本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-24到2020-06-21
本篇答案更新状态:已完结

1. Generations Quiz 1 Multiple Choice for Reading Comprehension

1、 问题:What did the writer most dread when he was giving class?
选项:
A:A large number of students being absent.
B:Students being easily distracted.
C:A glazed look of disengagement coming over students’ faces.
D:Students behaving in a ridiculous or disruptive manner.
答案: 【A glazed look of disengagement coming over students’ faces.

2、 问题:Why did the writer tell jokes and stories to his students?
选项:
A:Because he wanted to get their attention.
B:Because he wanted to amuse them.
C:Because he wanted to make his class lively.
D:Because he wanted to be the most popular teacher.
答案: 【Because he wanted to get their attention.

3、 问题:What were some of the students at the back of the room doing?
选项:
A:They were listening carefully to the teacher.
B:They were texting their friends.
C:They were playing games on their laptops.
D:They were listening to their iPods.
答案: 【They were listening to their iPods.

4、 问题:How have the classrooms been fundamentally changed?
选项:
A:They have been equipped with modern multi-media teaching facilities.
B:Due to the digital information that exists everywhere, people’s old concepts are no longer true.
C:Information can be accessed by laptops, mobile phones, and iPods.
D:Students can do a lot of things that they couldn’t do in the past.
答案: 【Due to the digital information that exists everywhere, people’s old concepts are no longer true.

5、 问题:What did the writer learn about his students and the faculty?
选项:
A:They all liked learning and school.
B:They all liked learning but many of them hated school.
C:They all hated learning and school.
D:Most of them hated learning but all of them liked school.
答案: 【They all liked learning but many of them hated school.

1. Generations Quiz 2 Multiple Choice for Vocabulary and Grammar

1、 问题:Since it is too late to change my mind now, I am ____ to carrying out the plan.
选项:
A:obliged
B:committed
C:engaged
D:resolved
答案: 【committed

2、 问题:Your body draws ____ its reserves of fat during the times when you are fasting.
选项:
A:up
B:onto
C:on
D:from
答案: 【on

3、 问题:They want to be respectful ____ what’s in the Charter.
选项:
A:of
B:to
C:at
D:in
答案: 【of

4、 问题:The human body is incredibly ____. When you donate a pint of blood, you lose about 3.5 trillion red blood cells, but your body quickly replaces them.
选项:
A:supple
B:flexible
C:strong
D:resilient
答案: 【resilient

5、 问题:If you don’t know what you want, you might end up ____ something you don’t want.
选项:
A:getting
B:to get
C:get
D:got
答案: 【getting

6、 问题:A new poll says 67% of Americans admit to ____ a poor job at a chore in an effort to get out of ever having to do it again.
选项:
A:do
B:doing
C:be done
D:did
答案: 【doing

7、 问题:The aircraft’s safety record is a testament ____ its designers’ skill.
选项:
A:of
B:with
C:to
D:about
答案: 【to

8、 问题:When she opened the door she was ____ by a scene of utter confusion.
选项:
A:met
B:encountered
C:greeted
D:confront
答案: 【greeted

9、 问题:You’ll be able to get ____ with these grades, but they certainly won’t get you into your first choice school.
选项:
A:out
B:by
C:of
D:over
答案: 【by

10、 问题:Don’t take ____ more responsibilities than you can handle.
选项:
A:with
B:to
C:after
D:on
答案: 【on

3. Counter-terrorist Strategies 3.5 Quiz 1 Multiple Choice for Vocabulary and Grammar

1、 问题:The accounting firm deliberately destroyed documents to ______ government investigators.
选项:
A:suspect
B:thwart
C:penetrate
D:persist
答案: 【thwart

2、 问题:The general’s brilliant ______won the battle.
选项:
A:relatiation
B:prospect
C:tactics
D:aftermath
答案: 【tactics

3、 问题:This newspaper provides more foreign news than ______ news.
选项:
A:domestic
B:asymmetrical
C:heinous
D:remedial
答案: 【domestic

4、 问题:Holding copyright provides the only legal ______ against unauthorized copying.
选项:
A:remedy
B:uniform
C:warfare
D:highlight
答案: 【remedy

5、 问题:Selling insurance is still our _ business.
选项:
A:exceeding
B:core
C:remedial
D:prior
答案: 【core

6、 问题:Growth has not been ______ across the country.
选项:
A:uniform
B:prior
C:heinous
D:reallocated
答案: 【uniform

7、 问题:He has a really ______ dress sense.
选项:
A:tailored
B:domestic
C:unconventional
D:asymmetrical
答案: 【unconventional

8、 问题:The police will give you a ticket if you ______ the speed limit.
选项:

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注