本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-03-20到2020-07-01
本篇答案更新状态:已完结

第二章 学术期刊相关信息学术期刊简介为了解和查找高质量学术期刊文章提供了有效的方法。期刊文章是十大科技文献中最重要、最常见的。本章分别介绍期刊文章的分类、学术期刊的评价指标、学术期刊的识别代码、学术期

1、 问题:Which of the following scientists should be listed as the top one?
选项:
A:Scientist whose h-index is 780
B:Scientist whose h-index is 60
C:Scientist whose h-index is 39
D:Scientist whose h-index is 90
答案: 【Scientist whose h-index is 780

2、 问题:The intentions of academic journals are the followings except for:
选项:
A:To help researchers get promoted
B:To lead the research directions
C:To disseminate academic information
D:To cultivate talents
答案: 【To help researchers get promoted

3、 问题:Journal metrics can be used in academic circles to ______.
选项:
A:evaluate an academic journal’s impact and quality
B:reflect the place of a journal within its field
C:measure the prestige associated with the journal
D:all of the other three
答案: 【all of the other three

4、 问题:Which metric is used to measure the productivity and impact of an author?
选项:
A:CiteScore
B:Cited Half-life
C:H-factor
D:Eigenfactor
答案: 【H-factor

5、 问题:How many digits does ISBN have after 1st January 2007?
选项:
A:10
B:11
C:12
D:13
答案: 【13

6、 问题:Which of the following citation indexes was not originally published by the Institute for Scientific Information (ISI)?
选项:
A:SCI
B:SSCI
C:A & HCI
D:EI
答案: 【EI

7、 问题:Generally speaking, which two types can abbreviations be classified into?
选项:
A:Initials and acronyms
B:Syllabic abbreviations and alphabetic abbreviations
C:Contractions and short forms
D:Single-letter abbreviations and multiple-letter abbreviations
答案: 【Syllabic abbreviations and alphabetic abbreviations

8、 问题:Which of the following abbreviations is not correct?
选项:
A:M-monograph
B:J-journal
C:C-chapter
D:D-dissertation
答案: 【C-chapter

9、 问题:Which of the following is not the suitable tool for you to search for the top journals, top conferences and top authors?
选项:

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注