本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-24到2021-03-03
本篇答案更新状态:已完结

第四单元 Ouiz

1、 问题:( )——Perfect marriage material, this type of guy is always ready to help you with household chores, cuddle you and pamper you. He is well behaved and just a sweet darling. However, he is not so popular with guys, who consider him a sort-boiled egg. Even you may feel that he is a little too compassionate and lacks willpower.
选项:
A:Mr. Right
B:Mr. Family Man
C:Mr. Grumpy
D:Mr. Parasite
答案: 【Mr. Family Man

2、 问题: ( )——This guy has a lot to complain about everything and anything in the world, and he considers everybody is either stupid or evil. He rarely ventures out of the house and is a predictable jerk. It is very difficulties to fare with such a person for long.
选项:
A:Mr. Right
B:Mr. Family Man
C:Mr. Grumpy
D:Mr. Parasite
答案: 【Mr. Grumpy

3、 问题: ( )——A couch potato and probably a drug addict, you can easily get hands on him. However, he thinks he has a right to use and abuse everything you own and will hardly be able to fulfill your dreams. Get rid of him quickly, or he will sponge off a big chunk of your money very quickly.
选项:
A:Mr. Right
B:Mr. Family Man
C:Mr. Grumpy
D:Mr. Parasite
答案: 【Mr. Parasite

4、 问题:A comparison points out the __ between two or more persons or things of __ class, while a contrast, the _______ between them.
选项:
A:similarities…the same…differences
B:similarities…different…differences
C:differences…the same …similarities
D:differences…different…similarities
答案: 【similarities…the same…differences

5、 问题:Which of the following are not comparing and contrasting?
选项:
A:men and women
B:tea and coffee
C:computer and medicine
D:black and white
答案: 【computer and medicine

6、 问题: ( )——The man of everyone’s dreams and answer to everyone’s prayer, he is rich, handsome, has perfect manners, owns almost every luxury in the world and loves you like God. However, he has long been hunted to extinction.
选项:
A:Mr. Right
B:Mr. Family Man
C:Mr. Grumpy
D:Mr. Parasite
答案: 【Mr. Right

第三单元 Ouiz

1、 问题:1. Read the passage about argument identification and then choose from (a), (b), (c), (d) for the blanks: Argument identification and argument analysis cannot be separated very (1) – that is, they are (2) procedures. We need to identify when an argument is being made and what it is about before we can analyze its structure. In fact, as we shall see, the first step in analyzing an argument involves the (3) of its major parts. I shall provide some simple rules to follow here. Most rules will be coupled with a “question” which should help in the (4) application of that rule to some given argument.An argument is any group of (5) that support or give evidence for another proposition. From this definition of an argument we can extract three important points: a) an argument’s structure is going to consist of two basic components: the (6) , or what we are being persuaded to do or believe; and the main (7) , or the evidence that is supposed to persuade us; b) an argument has a function – to try and persuade someone of something using reason; and, c) there will be some structural relation between the (8) and the conclusion – the way in which the evidence supports the conclusion. We should note here that the evidence or reason supporting the conclusion does not have to be good – bad evidence or reasons make for a bad argument, but it is still an argument. (1)
选项:
A: clearly
B:cleanly
C: neat
D: purely
答案: 【cleanly

2、 问题:(2)
选项:
A:dependent
B:independent
C:codependent
D:interdependent
答案: 【interdependent

3、 问题:(3)
选项:
A:identification
B:identity
C:identifying
D:cognization
答案: 【identification

4、 问题:(4)
选项:
A:applicability
B:applied
C:application
D: applying
答案: 【application

5、 问题:(5)
选项:
A:propositions
B:preposition
C:presupposition
D:apposition
答案: 【propositions

6、 问题:(6)
选项:
A:concerning
B:conclusion
C:titles
D:persuasion
答案: 【conclusion

7、 问题:(7)
选项:
A:promises
B:premiers
C:compromise
D: premises
答案: 【 premises

8、 问题:(8)
选项:
A:evidential
B:evident
C: evidence
D:revelation
答案: 【 evidence

9、 问题: Which of the following sentences bear logical fallacies(逻辑谬误)? (多选题)
选项:
A:Girls are not good at science.
B: Exercise is good. Therefore everybody should exercise.
C:A flood happened after the comet appeared; therefore, the comet caused the flood.
D:Mike is stupid, so he can’t be successful.
答案: 【Girls are not good at science.;
Exercise is good. Therefore everybody should exercise.;
A flood happened after the comet appeared; therefore, the comet caused the flood.;
Mike is stupid, so he can’t be successful.

10、 问题:Judge the following statement as right or wrong:Biologically it is females that are marked, while in language and culture, it is males that are marked.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【Right answer: Biologically it is males that are marked, while in language and culture, it is females that are marked.】

第一单元 Quiz

1、 问题:II Here’s a paragraph that has both facts and opinions. Read and decide whether they are facts or opinions. (10 points, five for each)New York and other U.S. cities have begun using vehicles powered by natural gas[1]. This is a good idea[2], because vehicles that use natural gas do not pollute the air[3]. Pollution is the biggest problem facing cities right now[4]. Furthermore, natural gas is more cost-effective than regular gas [5]. All cities should use only vehicles powered by natural gas [6].1. Facts are ___
选项:
A:[ 1]
B:[2]
C:[3]
D:[4]
E:[5]
F:[6]
答案: 【[ 1];
[3] ;
[5]

2、 问题:2 Opinions are ___
选项:
A:[1]
B:[2]
C:[3]
D:[4]
E:[5]
F:[6]
答案: 【[2] ;
[4] ;
[6]

3、 问题:I There are five sentences in this section. Read and decide whether they are facts or opinions. (10 points, two for each)1.China is a developing country.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

4、 问题:America must preserve democracy at all costs.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

5、 问题:The meetings should be held on Tuesdays, not Wednesdays.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题:These meetings are held Wednesdays.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:These meetings are often a waste of time.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

第二单元 Quiz

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注