本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-17到2020-05-03
本篇答案更新状态:已完结

Week 2 Deciding the purpose and the central idea of your speech Test 1

1、 问题:The soul of a talk is an ___.
选项:
A:idea
B:thought
C:speech
D:conversation
答案: 【idea

2、 问题:The three elements of a speech include “you”, “the __”, and “the situation.”
选项:
A: script
B:idea
C:lanaguage
D:style
答案: 【style

3、 问题:There are four types of speakers: the sage, the ______, the monarch, and the jester.
选项:
A:king
B:wizard
C:queen
D:boss
答案: 【wizard

4、 问题:The jesters are natural born humorists. They _____ while they are informing or persuading.
选项:
A:shock
B:entertain
C:tiss
D:criticize
答案: 【entertain

5、 问题:Speaking as who you are means you know your __ type and the situation that you speak in.
选项:
A:personality
B:background
C:business
D:education
答案: 【personality

6、 问题:The general purpose of a speech is either to _______ or to persuade.
答案: 【inform

7、 问题:You have to decide the specific purpose of your speech, and state it in a single _____ phrase.
答案: 【infinitive

8、 问题:The central idea of a speech is a concise statement of what you expect to say, expressed as a full, declarative ____.
答案: 【sentence

9、 问题:According to the TED speech by Robert Waldinger “What makes a good life?”, good relationship keep us happier and _______.
答案: 【healthier

10、 问题:We have learned from the TED talk that it is good _______ that makes a good life.
答案: 【relationship

Week 4 Supporting your ideas Test 2

1、 问题:1. While organizing the body of your speech, the first step is to decide the main ___ of your speech.
选项:
A:points
B:statement
C:purpose
D:conclusion
答案: 【points

2、 问题:There are four types of main supporting materials, including examples, testimony, _______ and experimental results.
选项:
A:anecdotes
B:statistics
C:quotations
D:surveys
答案: 【statistics

3、 问题:It’s important to use connectives in your speech, including transitions, ____, internal summaries, and signposts.
选项:
A:introductions
B:endings
C:summaries
D:internal previews
答案: 【internal previews

4、 问题:Internal previews let the audience know what the speaker will take up ______.
选项:
A:now
B:quickly
C:next
D:before
答案: 【next

5、 问题:Brief examples are a few specfic ____ to illustrate your point very briefly.
选项:
A:numbers
B:instances
C:results
D:quots
答案: 【instances

6、 问题:Extended examples are often called ____, illustrations or anecdotes.
答案: 【narratives

7、 问题:Testimony means ______ or paraphrases from reliable sources which are usually the people who have special knowledge or experience on the topic at hand.
答案: 【quotations

8、 问题:While using statistics as supporting materials, you should identify the _______ of your statistics and make sure they are from reliable sources.
答案: 【source

9、 问题:Good sppeches need strong and _____ supporting materials.
答案: 【specific

10、 问题:There are single and ___ statistics.
答案: 【multiple

Week 6 Speaking to inform Test 3

1、 问题:1. One of the purposes of a speech introduction is to establish your __.
选项:
A:credibility

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注