本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-24到2020-06-19
本篇答案更新状态:已完结

第一周Week 1 1.6 Quiz

1、 问题:Please tell the function(s) of the underlined part(s) in each sentence.How many pairs of shorts should you and your brother bring?
选项:
A:object
B:adverbial
C:subject
D:complement
答案: 【object

2、 问题:Please tell the function(s) of the underlined part(s) in each sentence.Celine teaches the children spoken English.
选项:
A:direct object
B:indirect object
C:object complement
D:subject
答案: 【indirect object

3、 问题:Please tell the function(s) of the underlined part(s) in each sentence.The directors appointed him sales manager.
选项:
A:direct object
B:indirect object
C:object complement
D:predicate
答案: 【object complement

4、 问题:Please tell the function(s) of the underlined part(s) in each sentence.He found it astonishing how they could accomplish it.
选项:
A:adverbial
B:real object
C:complement
D:formal object
答案: 【real object

5、 问题:Please tell the function(s) of the underlined part(s) in each sentence.She imagined it easy to learn a language. What does the underlined part function as?
选项:
A:adverbial
B:object
C:complement
D:predicate
答案: 【complement

6、 问题:It is ___ who am to blame.
选项:
A:me
B:I
C:we
D:us
答案: 【I

7、 问题:___ the piano is one of my favorite pastimes.
选项:
A:Playing
B:to play
C:I play
D:played
答案: 【Playing

8、 问题:____ is for him to decide.
选项:
A:When leaving
B:When shall we leave
C:When we shall leave
D:we shall leave
答案: 【When we shall leave

9、 问题:I shall see to ___ that he is taken good care of when you are absent.
选项:
A:him
B:it
C:you
D:it is
答案: 【it

10、 问题:I saw ____.
选项:
A:that she left the room
B: she left the room
C:her leave the room
D:she leave the room
答案: 【her leave the room

11、 问题:The early achievements in space exploration were all crash-landings, each spacecraft ___.
选项:
A:in destroy
B:destroying
C:being destroyed
D:having been destroying
答案: 【being destroyed

12、 问题:”Eric nearly always wins the science award.” “That’s because his projects are ____.”
选项:
A:A. extremely presented well
B:B. well presented extremely
C: C. presented well extremely
D:D. extremely well presented
答案: 【D. extremely well presented

13、 问题:Please identify the subject of the main clause in the following sentence. Then, with World War II, came the development of the weapon that has since become a general threat to life on earth: the atomic bomb.
选项:
A:A. World War II
B:B. the developments of the weapon
C:C. the atomic bomb
D:D. a general threat
答案: 【B. the developments of the weapon

14、 问题:Which of the underlined parts in the four sentences functions differently from the others?
选项:
A:A. The problem appeared impossible.
B:B. The soup tastes wonderful.
C:C. My skin feels rough.
D:D. I stared at the motionless animal.
答案: 【D. I stared at the motionless animal.

15、 问题:Which of the underlined What- structures functions differently from the others?
选项:
A:A. What gave it an air of intensity was that Daisy lived there.
B:B. I have been impressed by what he presented.
C:C. Would you please translate into Chinese what’s written on the blackboard?
D:D. What do you know about the coming contest?
答案: 【D. What do you know about the coming contest?

第二周 2.5 Quiz

1、 问题:Please tell the function(s) of the underlined part(s) in each sentence.She imagined it easy to learn a language. What does the underlined part function as?
选项:
A:adverbial
B:object
C:complement
D:predicate
答案: 【complement

2、 问题: Please tell the function(s) of the underlined part(s) in each sentence.Tom flung open the door and rushed out of the room, totally losing his calmness.
选项:
A:object complement
B: subject complement
C:adverbial
D:attributive
答案: 【object complement

3、 问题: Please tell the function(s) of the underlined part(s) in each sentence. In general, the controls imposed upon children represents the needs of parents and the values of the community as much as the child’s own happiness and well-being.
选项:
A: predicate
B: predicative
C:attributive
D:complement
答案: 【attributive

4、 问题: Please tell the function(s) of the underlined part(s) in each sentence.The ultimate objective of cloning technology is to cure human diseases.
选项:
A:predicate
B:subject complement
C:object complement
D: purpose adverbial
答案: 【subject complement

5、 问题: Please tell the function(s) of the underlined part(s) in each sentence. Similarly, we feel comfortable with people with physical qualities similar to ours.
选项:
A:Adverbial; adverbial
B:Adverbial; complement
C:Adverbial; attributive
D: Attributive; adverbial
答案: 【Adverbial; attributive

6、 问题: Please choose the best answer for each incomplete sentence. The early achievements in space exploration were all crash-landings, each spacecraft ___.
选项:
A:having been destroying
B:in destroy
C:destroying
D:being destroyed
答案: 【being destroyed

7、 问题:Please choose the best answer for each incomplete sentence.”Eric nearly always wins the science award.” “That’s because his projects are ____.”
选项:
A:extremely presented well
B:well presented extremely
C:presented well extremely
D:extremely well presented
答案: 【extremely well presented

8、 问题:Please choose the best answer for each incomplete sentence.The hostess always prepares corned beef and sometimes an ______ vegetable.
选项:
A:accompanying
B: company

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注