本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:徐冬梅
本课程起止时间为:2020-02-24到2020-06-30
本篇答案更新状态:已完结

WEEK 1 Unit 1 Testing

1、 问题:Which of the following occasions has a formal debate?
选项:
A:Family argument.
B:Friends’ argument.
C:Criminal court argument.
D:Air stewardess and passengers’ argument.
答案: 【Criminal court argument.

2、 问题:Educational debates benefit students by ______ .
选项:
A:enhancing the integrity of ideas
B:helping them get high scores
C:making more friends
D:winning honors
答案: 【enhancing the integrity of ideas

3、 问题:Debaters can become effective citizens because ______ .
选项:
A:they learn to think calmly
B:they learn to speak frankly
C:they learn to respond quickly
D:they learn to think critically and argue skillfully
答案: 【they learn to think critically and argue skillfully

4、 问题:Which of the following is an English debate sponsored by China?
选项:
A:Public Forum Debate.
B:FLTRP Cup.
C:Lincoln-Douglass Debate.
D:British Parliamentary Debate.
答案: 【FLTRP Cup.

5、 问题:Debate became important in the United States since ____ .
选项:
A:the country was established
B:the beginning of the last century
C:Civil Rights Movement
D:the presidential campaign was broadcasted on TV
答案: 【the country was established

WEEK 4 Unit 8 Testing

1、 问题:How many motion types are there in English debate?
选项:
A:2
B:3
C:4
D:5
答案: 【3

2、 问题:What does the lecturer advise debaters to do to better analyze the context of a motion?
选项:
A:To research on the background of the motion.
B:To ask relevant questions.
C:To determine the motion type.
D:To explain difficult terms.
答案: 【To ask relevant questions.

3、 问题:To analyze a value motion, what should be done first?
选项:
A:To set the context.
B:To define the motion .
C:To provide evidence.
D:To set standards.
答案: 【To set standards.

4、 问题:Which of the following should be addressed for analyzing a policy motion?
选项:
A:The application of the standard.
B:The importance of the motion.
C:The need to change the current policy.
D:The responsibility of the government.
答案: 【The need to change the current policy.

5、 问题:Which of the following is not necessary for motion analysis?
选项:
A:Justifying the feasibility of the plan.
B:Defining key terms.
C:Determining the motion type.
D:Analyzing the context of the motion
答案: 【Justifying the feasibility of the plan.

WEEK 5 Unit 10 Testing

1、 问题:Whose duty is it to do the proposition case construction?
选项:
A:Opening Government.
B:Opening Opposition.
C:Prime Minister.
D:Leader of opposition.
答案: 【Opening Government.

2、 问题:Which of the following is NOT included in constructing a case?
选项:
A:Defining and interpreting the motion.
B:Specifying Government’s position.
C:Illustrating key arguments for the motion.
D:Offering rebuttals to the opposition’s arguments.
答案: 【Offering rebuttals to the opposition’s arguments.

3、 问题:What are the two types of motions you’ll generally encounter in a debate round?
选项:
A:Active and passive motions.
B:Principle and practical motions.

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注