different universities’ policies are almost the same.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

9、 问题:An exchange student aims to study for a certain period of time in another country, not to immigrate. Hence, an exchange student doesn’t need to get an Immigration Form.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

10、 问题:An exchange student or visiting scholar is highly suggested to get medical insurance even though they already have the insurance in the motherland.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

11、 问题:You can get a passport to travel or study abroad from your local ____ Administration Office of the Public Security Bureau.
答案: 【Exit and Entry

12、 问题: If you have a critical medical condition, and you need prescription drugs, always remember to bring the prescription drugs with correctly __ containers, otherwise, they might be mistaken for illegal drugs.
答案: 【labelled

13、 问题:The update of the Electronic Visa Update System (EVUS) must be done every _____ years.
答案: 【two

Unit 2 Health Care 第二单元测试

1、 问题:_____ are typically not covered under international student insurance plans.
选项:
A: Neurologic examination
B: Opticians
C:Dental costs
D:Gynecologic examination
答案: 【 Opticians

2、 问题:If you have any heart problems, you may go to see a ______.
选项:
A:Neurologist
B:Dermatologist
C:Cardiologist
D:Urologist
答案: 【Cardiologist

3、 问题:Life insurance is applicable in case of ______.
选项:
A:dental costs
B:ordinary illness
C:loss of life
D:emergency
答案: 【loss of life

4、 问题:Life insurance is applicable for injuries and
loss of life as a result of an accident.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

5、 问题:Some schools in the US include insurance as
part of the overall tuition.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

6、 问题:Many regular health insurance programs do not cover dental costs.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:You’ll be referred to the community hospital if the doctors in the university health center conclude that you need more intensive treatment.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

8、 问题:To make the audience more attentive, sharing common experiences will be beneficial.
选项:

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群934507360反馈
需要期末答案的同学可加入Q群934507360购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注