本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-18到2020-07-09
本篇答案更新状态:已完结

时态和语态 9 时态和语态的单元测试

1、 问题:She ___English since she was a child.
选项:
A:learns
B:learned
C:has been learning
D:learning
答案: 【has been learning

2、 问题:In case he _, please tell me.
选项:
A:comes
B:come
C:came
D:coming
答案: 【comes

3、 问题:The material__ soft.
选项:
A:feel
B:feels
C:felt
D:feeling
答案: 【feels

4、 问题:The work_by the time you get there.
选项:
A:has been done
B:had been done
C:will have been done
D:will be done
答案: 【will have been done

5、 问题:I saw that she__at her homework at eleven last night.
选项:
A:works
B:worked
C:has worked
D:was working
答案: 【was working

6、 问题:John and I___ friends for eight years.
选项:
A:have been
B:are
C:am
D:had been
答案: 【have been

7、 问题:Three plus two______ five.
选项:
A:are
B:is
C:be
D:was
答案: 【is

8、 问题:He__trying to save a child in the earthquake.
选项:
A:was killed
B:is killed
C:has killed
D:killed
答案: 【was killed

9、 问题:Visitors___not to touch the exhibits.
选项:
A:requested
B:are requested
C:requests
D:request
答案: 【are requested

10、 问题:Once environment damage___, it takes many years for the system to recover.
选项:
A:is done
B:does
C:is doing
D:did
答案: 【is done

非谓语动词 非谓语动词的单元测验

1、 问题: I don’t like going out, and I prefer ____ at home.
选项:
A: to stay
B:stay
C:staying
D:stayed
答案: 【 to stay

2、 问题: There is no choice but _____ .
选项:
A:to wait
B:wait
C:waited
D:waiting
答案: 【to wait

3、 问题:Have you anything _____ (A. to be repaired B. to repair)?
选项:
A:to be reparied
B:to repair
C:repair
D:repaired
答案: 【to be reparied

4、 问题:I am ______ of his honesty.
选项:
A:convincing
B:convinced
C:convince
D:to convince
答案: 【convinced

5、 问题:She had her book ____(A. printed B. is printed).
选项:
A:printed
B:is printed
C:to print
D:printing
答案: 【printed

6、 问题:I am going to have this parcel ____ .
选项:
A:mail
B:mailed
C:mailing
D:be mailing
答案: 【mailed

7、 问题:I feel no difficulty _____ computer.
选项:
A:learning
B:learn
C:learned
D:to learn
答案: 【learning

8、 问题:_____ to sunlight for too much time is harmful to the skin.
选项:
A:Exposing
B:Being exposed
C:Exposed
D:To expose
答案: 【Being exposed

9、 问题:No one can avoid ______ (A. being influenced B. influencing) by advertisements.
选项:
A:being influenced
B:influencing
C:influenced
D:influening
答案: 【being influenced

10、 问题:It is a waste of time _____ (A. to argue B. arguing) with her.
选项:
A:to argue
B:arguing
C:argue
D:argued
答案: 【arguing

虚拟语气 虚拟语气的单元测试

1、 问题:If it had not been your help, we _____ .
选项:
A:wouldn’t succeed

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注