本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:邵晓丹
本课程起止时间为:2020-02-17到2020-06-30
本篇答案更新状态:已完结

Unit 1 Quiz 1-A 阅读理解题

1、 问题:What adults don’t comprehend is that worry is ______.
选项:
A:a habitual use of imagination
B:a dream of what they dread
C:a misuse of imagination
D:a worst-case scenario
答案: 【a misuse of imagination

2、 问题:Those who are often hailed by their colleagues as “geniuses” are usually ______.
选项:
A:good at accessing their imaginations
B:good with mathematics and physics
C:found to have a genetic characteristic
D:found to be capable of visualizing
答案: 【good at accessing their imaginations

3、 问题:What is the major reason to prevent some people from being successful?
选项:
A:They do not have the special gifts of successful people.
B:They do not have the positive thinking for successes.
C:They do not have the ability to put their ideas into action.
D:They do not have knowledge to develop their ability.
答案: 【They do not have the ability to put their ideas into action.

4、 问题:By saying “The road to success is always under construction”, the author implies that ______.
选项:
A:only effort can lead to success
B:there is no end for success
C:success must be proved by results
D:it is a long way to achieve success
答案: 【there is no end for success

Unit 1 Quiz 1-B 词汇填空题

1、 问题:Scientists in different countries, working independently of each other, have ______ very similar results.
选项:
A:come up with
B:put up with
C:kept up with
D:ended up with
答案: 【come up with

2、 问题:I strongly feel that he’s the ______ man to lead us to a better future.
选项:
A:just
B:special
C:very
D:particular
答案: 【very

3、 问题:In many cases, the people there are fighting, in a ______ sense, for their homes.
选项:
A:literate
B:literal
C:literary
D:liberate
答案: 【literal

4、 问题:The French Revolution (1789–1799) had ______ influence upon Europe’s politics, economy and culture.
选项:
A:profitable
B:professional
C:profound
D:proficient
答案: 【profound

5、 问题:Unfortunately, there is little ______ of seeing these problems to be solved in the near future.
选项:
A:certainty
B:signal
C:aspect
D:prospect
答案: 【prospect

6、 问题:In need of electricity for fast-growing economy, the country currently has five nuclear power plants ______.
选项:
A:in construction
B:on construction
C:for construction
D:under construction
答案: 【under construction

Unit 1 Quiz 1-C 词汇划线题

1、 问题:If you want to change yourself, first you’d better visualize what you want to be.
选项:
A:picture
B:realize
C:see
D:present
答案: 【picture

2、 问题:If we do not do something now, we may face a scenario where only 20% of people have a permanent job.
选项:
A:situation
B:outline
C:setting
D:context
答案: 【situation

3、 问题:An off-duty firefighter is hailed as a hero after he rescued a woman trapped by an apartment fire.
选项:
A:called
B:praised
C:named
D:recognized
答案: 【praised

4、 问题:So why do some people generate fabulous results, while others just scrape by?
选项:
A:succeed for a period
B:act as followers
C:make ends meet
D:manage to get by
答案: 【manage to get by

5、 问题:How you feel is not the result of what is happening in your life — it is your interpretation of what is happening.
选项:
A:understanding
B:translating
C:defining
D:communicating
答案: 【understanding

6、 问题:Last year, 15 percent of sales and 25 percent of earnings of the food company were derived from Asia.
选项:
A:transported
B:obtained
C:sold
D:imported
答案: 【obtained

Unit 2 Quiz 2-A 阅读理解题

1、 问题:The image of Einstein with his hair style and pipe was ______.
选项:
A:strange for such a scientist
B:similar to that of Bach
C:shocking to the author
D:well-known to the public
答案: 【well-known to the public

2、 问题:Why did the author (Jerome Weidman) feel he couldn’t lie to Einstein?
选项:
A:Because the author could feel the genuine concern from Einstein.
B:Because the author didn’t want to hide his ignorance of music.
C:Because Einstein was so smart that he could nail a lie with ease.
D:Because Einstein was such a famous scientist all over the world.
答案: 【Because the author could feel the genuine concern from Einstein.

3、 问题:Those who are hailed as great people achieved what they wanted because ______.
选项:
A:they encountered various adversities or criticisms
B:they followed their passion to inspire themselves
C:they had the gifts and talents that they were given
D:they lived an energetic, enthusiastic and contented life
答案: 【they followed their passion to inspire themselves

4、 问题:Those who are “not-so-great” tend to search for reasons why ______.
选项:
A:they are not talented enough
B:they are not steadfast in adversity
C:their life is not contented
D:their dream is not realistic
答案: 【their dream is not realistic

Unit 2 Quiz 2-B 词汇填空题

1、 问题:The speaker obviously lacked confidence as he ______ his words, and failed to get his message across.
选项:
A:staggered
B:talked
C:mumbled
D:gossiped
答案: 【mumbled

2、 问题:Please, doctor, I’ll be forever ______ if you can manage to cure my baby of her heart disease.
选项:
A:in your favor

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注