Unit 1 Meaning in Use Part VI: After-class Quiz

1、 问题:The word “cultivate” has five senses which can be explained by its different synonyms, namely farm, develop, court, foster, and improve. The following are five sentences each of which contains a different sense of “cultivate”. Please analyze the meaning of cultivate in each sentence and fill in the brackets after each sentence with the corresponding synonym.Try to cultivate a positive mental attitude. ( )
选项:
A:farm
B:develop
C:court
D:foster
答案: 【develop

2、 问题:She went out of her way to cultivate his friendship. ( )
选项:
A:farm
B:develop
C:court
D:foster
答案: 【foster

3、 问题:She cultivated a small garden of her own. ( )
选项:
A:farm
B:develop
C:foster
D:improve
答案: 【farm

4、 问题:He only cultivates people who may be of use to him. ( )
选项:
A:farm
B:foster
C:court
D:improve
答案: 【court

5、 问题:My father encouraged me to cultivate my mind. ( )
选项:
A:farm
B:develop
C:foster
D:improve
答案: 【improve

6、 问题:The word “hideous” has two sense. A. If you say that someone or something is hideous, you mean that they are very ugly or unattractive. B. You can describe an event, experience, or action as hideous when you mean that it is very unpleasant, painful, or difficult to bear. Examine the following sentences and judge whether attached A or B in the brackets correctly explains the meaning of “hideous”. She saw a hideous face at the window and screamed. ( A )
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:His family was subjected to a hideous attack by the gang. ( B )
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

8、 问题:It’s been a perfectly hideous day. ( A )
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

9、 问题:The backs of my hands were indeed hideous and strange. ( B )
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

10、 问题:Wasn’t that a hideous thought to have? ( B )
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

Unit 5 Text Development and Information Flow Unit Test

1、 问题:Identify the Theme in the following sentence:All the critical remarks that have been made about his conduct amount to very little.
选项:
A:all the critical remarks that have been made about his conduct
B:remarks
C:all the critical remarks
D:all
答案: 【all the critical remarks that have been made about his conduct

2、 问题:Which part of the following sentence does the author most probably want to give textual prominence to?An intuition carries with it always the feeling of directness.
选项:
A:the feeling of directness
B:always
C:with it
D:carries
答案: 【the feeling of directness

3、 问题:Which of the following sentences has the most effectively established contrast by putting the contrasting information in an appropriate position?
选项:
A:It would be better to make that kind of suggestion in a letter, not face to face.
B:It would be better to make that kind of suggestion in a letter, not worse.
C:It would be better to make in a letter that kind of suggestion, not face to face.
D:It would be better to make that kind of suggestion in a letter, not any other kind.
答案: 【It would be better to make that kind of suggestion in a letter, not face to face.

4、 问题:In the little poem below, which element serves the purpose of shifting the perspective of narration?I put my hat upon my headAnd walked into the strandAnd there I met another manWhose hat was in his hand
选项:
A:’there’ in the third line
B:’and’ in the second line
C:’and’ in the third line
D:’whose hat’ in the fourth line
答案: 【‘there’ in the third line

5、 问题:Are there identifiable Paragraph Theme and Paragraph New in the following paragraph?College as America once knew it—as an incubator of radical social change—is coming to an end. To our generation the word “radicalism” evokes images of al Qaeda, not the Weathermen. “Campus takeover” sounds more like Virginia Tech in 2007 than Columbia University in 1968. Such phrases are

剩余60%内容付费后可查看