本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:刘琴
本课程起止时间为:2020-02-22到2020-06-30
本篇答案更新状态:已完结

第一单元 Quiz

1、 问题:II Here’s a paragraph that has both facts and opinions. Read and decide whether they are facts or opinions. (10 points, five for each)New York and other U.S. cities have begun using vehicles powered by natural gas[1]. This is a good idea[2], because vehicles that use natural gas do not pollute the air[3]. Pollution is the biggest problem facing cities right now[4]. Furthermore, natural gas is more cost-effective than regular gas [5]. All cities should use only vehicles powered by natural gas [6].1. Facts are ___
选项:
A:[ 1]
B:[2]
C:[3]
D:[4]
E:[5]
F:[6]
答案: 【[ 1];
[3] ;
[5]

2、 问题:2 Opinions are ___
选项:
A:[1]
B:[2]
C:[3]
D:[4]
E:[5]
F:[6]
答案: 【[2] ;
[4] ;
[6]

3、 问题:I There are five sentences in this section. Read and decide whether they are facts or opinions. (10 points, two for each)1.China is a developing country.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

4、 问题:America must preserve democracy at all costs.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

5、 问题:The meetings should be held on Tuesdays, not Wednesdays.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题:These meetings are held Wednesdays.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:These meetings are often a waste of time.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

第二单元 Quiz

1、 问题:I Identify the topics from A, B, and C 1. A growing number of people feel that animals should not be exploited by people and that they should have the same rights as humans, while others argue that humans must employ animals to satisfy their various needs, including uses for food and research.
选项:
A:Satisfaction of human needs
B:Relations between animals and humans
C:Animal rights
D:none
答案: 【Animal rights

2、 问题:2.people. But while it may offer some advantages, it is probably better to stay home because of the difficulties a student inevitably encounters living and studying in a different culture.
选项:
A:Studying overseas
B:University study
C:Living in a different culture
D:none
答案: 【Studying overseas

3、 问题:3.‘Telecommuting’ refers to workers doing their jobs from home for part of each week and communicating with their office using computer technology. Telecommuting is growing in many countries and is expected to be common for most office workers in the coming decades.
选项:
A:Officing online
B:Telecommuting
C:Computer technology
D:none
答案: 【Telecommuting

4、 问题:4. We are becoming increasingly dependent on computers. They are used in businesses, hospitals, crime detection and even to fly planes.
选项:
A:The advantages of computers
B:Computers in office
C:Computer dependency
D:none
答案: 【Computer dependency

5、 问题: 5. Blood sports have become a hot topic for debate in recent years. As society develops it is increasingly seen as an uncivilized activity and cruel to the helpless animals that are killed. All blood sports should be banned.
选项:
A:Animal cruelty
B:Blood sports
C:Uncivilized activity
D:D. none
答案: 【Blood sports

6、 问题:II Read the following passage, and choose the best answer The Caravaggio Mystery Italian painter Michelangelo Merisi da Caravaggio (1571-1610), usually known simply as “Caravaggio,” had a dramatic life, of which parts remain mysterious to scholars even today. Why, then, would it be a surprise that mysteries also surround his work? For example, The Taking of Christ, one of his paintings that had been considered lost since the eighteenth century, was rediscovered in 1990. It had hung, seemingly unrecognized, in the dining room of the Society of the Jesuits in Dublin, Ireland, for more than fifty years. The discovery that the painting was, indeed, a Caravaggio, led many to wonder how such a treasure could be hidden—seemingly in plain sight. The first clue historians have about The Taking of Christ is in the 1603 accounts of an Italian nobleman, Ciriaco Mattei, who paid 125 “scudi” for “a painting with its frame of Christ taken in the garden.” At the time, Caravaggio’s style, with its striking use of light and dark, was admired and often imitated by both students and fellow artists. However, trends in the art world come and go, and two centuries later, Caravaggio’s work had fallen out of favor with collectors. In fact, it wouldn’t be until the 1950s that a Caravaggio “renaissance” occurred, and interest in the artist was renewed. In the meantime, The Taking of Christ had traveled far and wide. Ironically, it was the Mattei family itself that originally misidentified the work, though several centuries after the original purchase. In 1802, the family sold it as a Honthorst to a Scottish collector. This collector kept it in his home until his death in 1921. By 1921, The Taking of Christ—now firmly attributed to Gerard van Honthorst—was auctioned off in Edinburgh for eight guineas. This would have probably been a fair price if the work had been a van Honthorst; for a true Caravaggio, though, it was the bargain of the century. An Irish doctor bought the painting and donated it to the Dublin Jesuit Society the following decade. From the 1930s onward, The Taking of Christ hung in the offices of the Dublin Jesuits. However, the Jesuits, who had a number of old paintings in their possession, decided to bring in a conservator to discuss restoring them in the early 1990s. Sergio Benedetti, the Senior Conservator at the National Gallery of Ireland, went to the building to examine the paintings and oversee their restoration. Decades of dirt, including smoke from the fireplace above which it hung, had to be removed from the painting before Benedetti began to suspect that the painting was not a copy of the original, but the original itself. Two graduate students from the University of Rome, Francesca Cappelletti and Laura Testa, were primarily responsible for verifying that Caravaggio did, in fact, create this version of the painting. Over years of research, they found the 1603 Mattei accounts. The verification of the painting, though, went far beyond this circumstantial evidence. Certifying that a painting came from a certain artist’s hand is not easy, though forensic science that wouldn’t have been available in the 1920s helped to attribute the work to Caravaggio definitively. The canvas underwent a number of treatments. It was X-rayed and scanned with an infrared light. The cracks on the surface of the painting (known in the industry as “craquelure”) were studied. Furthermore, The Taking of Christ underwent much analysis by art historians, who studied the form and color in the painting to determine its authenticity. For example, Caravaggio never used sketches to set up the composition of his paintings. Instead, he made marks with the end of his brush as he painted—marks that can still be visible today. Of course, the verification of the painting required entire teams of people, in addition to the three mentioned above, and took years. By 1993, the announcement was finally made that the long-lost Caravaggio had been found. Rather than sell the painting, which is most likely worth millions of dollars, the Jesuits decided to make it available to the nation of Ireland for viewing. Thus, the painting is on “indefinite loan” to the National Gallery of Ireland. Nevertheless, the painting continues its travels as it features in exhibitions around the world, from the United States to Amsterdam. In 2010, it even travelled back to Rome to be displayed for the 400th anniversary of the painter’s death. A fitting tribute, many would say, to a mysterious master. ( ) Which of the sentences below best expresses the essential information in the highlighted sentence in paragraph 6? Why?
选项:
A:The National Gallery of Ireland now owns the painting.
B:The National Gallery of Ireland bought the painting from the Jesuits.
C:The National Gallery of Ireland can display the painting, but the Jesuits still own it.
D:The National Gallery of Ireland can display the painting as long as they allow it to travel.
答案: 【The National Gallery of Ireland can display the painting, but the Jesuits still own it.

第四单元 Ouiz

1、 问题:( )——Perfect marriage material, this type of guy is always ready to help you with household chores, cuddle you and pamper you. He is well behaved and just a sweet darling. However, he is not so popular with guys, who consider him a sort-boiled egg. Even you may feel that he is a little too compassionate and lacks willpower.
选项:
A:Mr. Right
B:Mr. Family Man
C:Mr. Grumpy
D:Mr. Parasite
答案: 【Mr. Family Man

2、 问题: ( )——This guy has a lot to complain about everything and anything in the world, and he considers everybody is either stupid or evil. He rarely ventures out of the house and is a predictable jerk. It is very difficulties to fare with such a person for long.
选项:
A:Mr. Right
B:Mr. Family Man
C:Mr. Grumpy
D:Mr. Parasite
答案: 【Mr. Grumpy

3、 问题: ( )——A couch potato and probably a drug addict, you can easily get hands on him. However, he thinks he has a right to use and abuse everything you own and will hardly be able to fulfill your dreams. Get rid of him quickly, or he will sponge off a big chunk of your money very quickly.
选项:
A:Mr. Right
B:Mr. Family Man
C:Mr. Grumpy
D:Mr. Parasite
答案: 【Mr. Parasite

4、 问题:A comparison points out the __ between two or more persons or things of __ class, while a contrast, the _______ between them.
选项:
A:similarities…the same…differences
B:similarities…different…differences
C:differences…the same …similarities
D:differences…different…similarities
答案: 【similarities…the same…differences

5、 问题:Which of the following are not comparing and contrasting?
选项:
A:men and women
B:tea and coffee
C:computer and medicine
D:black and white
答案: 【computer and medicine

6、 问题: ( )——The man of everyone’s dreams and answer to everyone’s prayer, he is rich, handsome, has perfect manners, owns almost every luxury in the world and loves you like God. However, he has long been hunted to extinction.
选项:
A:Mr. Right
B:Mr. Family Man
C:Mr. Grumpy
D:Mr. Parasite
答案: 【Mr. Right

第五单元 Quiz

1、 问题: Read the following 3 passages, and choose the right thesis for each passage:Passage 1:TV is our favorite way of relaxing. After a stressful day it’s restful to just put our feet up and enjoy a favorite program. And, of course, TV is entertainment for all ages. Movies, video games, and special cable offerings, as well as regular network programming, provide a choice of amusements for the whole family. TV is also deservedly popular for being informative. When history is being made—for example, during the terrorist attack on September 11, 2001—we are often there, thanks to TV. Perhaps the most important benefit of television’s nature programs, it teaches in a colorful and interesting fashion.
选项:
A:TV is beneficial for our life
B:TV is stressful for our life
C:TV is relaxed
D:TV is entertaining
答案: 【TV is beneficial for our life

2、 问题:Passage 2:Lower-class criminals are more likely to be caught than wealthy criminals. And once caught, they are less likely to be able to afford highly skilled legal representation. When they appear in court, their life history—which often includes quitting school, unemployment, divorce, and an apparent lack of responsibility when judged by middle-class standards—may work against them. As a result, lower-income criminals are likely to receive heavier penalties than higher-income criminals for the same crime. And because they often cannot afford bail, lower-income criminals often have to wait for trial in jail cells rather than in the comfort of their own homes.
选项:
A:Lower-class criminals are more popular than higher-class criminals
B:Lower-class criminals tend to suffering more than higher-class criminals
C:Lower-class criminals are more likely to be caught than higher-class criminals
D:Lower-class criminals are more likely to stay at home for their trails
答案: 【Lower-class criminals tend to suffering more than higher-class criminals

3、 问题:Passage 3:If you have trouble getting a good night’s sleep, don’t have an alcoholic drink before bedtime. While alcohol can certainly knock you out, it also damages the quality of sleep you’ll get. That’s because chemically interferes with dreaming, an important part of restful sleep. Also, avoid beverages and foods that contain caffeine, such as coffee, most teas, colas, and chocolate. Caffeine can stimulate you, making sleep difficult or impossible. A better before-bed choice is a milk, which contains a mild, sleep-inducing type of protein. Another piece of good advice is to exercise during the day; this can leave you tuckered out enough at night to fall promptly and soundly asleep. But do avoid exercise right before bedtime, as its immediate effects are more stimulating than relaxing. Last, try to get up at about the same time every day; this practice will help your body establish a solid sleep and wake cycle. Varying your hours too much an confuse your body’s “inner clock.”
选项:
A:People have trouble getting a good night’s sleep
B:Having an alcoholic drink before bedtime helps sleep
C:There are several ways to get a good night’s sleep
D:The better milk you choose, the better your sleep will be
答案: 【There are several ways to get a good night’s sleep

4、 问题:Read the following passages, and choose the best answer by making inferences. In Sweden dog owners must pay for any damage their dog does. A Swedish Kennel Club official explains what this means; if your dog runs out on the road and gets hit by a passing car, you, as the owner, have to pay for any damage done to the car, even if your dog has been killed in the accident. From the text it can be inferred that in Sweden ____ .
选项:
A:dogs are welcome in public places
B:keeping dogs means asking for trouble
C:many car accidents are caused by dogs
D:people care much about dogs
答案: 【people care much about dogs

5、 问题:David Tebbutt is the founder of Computer town UK. Although many people see this as a successful attempt to bring people closer to the computer, David does not see it that way. He says that Computer town UK was formed for just the opposite reason, to bring computers to people and make them “people –literate”…People don’t have to learn computer terms, but the experts have to explain in plain language. The computers are becoming “people- liberate”. We can infer from the text that “computer-literate” means _____ .
选项:
A:being able to afford a computer
B:being able to write computer programs
C:working with the computer and finding out its value
D:understanding the computer and knowing how to use it
答案: 【understanding the computer and knowing how to use it

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注