本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-13到2021-11-07
本篇答案更新状态:暂停更新

Unit 1 Exchange Students and Visiting Scholars 第一单元测试

1、 问题:What kind of Visa do you need if you want to be a visiting scholar in America?
选项:
A:J-2
B:J-1
C:DS-2019
D:Catch 20
答案: 【J-1

2、 问题:You can get the DS-2019 from____.
选项:
A:U.S. embassy
B:A U.S. consulate
C:The university you want to be a visiting scholar in
D:The university you are now in
答案: 【The university you want to be a visiting scholar in

3、 问题:Recognized English language tests to prove the English language proficiency of visiting scholars and exchange students usually include ___.
选项:
A:IELTS
B:TOEFL
C:SAT
D:IELTS, TOEFL and SAT
答案: 【IELTS, TOEFL and SAT

4、 问题:You are possibly not accessible to _ when being accepted as a visiting scholar?
选项:
A:do presentations
B:publish your works
C:use digital data
D:attend the lectures with permissions
答案: 【use digital data

5、 问题:What kind of elements of the audience are essential in affecting an oral presentation’s organization and content?
选项:
A:Age, gender.
B:Education.
C:Size of the audience.
D:Age, gender, education and size of the audience.
答案: 【Age, gender, education and size of the audience.

6、 问题:To demonstrate that an applicant is financially able to cover the stay as a visiting scholar, a statement with words like “funds to cover stay” will be very helpful.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

7、 问题:Applicants are not allowed to cover their stay with private funds. Their universities or institutions must sponsor them.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

8、 问题:It would help if you studied one university’s policy of the exchange students and visiting scholars very closely; thus, you can save a lot of time and energy as different universities’ policies are almost the same.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

9、 问题:An exchange student aims to study for a certain period of time in another country, not to immigrate. Hence, an exchange student doesn’t need to get an Immigration Form.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

10、 问题:An exchange student or visiting scholar is highly suggested to get medical insurance even though they already have the insurance in the motherland.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

11、 问题:You can get a passport to travel or study abroad from your local ____ Administration Office of the Public Security Bureau.
答案: 【Exit and Entry

12、 问题: If you have a critical medical condition, and you need prescription drugs, always remember to bring the prescription drugs with correctly __ containers, otherwise, they might be mistaken for illegal drugs.
答案: 【labelled

13、 问题:The update of the Electronic Visa Update System (EVUS) must be done every _____ years.
答案: 【two

Unit 2 Health Care 第二单元测试

1、 问题:_____ are typically not covered under international student insurance plans.
选项:
A: Neurologic examination
B: Opticians
C:Dental costs
D:Gynecologic examination
答案: 【 Opticians

2、 问题:If you have any heart problems, you may go to see a ______.
选项:
A:Neurologist
B:Dermatologist
C:Cardiologist
D:Urologist
答案: 【Cardiologist

3、 问题:Life insurance is applicable in case of ______.
选项:
A:dental costs
B:ordinary illness
C:loss of life
D:emergency
答案: 【loss of life

4、 问题:Life insurance is applicable for injuries and
loss of life as a result of an accident.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

5、 问题:Some schools in the US include insurance as
part of the overall tuition.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

6、 问题:Many regular health insurance programs do not cover dental costs.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:You’ll be referred to the community hospital if the doctors in the university health center conclude that you need more intensive treatment.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

8、 问题:To make the audience more attentive, sharing common experiences will be beneficial.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

9、 问题:A _____ is the initial portion of a covered expense which must be paid by the insured person before the insurance policy pays its
part of the expense.
答案: 【deductible

10、 问题:A __ is a written request by the insured individual for payment by the insurance company for a cost covered under the insurance policy.
答案: 【claim

Unit 3 Housing Rental 第三单元测试

1、 问题:Repair and deduct remedy refers to the
tenant’s remedy of deducting from future rent the amount necessary to repair
defects covered by the implied warranty of habitability. The amount deducted
cannot be more than ______rent.
选项:
A:half a month’s
B:one month’s
C:two months’

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注