本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-05-03到2020-07-31
本篇答案更新状态:已完结

Unit 2 Conspicuous Consumption B3-U2 Quiz

1、 问题:Prior to the late 1880s, most of us were so busy _____ to make a living that we didn’t care what the other people were doing.
选项:
A:struggle
B:playing
C:trying
D:to try
答案: 【trying

2、 问题:The “never enough” problem can be __ _ a singular early childhood event that perpetuated our need to be a people-pleaser.
选项:
A:attributed to
B:named after
C:contributed to
D:called for
答案: 【attributed to

3、 问题:Cosmetic surgery and professional quality home gym equipment are the items that still qualify as _ in most people’s minds.
选项:
A:luxury
B:luxuries
C:luxurious
D:lux
答案: 【luxuries

4、 问题:In America today, it seems like people are always striving __ something and they are never content ____ what they have.
选项:
A:for, with
B:for, of
C:to, with
D:to, of
答案: 【for, with

5、 问题:The price of magazines had dropped so that they were _ for the working class.
选项:
A:unaffordable
B:affordable
C:understandable
D:unbelievable
答案: 【affordable

6、 问题:___ comes from within.
选项:
A:Content
B:Contentment
C:Please
D:Satisfy
答案: 【Contentment

7、 问题:Many people driving around the suburbs in their giant SUVs while taking on their new cell phones are, in fact, deeply ____.
选项:
A:in despair
B:in order
C:in debt
D:on duty
答案: 【in debt

8、 问题:Most of the kids from rich families are spoiled heirs with little responsibilities and they are living ______ their parents.
选项:
A:off
B:at
C:through
D:from
答案: 【off

9、 问题: If he ______ forced to make a living from the outset, he would not have been able to follow his passion.
选项:
A:has been
B:would have been
C:had been
D:was
答案: 【had been

10、 问题:With many millionaires and entrepreneurs ______ the age of retirement, parents are sending their children to training courses to prepare them for the leadership roles.
选项:
A:reach
B:reaching
C:reached
D:to reach
答案: 【reaching

Unit 1 Working Holiday Abroad B3-U1 Quiz

1、 问题:A digital camera provides a quick and easy means to _ ideas for later reference.
选项:
A:embrace
B:browse
C:capture
D:trade
答案: 【capture

2、 问题:Please _ these names again from the top of the list.
选项:
A:save up
B:meet up
C:stress out
D:run through
答案: 【run through

3、 问题:I really don’t know why you are so obsessed ______ all my secrets.
选项:
A:with
B:at
C:for
D:in
答案: 【with

4、 问题:Dare to make constructive criticism, and _____ the instructive criticism with an open mind.
选项:
A:capture
B:embrace
C:cable
D:emotional
答案: 【embrace

5、 问题:You can follow these steps to apply _ a working holiday visa to travel to the UK.
选项:
A:with
B:at
C:for
D:in
答案: 【for

6、 问题:______ the children have cleaned up, you can let them go.
选项:
A:Prior to
B:Now that
C:But then
D:In total
答案: 【Now that

7、 问题:Sometimes you may make very fast progress in a foreign language, but sometimes it is a while___hard work starts to pay off !
选项:
A:when
B:after
C:before
D:while
答案: 【before

8、 问题:You would find it much quicker and easier to __ and download and so on if you had a broadband connection.
选项:
A:book
B:suck
C:browse
D:nest
答案: 【browse

9、 问题:You helped me to _____ at times when I didn’t think I could even go on trying.
选项:
A:hold back
B:hold off
C:hold up
D:hold on
答案: 【hold on

10、 问题:He volunteered to serve __ the manager of our department store.
选项:
A:as
B:for
C:with
D:by
答案: 【as

Unit 3 Cultural Differences B3-U3 Quiz

1、 问题:Students should be encouraged to _____ different approaches to problems.
选项:
A:adapt
B:adopt
C:adhere
D:admire
答案: 【adopt

2、 问题:I dreamed of becoming a professional singer, but my voice was _____.
选项:
A:not enough good
B:not good enough
C:good not enough
D:enough not good
答案: 【not good enough

3、 问题: More and more people now understand the importance of _____ between work and family.
选项:
A:reaching a consensus
B:falling through
C:striking a balance
D:striving for
答案: 【striking a balance

4、 问题:Life is not a school assignment. There are lots of problems that you can’t ____ all by yourself.
选项:
A:work out
B:leave behind
C:help out
D:wash up
答案: 【work out

5、 问题:Politicians always try to avoid expressing in public opinions that are considered _____ or unpopular.
选项:
A:grateful
B:occasional

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注