本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-24到2020-06-30
本篇答案更新状态:已完结

Unit 1 Early Autumn Unit 1 测验

1、 问题:The words on the cardboard “I’m blind, Please help” do not seem to draw much attention because _____.
选项:
A:people tend to ignore such familiar street side scenes
B:the language is too simple, and not eye-catching
C:the words have a commanding air that annoys people
D:the demand for help is not direct and strong enough
答案: 【people tend to ignore such familiar street side scenes

2、 问题:Ezra Pound has made another comment that literature is “news that stays news.” This probably means _____.
选项:
A:that literary writing will not go out of date
B:that literature always concerns itself with social issues
C:that literature remains to be readers’ favorite choice
D:that literature repeatedly occurs in news headlines
答案: 【that literary writing will not go out of date

3、 问题:Which of the following adjectives can probably best describe Bill’s attitude?
选项:
A:Emotional.
B:Indifferent.
C:Puzzled.
D:Hopeful.
答案: 【Indifferent.

4、 问题:All the following statements give proper summaries of some aspect of the short story “Early Autumn” except one. Which is the EXCEPTION?
选项:
A:It is minimalistic in style.
B:It has some poetic quality.
C:It resorts to “slice of life” method of presentation.
D:It is a good lesson for young people.
答案: 【It is a good lesson for young people.

Unit 2 A Piece of Yellow Soap Unit 2 测验

1、 问题:Which one of the following statements describes an “implied author”?
选项:
A:The implied author is the story writer.
B:The implied author is an image the reader gets from the written work.
C:The implied author is the real author’s “another self.”
D:The implied author is an alternative term for “narrator.”
答案: 【The implied author is an image the reader gets from the written work.

2、 问题:Which statement about the “naïve narrator” is NOT generally accepted?
选项:
A:A naïve narrator creates a special literary effect.
B:A naïve narrator usually supplies reliable details.
C:A naïve narrator does not have a full understanding of the story.
D:A naïve narrator distorts the meaning of the story.
答案: 【A naïve narrator distorts the meaning of the story.

3、 问题:Which one of the following characteristics is NOT a proper description of “A Piece of Yellow Soap.”
选项:
A:It is a “slice-of-life” type of writing.
B:It explores the depth of mind of the characters.
C:The story is told superficially by a naïve narrator.
D:It has distinctive features of a new writing style.
答案: 【It explores the depth of mind of the characters.

4、 问题:The two levels of understandings, the surface level and the deep level, are made more manifest by the author’s use of a naïve narrator. What advantage does this way of narration have?
选项:
A:The story is thus made more complicated.
B:The author’s voice is more forcefully presented.
C:Readers would more likely be drawn into the story.
D:The hidden meaning is thus unexpectedly revealed to the reader.
答案: 【Readers would more likely be drawn into the story.

Unit 3 “Miss Brill” Unit 3 测验

1、 问题:Which of the following statements about character types is NOT TRUE?
选项:
A:A round character grows and changes in a story.
B:A round character is often constructed around one quality.
C:A flat character is called two-dimensional character.
D:A flat character remains the same in a story and is recognized easily.
答案: 【A round character is often constructed around one quality.

2、 问题:Which statement about Mansfield’s connection with Xu Zhimo is NOT TRUE?
选项:
A:Mansfield met with Xu Zhimo in London in 1922.
B:Xu translated Mansfield’s best short story collection Garden Party and Other Stories into Chinese.
C:Xu wrote a poem celebrating the beauty and manners of Mansfield after her death.
D:The literary engagement between the two writers was said to have helped set the course for the modern Chinese short story.
答案: 【Xu translated Mansfield’s best short story collection Garden Party and Other Stories into Chinese.

3、 问题:Which of the following adjectives could NOT be used to describe Miss Brills’ feelings when, at last, she decides to put the fur back in its box?
选项:
A:Ashamed.
B:Confused.
C:Bitter.
D:Frustrated.
答案: 【Confused.

4、 问题:Miss Brill goes to the park regularly. Why?
选项:
A:To meet friends.
B:To enjoy the band music.
C:To show off her fur.
D:To maintain contacts with the world.
答案: 【To maintain contacts with the world.

Unit 4 “Discus Thrower” Unit 4 测验

1、 问题:The term “setting” and “background” are both translated into Chinese as “背景”. Which is a more proper definition about “setting”?
选项:
A:It refers to the setup of the structure of a story.
B:It is the same as the background of the story.
C:It can help create the mood of the story.
D:It introduces the theme of the story.
答案: 【It can help create the mood of the story.

2、 问题:“The Discus Thrower” was first published in 1979 in______, a collection of short stories.
选项:
A:Ritual of Surgery
B:Taking the World in for Repair
C:The Doctor Stories
D:Confessions of a Knife
答案: 【Confessions of a Knife

3、 问题:In the short conversation, we hear the patient’s demand for shoes. Why does he still want his shoes since he has no legs?
选项:
A:He wants to keep the doctor and the nurse busy.
B:He is lonely and wants conversation.
C:He does not want anybody to mess with his things.
D:He is not yet psychologically ready to accept the state of things.
答案: 【He is not yet psychologically ready to accept the state of things.

4、 问题:How does the setting of the story make you feel?
选项:
A:It is a well-equipped hospital.
B:It is clean and pleasant looking.
C:The ward is like a confinement cut off from the outside world.
D:There are few human activities in the ward.
答案: 【The ward is like a confinement cut off from the outside world.

Unit 5 “A White Heron” Unit 5 测验

1、 问题:Which of the following statements about “plot” as a literary term is NOT TRUE?
选项:
A:It is the plan or patterning of evens in a narrative.
B:The plot is a narrative of events arranged in time sequence.
C:The plot emphasizes relationships of cause and effect.
D:The plot provides an answer to “Why so”?
答案: 【The plot is a narrative of events arranged in time sequence.

2、 问题:“A White Heron” is set in ______.
选项:
A:the Western frontiers
B:the coastal towns of Maine
C:an imagined mysterious land
D:the Maine woods
答案: 【the Maine woods

3、 问题:Which of the following statements does NOT give a correct description of the man in the short story?
选项:
A:The man is a handsome young ornithologist (鸟类学家).
B:The man carries a gun and a heavy sack full of dead birds.
C:Throughout the story, the man appears to be assertive, aggressive, and arrogant.
D:The man is eager to collect a white heron.
答案: 【Throughout the story, the man appears to be assertive, aggressive, and arrogant.

4、 问题:The story reaches its climax when ______.
选项:
A:the man describes the bird and Sylvia recognizes it
B:Sylvia accompanies the man on a ramble through the woods
C:the man offers Sylvia 10 dollars for the bird
D:Sylvia climbs a huge pine tree and finds the white heron nest

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注