本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:曾令宙;赵丽荣
本课程起止时间为:2020-02-17到2020-06-30
本篇答案更新状态:已完结

欢迎学习《新闻英语》 课程导学

1、 问题:1. Which is not correct about news?
选项:
A:News happens when an event has an impact on people.
B:News is what is happening.
C:News comes in many different media.
D: Information is news.
答案: 【 Information is news.

2、 问题:Which was the first true English newspaper in Britain?
选项:
A:The Sun 《大阳报》
B:The Times 《泰晤士报》
C:Oxford Gazette 《牛津公报》
D:The Guardian 《卫报》
答案: 【Oxford Gazette 《牛津公报》

3、 问题:3. Which was the first newspaper published in the American colonies?
选项:
A:The New York Times
B:Publick Occurrences, Both Foreign and Domestick
C:The LA Times
D:The Washington Post
答案: 【Publick Occurrences, Both Foreign and Domestick

4、 问题:Which one of these is not a commonly recognized news value?
选项:
A:novelty (新奇)
B:Brevity(简洁)
C:Timeliness(时效)
D:Impact(影响)
答案: 【Brevity(简洁)

5、 问题:Which one of these is not among the core principles of journalism?
选项:
A:Truth
B:Accuracy
C:Independence
D:Balance
答案: 【Balance

6、 问题:The first internet browser, Mosaic, was launched in 2004.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【The first internet browser, WorldWideWeb (later Nexus), was developed by Tim Berners-Lee in 1990, at the same time he created the World Wide Web.】

1. 新闻英语概论 Overview of News English 第一章测试题

1、 问题:Which one of these is not British Newspaper?
选项:
A: The Times 《泰晤士报》
B:The New York Times 《纽约时报》
C:Oxford Gazette 《牛津公报》
D: The Guardian 《卫报》
答案: 【The New York Times 《纽约时报》

2、 问题:Which one of these is not newspaper?
选项:
A:The New York Times 《纽约时报》
B:The Washington Post 《华盛顿邮报》
C:The Sun 《太阳报》
D:The Declaration of Independence 《独立宣言》
答案: 【The Declaration of Independence 《独立宣言》

3、 问题:Which one of these is not a commonly recognized news value?
选项:
A:Novelty (新奇)
B:Fraud(欺诈)
C:Timeliness(时效)
D:Impact(影响)
答案: 【Fraud(欺诈)

4、 问题:Dictating English news can help you improve your listening skills.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

5、 问题:News is information about current events.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

2. 新闻英语的特点 Features of News English 第二章测试题

1、 问题:What can “Downing Street” and “White House” refer to?
选项:
A:British Prime Minister and American President.
B:British Parliament and American Congress.
C:British government and American government.
D:Longdon and Washington D. C.
答案: 【British government and American government.

2、 问题:In what kinds of news are passive sentences frequently used?
选项:
A:News about disasters.
B:News about wars.
C:News about conflicts.
D:All of the above.
答案: 【All of the above.

3、 问题:What is NOT included in the three typical structures of news articles?
选项:
A:Inverted pyramid form.
B:Pyramid form.
C:Hourglass form.
D:Balanced form.
答案: 【Balanced form.

4、 问题:In the sentence “…Hosack embodies the greatest impulses of the young nation–reverence for science, compassion for his fellow citizens and devotion to the civic life of the republic”, what rhetorical devices are used?
选项:
A:Metaphor.
B:Parallelism.
C:Allusion.
D:Irony.
答案: 【Metaphor.;
Parallelism.

5、 问题:What rhetorical devices are used in the sentence, “And those stories filled with secret societies, fight for thrones, honor and betrayal, hospitality and love, revenge and duty as well as the magical kung fu style”?
选项:
A:Consonance.
B:Antithesis.
C:Parallelism.
D:Simile.
答案: 【Consonance.;
Antithesis.;
Parallelism.

3.新闻英语阅读概览 A Browse over English News 第三章测试题

1、 问题:We can find _ in the Washington Post and the Guardian, but not in China Daily.
选项:
A:Obituaries.
B:Crosswords.
C:Culture.
D:Both Obituaries and Crosswords.
答案: 【Both Obituaries and Crosswords.

2、 问题:The hyphen in the headline, “Little Anti-US Feeling——Diplomat” , stands for _.
选项:
A:and
B:by
C:is
D:said by
答案: 【said by

3、 问题:In the section of _ in China Daily there is a subsection of cartoons.
选项:
A:Culture
B:Opinion
C:Businness
D:Travel
答案: 【Opinion

4、 问题:Delayed lead includes ___.
选项:

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注